Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
heloł!!!Paula Kochana wariatko :* za dlugo się zastanawiałas myszo
Olgus autko super
Dorciu buu ja tez sie doczekac nie moge jak juz pczuje kopniaki ale moje dziecko nad wyraz grzeczne nawet na usg śpi słodko
ja posprzątałam sobie pogoda do duuupki
Stokrotka mnie tz raz bolały raz nie ale wiekszosci nie spokojnie
teraz za to cos mnie pobolewają ahaha ale ja to widze wszystko na odwrótWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 09:46
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
CZesc dziewczynki
ja z kanapewczka i herbatka sie witam
Dzis pierwszy dzien bez kawy.mialam isc do gina ale nie poszlam... jajnik dzis zaczal fdokuczac..i nie wiem czy dobrze robe ze nie ide. ale to akurat czasowulki wiec moze dlatego boli... stwierdzilam ze to moja pierwsz a lekacja cierpliwosci i spokoju.. mamprzeczekac do pon lub wtorku i wtedy sobie pojde jakbyb barziej bolalo zeby nie swirowac ze cos tam sie dzieje
Storotko ja nestety nie opd akl ktoras z dziewczyn mowila ze nie musza ciagle bolec
Olga autko super
Dotrotka fajnie ze coraz czesciej juz mozesz do nas zasisc
Paula pewnie maluszek sobie spi taka pogoda kazdemu hce sie spacEweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Zastanwiamy sie ad adopcja drugiej kotki na FB sa zdjecia jakie wchodza w gre
Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
A ja pałaszuje sniadanko dopiero bo gadalam na skypie z moim
Kurde baba mi idp ze nie maja tego laktatora wiec wszystko od nowa pierdyle. Teraz jak cos znajde to kupuje od razu!!! Zawsze tak jest jak sie nie wiem nad czym zastanawiam
Aniu no pieknie zaczynasz dzien bez kawki ja tez tylko herbatka
Stokrotka mnie na poczatku wogole piersi ńie bolaly jedynym objawem byly bolace jajniki w okresie okolo miesiaczki
Wiec luz teraz tez raz bola raz nieEweloka84, Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Hej Kobietki w ten wietrzny dzień witam się z kanapkami z kiszonym ogórem serem i ketchupem. Wzięło mnie na maksa na kiszone ogóry a wcześniej sam zapach mnie powalał
Plany na dziś wizyta u gina i zanoszę L4 do pracy. Na ostatniej wizycie nasze dziecię fikało podskakiwało a Mężu po raz pierwszy w karierze widział jak ssa paluszka. Aż się chłopakowi łezki zakręciły w oku a twardziel prawie wcale nie płacze dziś pewnie bez USG ale chyba ugadam się do innego gina na karte Medicoveru żeby USG mieć częściej
Też się cieszę że mogę tu częściej zaglądać
A powiem Wam numer ostatnio się dowiedziałam że kuzynka mojego Męża też jest w ciąży i mam termin na ten sam dzień co ja jestem ciekawa która pierwsza z nas urodzi bo jaja w rodzinie z tego są niezłe bo wszyscy się śmieją że będzie teraz wyścig na porodówkęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 10:22
Ania_84, Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Stokrotka21 wrote:Dzień dobry dziewczynki, u mnie tez pogoda do dupy wczoraj prawie caly wieczor pradu nie bylo,
Piersi mnie przestaja cos bolec, nie wiem czy może tak bycEweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:to tylko moje takie grzeczne? hahahah
Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
i bedzie fikac a brzuch bedzie latal od jednej strony do drugiej moja mama mi mowila zeja tak szalalam
Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Anusia nie oplaca mi sie po kilka rzeczy od kogo innego kupowac... I tak je musze kupic a jak kupie od jednego to mam za free kuriera
Dorocia niezly mix na sniadanie hehe.
Moj tez len ostatnio i malo bryka.
Ja naroazie uciekam bo bede znow szukac tych rzeczy
Eweloka84, Dorotucha, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Nie martw się nie martw. A czułaś już w ogóle ruchy bo u pierworódek ruchy czuć dopiero około 20 tygodnia tak mi ginka mówiła u mnie było jakoś 17-18 tydzień chyba musiałbym poszperać w papierach
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczęta
co u Was??
u mnie pogoda pod psem, dobija mnie.,, ale pocieszam sie tym, ze dzis zaczynam 4 dniowy week
Robi mi najazd znajomy z KRK i moja Siorka : także bardzo sie ciesze
Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Nie martw się nie martw. A czułaś już w ogóle ruchy bo u pierworódek ruchy czuć dopiero około 20 tygodnia tak mi ginka mówiła u mnie było jakoś 17-18 tydzień chyba musiałbym poszperać w papierach
-
No to spokojnie Ewelcia jeszcze nie całe 2 tygodnie i bedziesz prosic by nocą było spokojniejsze byś mogła pospać bo moja to Męża po nerkach kopała gdy sie do niego przytulałam jak spalismy.
Eweloka84 lubi tę wiadomość