Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
włąsnie to ejest najlepsze ze z hecia wzielabym obei
RUdasku wiec zapowiada sie mily weekedn
Ewelinko nie martwiaj sie jeszcze da znac maleuch:DEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:włąsnie to ejest najlepsze ze z hecia wzielabym obei
RUdasku wiec zapowiada sie mily weekedn
Ewelinko nie martwiaj sie jeszcze da znac maleuch:DAnia_84 lubi tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny w takim razie trochę mnie uspokoilyscie bo już się balam ze ustepujace objawy to cos zlego,
Olga fajne autko
Ania ja tez mam tachykardie, ciśnienie zazwyczaj mam tak 90/50 , 90/60
a puls zazwyczaj ponad 90 do 112, mooja lekarka internistka przepisala mi concor który co prawda obniza tez lekko ciśnienie ale fajnie po nim puls się unormowal, ale teraz gin powiediala ze w ciąży nie można tego brac , i tez brałam do tego magnez i potas
u mnie leje okropnie, byliśmy z mezem na zakupach i podjechaliśmy popatrzeć na most i Dunajec wylal;/
I polecam promocje w tesco na lody:P
Mix w pudelkach albo bounty , twix ,mars albo snikers w każdym pudelku 6 sztuk , ale biorac dwa pudelka, tj 12 sztuk lacznie placi się 15.99 a na sztuki jaby się chciało kupic to jeden kosztuje 3 zeta , ale pyyyszne takie sllodziutkie, ja wzielam jedno opak bounty i jedno snikers bo można mieszac, wczoraj kupiliśmy dwa opakowania w cenie za 15.99 a dzs pojechaliśmy po jeszcze 2 hhihDorotucha, Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj była u mnie siora i robiłyśmy pity od postaw łącznie z bułkami ostatecznie wyszły buły jak do kebaba wciągnęłam 2 że ruszyć się nie mogłam a potem w nocy jadłam wiśnie z kompotu. Latałam w piżamie około północy po piwnicy po kompociki dobrze że sąsiedzi mnie nie widzieli
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Stokrotko własnie o tym mowila mi moja internistka ze nie chce mi dawac nic skoro przymierzmy sie do in vitro tez wyczytalam ze magne i potas
co do kociczki to ten dachowiec .. Ewelinka terz pisalam do nich i maja takie wymagania do adopcji ze sozk. ok niewychodzacy dom- mamy
ale.. uwaga w kazdych okanaj ch zamontowane kratki lub sitki zeby kot nie wyszedl..no litosci.. my uchylamy okna i nasza kicic nigdy nie wychodzila ;/Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ewelinko.. nooo nie powiem z imieniem dowalili heheh
ja bym jej dala imie Kropka
mam nadziejeze odpuszcza te kraty bo prez te ich wymysly kotka czeka juz pol roku na wg nich odpowiedni dom ;/Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
no wlasnie nie wiem.juz pol roku miala by dom..bo widze wpisy ze ludzi chcieli ja wziasc ale wlasni przez te kraty byli dyskwalifikowani ;/