Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Paula Ty to nazbierasz w trakcie tej wizyty w Polsce
Daria nie przejmuj się, łatwo się mówi, że za wcześnie, a jak przychodzi potem leżeć w 30 tyg bo szyjka się skraca albo rozwarcie jest to kto będzie robił te zakupy.
Nigdy nie wiesz co będzie i jak, a gdyby się przejmować, to by trzeba było po porodzie kupić, bo równie dobrze dzień przed porodem też może się coś stać
Aniu a nie ma możliwości jakoś obejścia tego?Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki.Nie zaglądałam wczoraj do was, bo miałam nockę w pracy i wróciłam dopiero koło północy.
Samochodzik miodzio!!! Mega super mi się nim jeździ Dzisiaj tata go zabrał do siebie do pracy, bo ma tam posprawdzać co ewentualnie do naprawy, koła zmienić (bo zimówki siedzą, a dostaliśmy komplet do niego letniaków) i takie tam
Dzisiaj na 14 do pracy i od jutra 3 dni wolne!! hurraDorotucha lubi tę wiadomość
-
Czesc laseczki
Haha Paula no nazbieram ale tam u nas tez pelno gratisow nadostawalam
Olga no to elegansio ńie ma jak dobry zakup i fajnie ze tata wam go posprawdza bo bedzie pewne
A ja dzis ostatnie godziny w Polsce:( zal mi z tad wyjezdzac bo wroce dopiero za pol roku. Ale jestem zmeczona tym intensywnym zyciem tu jakos inaczej czas mi tu leci. Szybko... I tesknie za moim Misiakiem bardzo. Tiagus tez
-
Dzien dobry ..u mnie napierdziele zabami od wczoraj..masara.. wczoraj mi wieczorem syreny wyly..ale nie wiem o co kaman..non stop straz pzarna slysza jak smiga.. dzis mezowi sie tak nie chcialo jechac do domu ze od 7 sedzi i patrzy sie w okno..i mysli wyjs czy nie wyjsc
Puala raczej sie tego nie bedzie dalo obejsc..no ale zzobaczymy moze dr Wolski cos nam podpowie
a jak nie to po porstu podejdziemy do refundowanego in vitro tyle ze to dluzej sie czeka ;/ bo w Novum w tym momencie jest kolejka okolo 1300 par ;/ -
Paula 55 piekne zbieraj wszytsko co daja zawsze sie przyda
Olga dobrze ze samochodzik sie sprawuje super
Unas tak leje ze Michal wchodzac do samcchdu musial od drugej strony bo wiata podlana ;/ musial cegle sobie postawic ;/piwnica juz tez zaraz bedzie zalana wiec mich al bedzie chyab orproznial ja dzis.. ;/ -
Hej dziewczynki, a mnie znowu drugi dzień pod rząd głowa boli, no i te bóle rano, niby wszystko ok a jednak się boję
Paula jaki ten laktator zamówiłaś bo ja ciągle o tym myślę
Widziałam nowe fasolki, dziewczyny gratulacje! -
Pala glowa moze przez cisnienie ??
I wszytsko jest o wiec prosze sie nie bac poczytaj malenstwu ksiazecze to i ty sie uspokoiszPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki witam Was z herbatka i kanapeczkami z ogórem i serkiem Wczoraj zastanawiałyście się czy robią noworodkom badania hormonów tarczycy. Otóż badają. Mam w książeczce zdrowia Małej naklejkę że zrobiono badania krwi w kierunku fenyloketonurii, mukowiscydozy i hipotyreozy. To ostatnie tyczy się właśnie hormonów tarczycy.
A co do wczorajszej wizyty to mam jakieś zapalenie bo ostatnio coś mnie zaczęło swędzieć w okolicach pochwy i śluz się zrobił lekko żółtawy. Lekarz dał mi globulki i powiedział że to od antybiotyków które niedawno brałam i że zapewne wyjałowiłam sobie trochę organizm. Ale 6 dni kuracji i bedzie ok. Mamy też zielone światło na serducha ale przez te globulki dopiero za 6 dni. Fajnie że już pozwolił bo mój Mężu to już wysychaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula55 fajne te pierdołki dla dzidzi a powiedz jaki masz laktator bo ja mam zwykły gruszkowy http://allegro.pl/laktator-gruszkowy-extra-cena-i4227658920.html i dawał radę. Używałam go stosunkowo mało do dopiero gdy odzwyczajałam Córkę od cyca bo wcześniej nie wpadłam na pomysł że przy karmieniu samym cycem bez butelki bede miała problemy z odzwyczajeniem Młodej (karmiłam do 14 miesiąca ) a herbatki młoda łyżeczką piła bo butla ze smokiem nigdy nie była w stałym użyciu ale jakoś po męczarniach udało się ją odzwyczaić. Mężu zawsze pompował i śmiał się że to ""prawie" jak masaż cycków"
Paula29 mnie też głowa boli już chyba 3 dzień dzisiaj jest trochę lżej ale ogólnie póki ta pogodna się nie zmieni to u mnie bankowo będzie bolała a niby ciśnienie miałam wczoraj 120/80. -
Olga super że autko Wam podpasowało tylko śmigać . Moja szwagierka dzisiaj też jechała oglądać auta. Niedawno odebrała prawko i teraz szuka by mieć czym dojeżdżać do pracy. Sama bym sobie auta pooglądała bo w przyszłym roku planujemy zmianę na jakąś Hondę Accord- Mężowi zawsze się podobały ale na razie trzeba kasiorę uzbierać
-
ja jjem sniadanko bulka wroclaawska z maselkeima do tego porojony ser fea i pomidorek
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:My mamy zakaz serduszkowania, a tak bym chciała
W ogóle ta pogoda jest do bani już mnie wkurza
Człowiek rozdrażniony a tu jeszcze pogoda nie pomaga:) -
Ania_84 wrote:ja jjem sniadanko bulka wroclaawska z maselkeima do tego porojony ser fea i pomidorek
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wsztko co gruntowe jest najlepsze ogorki tez lesze niz szklarniowe
moj malzyk to az mnie wysciskal za takie sniadanko i powiedzial ale mam kochana zonke.. bo jak przyszedl umokniety to wszedl pod koc no wiec mowie dopbra on sie poswiecil poszedl po zakupy to ja sie zwleke z wyra i zrobie nam sniadanko D i tak zjedlismy sniadanie w łózkuDorotucha, santoocha lubią tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Paula a to macie totalny zakaz czy chociaż jakieś orgazmy bez penetracji wchodzą w grę nam wtedy zakazał tylko penetracji reszta dozwolona była choć ja jakoś ochoty nawet na to nie miałam
Szczerze to się nawet nie dopytałam z tego wszystkiego ale myślę, że totalny zakaz bo mam miękką szyjkę i skurcze miesiączkowe, a na skracanie szyjki to wszystko wpływa. Także pewnie do 36 tyg kaplica. Później dzidzia może wychodzić to już się nie będę stosowaćDorotucha lubi tę wiadomość