Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello
Ja sie w koncu rozpakowalam jak jatego nie znosze!!!
Na jutro juz gora prania wiec nudzic sie nie bede
Moj mezus robi wlasnie spagetti (sos tez robi sam ) a ja juz mam slinke po kolana :p
Ostatnio mam taki apetyt ze az sie boje mogla bym jesc i jescAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Hahaha moze to taki okres w przyrodzie ze jesc sie chce
Ja juz loda dzis opierńiczylam a na sniadanie jadlam talerz jajecznicy i 3 kromy chleba z salata, szynka i pomidorkiem
A juz sie glodna robie
Tesciowa sie smiala dzis ze ramionka i buzia mi sie ladnie zaokraglila czyt. Dupa mi rosńie hahaha.Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
ja tez wlasnie opierdzielilam 0,5l lodow
Na dodatek
Kocham moich uczniow kazali zadzownic do mnie ze ida na "wycieczke" i jesli mam ochote to zbeym przyszla do nich na lody a jak nie to zbeym odpoczywala w odmkuPaula55 lubi tę wiadomość
-
Ehh ja oszaleje.
Gadalam teraz z mama na skypie i tak beczalam ze T musial mnie uspokajac
Musielismy sie rozlaczyc bo nie moglam sie uspokoic.
Mama mi tylko powiedziala jak pies teskni. Ze nie jadl dzis caly dzien. Nie bawi sie, tylko lezy.
Ze jak mama przyjechala z lotniska to tak biegl ze pod brama przeszedl i wskoczyl na rece i caly sie trzasl
Masakra ze mozna za zwierzakiem tesknic bardziej niz za czlowiekiem.
Do tego chyba hormony mi buzuja
-
nick nieaktualnyDzien dobry wrocilam
Paula ciesz sie ze lot udany i jestes juz ze swoim a wyobrazam sobie jak tesknisz..
Ja za 3 tygodnie znowu jade do pl i juz zostaje do wrzesnia jakos..
Ania przykro mi z powodu dziadka.. Mam nadzieje, ze sie trzymacie!
Nie wiem czy wam pisalam chyba ńie.. W sobote bylam na badaniach. Moj maluch wazy niecale 1,5 kg
Jest wiekszy troszke ale martwi mnie ze mam troche za duzo wod plodowych i szyjka sie skraca.. Tu mam wizyte za 1,5 tygodnia zobacze co lekarz powie.. I w polsce za 3 tygodnie.. Wierze, ze bedzie dobrze bo nie powiem ze schizy mam przez to wszystko
Jak u reszty myszek? Mam nadzieje wszystko dobrzePaula55, Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej dzisiaj u mnie dzień pod znakiem sprzątania Zarówno w domu jak i na na szym wątku fb Powysyłalam wam troche wiadomości (tym od których potrzebuję info) w zwiazku z uzupełnianiem tabelek :]
Kilka osób z tego co zauważyłam same się usunęły z fb ze dwie usunęłam ja które się nie udzielają ani tu ani tam.
Trzy dziewczyny malutko się udzielają, ale coś tam napiszą raz na jakiś czas wiec na razie nie ruszałam ich
Aniu przykro mi z powodu dziadka
CIężąróweczki trzymajcie się wszystkie kochane, uważajcie na siebie i czekamy na porody wg waszych terminów :p
Ania_84, Malenq, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Czesc kochane
Daria super ze calo i zdrowo dotarliscie jeju twoj syn to kawal chlopa normalnie moj to okruszek w porownaniu z Natanielkiem
Co do obaw....kochana moze na nast wizycie okaze sie ze juz wszystko ok. Ja tez sie balam po wiad od gin ale wszystko okazalo sie ok. Tobie tez tego zycze poza tym ty juz kochana duzo blizej niz dalej nasz wiec wszystko musi byc ok.
Rozumiem ze cie tu teraz czesciej bedziemy goscic
Olgus no prosze jakie porzadeczki ale masz racje. Czasem trzeba nasze grono jest waskie ale za to bardzo mysle zgrane i niech tak zostanie
U mnie dzis tak slonko swieci ze w szoku jestem oby to byl piekny dzien.
Jak T wroci z pracy to jedziemy odebrac moj druk o zarobkach z agencji a potem umowic sie do poloznej na czw
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane
Witam się z sałatka i mufinkami czekoladowymi
Aniu przykro mi z powodu dziadka trzymajcie się Kochani.
Paulus cieszę się że szczęśliwie doleciałaś do celu. Fajnie że jesteś zadowolona z targów
Olga widzę że porządki na maska
Co do płci naszego maleństwa to póki co mam kopniętego starego gina który określa płeć około 30 tyg i póki nie pójdę na czerwcową wizytę do mojego właściwego gina który jest młody to guzik się dowiem. A wizyta dopiero 11 czerwca.... chyba że po drodze ugadam się na jakieś USG ale jakoś nie wiem którego gina wybrać bo wszyscy którzy przyjmują na ten mój Medicover podpadli mi w szpitalu przy pierwszym porodzie i nie chce ich oglądać na oczy. Jak to mówią spokój i cierpliwość po pierwsze
Mój zrobił mi dzisiaj niespodziankę i poszedł na krew do HDK i z tego tytułu ma dziś wolny dzień a miał pójść na popołudniową zmianę Wczoraj szalałam w kuchni robiłam sałatkę, mięcho, piekłam muffinki bo pogodna była kiepska. Myślałam że dzisiaj będzie lepsza bo rano słońce bez ani jednej chmurki było ale nie minęła godzina i wszystko się popsuło bo idą deszczowe chmury a miałam nadzieję na jakiś dłuższy spacerek. No cóż trzeba poczekać na lepszą pogodęPaula55, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Buahahahha zaczynam sobie nucić a moje diecko z krzykiem wpada do pokoju: NIEEEEEEEE!!
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane
spoko luz maz mnie wyogladał
Daria super ze dotarliscie juz do domku nie zamartwiaj sie kochana ..szyjka sie moze skracac jesli sporo chodzisz jzdzisz samochodem, siedzisz.. lez jak najwiecej i jak cos idz do lekarza ..
moja przyjaciiolka jest w 20 tyg i jej sie skrocila z 35mm d 27 ;/a 25 to taka graniczna wrtosc..choc to tez zalezy od wieku ciazy chyba
Paula niedluugo uCebie bedzie taki olbrzym w bruszku
Olga dobrze ze czesc usunelas..bo jak sie nie udzielaja bo to rudno
-
nick nieaktualnyWitam szybciutko...
Paulus cieszę się, że już jesteś w domku i przykro mi, że piesek tak ogromnie tęskni - ale takie są zwierzaki jak kochają to całym sercem:)
Rudasku wszystko będzie dobrze zobaczysz
Aniu trzymaj się, jesteś bardzo dzielna wiesz???
Ja dzisiaj jeszcze w łóżeczku i modlę się aby niedawno zjedzone jabłko nie opuściło mojego żołądka za szybko...więc dzisiaj w planach atrakcja - leżenie i nie ruszanie się hehehe...
Miłego dzionka
ps. dorotucha chętnie bym wysłała swoje słońce do Ciebie, bo jest tak pięknie na zewnątrz, a ja w łóżku i szkoda, że taka pogoda się u mnie marnuje....
Ania_84, Paula55 lubią tę wiadomość