Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Heheh dorotka niezle
Trzymam kciuki a ja ide po jakas szame do sklepu obok jakas salateczkeEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dobra
A'la krokiert z tunsczykiej=m iserem+ szpinak - ryz i salatka z salaty, rucoli, serka, winogron i suszonych pomidorowEweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Ewela to sie nie wybierasz na te targi jednak???
Dorcia trzymam kciuki oczywoscie
A ja wlasnie pojadlam ruskich pierogow!!! Zaraz pekne w szwach hahaha.
Ehh a ja znowu mam zmartwienia wczoraj moja endo mowila zebym zwrocila uwage czy u nas badaja noworodki na tarczyce po porodzie. Pytala kolezanki ktora rodzila 3 mies temu i nie badaja badali tylko sluch, wzrok i krew
A moja endo mowila ze teraz w pl jest obowiazek badania po porodzie tarczycy bo jak sie okaze ze cos jesy nie tak to daja leki i dziecko sie normalnie rozwija. A jesli sie to przegapi to potem juz nie ma mozliwosci tego naprawic:(
Ehh w czwartek po powrocie do uk mam spotkanie z polozna i cos czuje ze bede miala pelno pytan!!! Oby sie to tylko awantura nie skonczylo bo juz mam nerw na toAnia_84, Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
wiecie co to klucie kolo jajnika to jak nic okolice owulki.. bo nagle mi sie zachcialo..a tu cholera meza mnie ma ..nozesz w pizdke jeza ;/
Eweloka84 lubi tę wiadomość