Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:Szczerze to się nawet nie dopytałam z tego wszystkiego ale myślę, że totalny zakaz bo mam miękką szyjkę i skurcze miesiączkowe, a na skracanie szyjki to wszystko wpływa. Także pewnie do 36 tyg kaplica. Później dzidzia może wychodzić to już się nie będę stosować
-
cześć kochane! słuchaj mam pytanie apropo duphastonu. Co byście poradziły. Dostałam go od gina żeby unormować okres i tak bez badań bez niczego zaleciła mi brać od 16dc. Gdzieś się naczytałam, że może on blokować owulke. Dlatego pomyślałam, że wezmę go po owulce. Dzisiaj mam 3dpo, to czy mogę tak sama zadecydować że wezmę go dzisiaj i jak skończę 10 tabletek to zatestuje i zobaczymy?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Marti zacznij brac teraz
male dawki duphastonu nieblokuja niby owulki..ale..sa rozne zdania.dlatego ja zawsze bralam 2-3 dni po pozytywnym owulacyjnym i po 3 wiekszych tempkach
Jesli chodzi o regulacje okresu to wlasnie ta daja od 16dc .. po to zeby wymusic na organizmie 28 dniowy cykl
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:A jak Dorotka u Ciebie, drugi trymestr się zaczął
A u Ciebie kochana widzę że już końcówka oby do końca było spokojniePaula_29 lubi tę wiadomość
-
Witajcie,
my się odważyliśmy na mój orgazm kilka dni temu (po 3 miesiącach!!!) i było super, żadnych skurczy, żadnego bólu.
Dorotka, znasz już płeć maluszka?
Co do pomidorów ja mam fazę od 2-3 tyg, łącznie z fazą na pasztet.
Najpierw kupowałam normalne, ale szybko przerzuciłam się na malinowe (14-18zł/kg ), drogie ale warto. Nikt mi ich w domu nie podjada, wszyscy jedzą te tańsze, a dla mnie są malinowe -
Dziewczynki laktator kupilam Canpol easy start. Poczytalam wiele oponi i nie znalazlam zadnej zlej. Choc duzo ogolnie ich nie ma
Taki sam kupila kolezanka z wrzesniowek. W necie z przesylka zaplacilam 160 zl (elektryczny) z dosc dobrym wyposazeniem.
Przekonalam sie na taki bo to nie majatej a widze ile laktatora uzywa moja szwagierka przy 3 tyg dziecku.
Potem najwyzej zostanie na nast raz albo odsprzedam przyszedl mi tez podgrzewacz/sterylizator i kurde chyba go zaraz wyprobuje
Wyglada fajnie i ma wtyczke do samochodu co jest dla mnie wazne
Ania ales ty kochana kobita ale powiem wam ze jak moj T w weekend nie pracuje to zawsze on robo sniadanka
A my sie uwzielismy i robimy grila elektrycznego co prawda ale mial byc to bedzie. Pogoda ptzeokropna u nas i powodzie
Co do sexu... My od poczatku nie mielismy zakazu. Co prawda kilka razy zdarzylo sie plamienie delikatne ale wtedy bylo troszke przerwy i potem ok wiec co nie jest zakazane jest dozwolone hahahaDorotucha lubi tę wiadomość
-
My też nie mieliśmy zakazu, ale mieliśmy dłuższą przerwę, dobry miesiąc jak ja miałam mdłosci i wymiotowałam. Ale teraz był "mój pierwszy raz z orgazmem" od baaardzo dawna
Szukam przepisu na tiramisu bez jajek, a najlepiej jeszcze bez kawy, bo nadal przyprawia mnie o mdłosci, ale to już chyba nie byłoby tiramisu... -
Hej dziewczynki
ja z niedobrymi wiadomosciami
dzis zmarł dziadek Michała .. jak sie pieprzy to po całosci -
Jej Aniu tak mi przykro najszczerwsze kondolencje
Trzymajcie sie jakos choc napewno jest ciezko
A ja juz na lotnisku i tez mi smutno zegnam sie z polska ziemia na przynajmńiej pol roku. dobrze ze choc mame za 3 mies zobacze i brata.
Pierwzy raz nie plakalam za to mama sie poryczala jak zegnala sie z wnusiem
Oo sorry, uronilam lezke w domu jak psiaka do babci zaprowadzalam ale za nim zawsze rycze
Tak wiec mimo wszystko dobrego wieczoru a ja odezwe sie jutro juz z mojego mieszkanka...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ehh..powiem Wam e wiedzielismze to niedlugo nastapi bo dziadek schorowny i juz sporo latek miał.. ale mi mo wszytsko .. jakosto nas rozbilo.. dwa teraz pojawia sie nastepny problem ..bo dom w ktorym mieszkamy jest wlasnie dziadka.. i nie wiem jak spraw sie potoczy...