Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja z rana mialam tel..od tesciowej.. i tekst aniu jk tam okolice gdzie byl ten kleszcz nie masz odczynu?? i ogolnie jak sie czujesz.. - bo wczoraj jej sie pytalam o kardiologa.. no doslownie w szoku bylam
Malenq ..oby jabluszko na spokojnie przesiedziala w zoladku
U mnie tez ładna pogodaMalenq, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja z rana mialam tel..od tesciowej.. i tekst aniu jk tam okolice gdzie byl ten kleszcz nie masz odczynu?? i ogolnie jak sie czujesz.. - bo wczoraj jej sie pytalam o kardiologa.. no doslownie w szoku bylam
Malenq ..oby jabluszko na spokojnie przesiedziala w zoladku
U mnie tez ładna pogodaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Czesc Dorotka czesc Malenq
Kurde kolo 30 tyg??? Chyba bym oszalala tyle czekac juz kolo 15-20 tyg wolala bym isc prywatnie. Chyba ze chcecie niespodzianke super ze maz ma wolne
Mi mojego bylo szkoda jak musial wstac o 5 do pracy
Ale w kuchni poszlalas ja wlasnie szamam sniadanko
Malenq powiem ci ze ten piesek od zawsze byl i jest dla mnie i dla rodziny jak dziecko. On sie tak przywiazal ze nikt by nie pomyslal ze az tak to bedzie wygladac... I mowie serio. Za NIKIM nie tesknie az tak jak za nim... Czlowiek rozumie ze jade i wroce. A pies mysli ze znowu go zostawilam, ze go nie chce ehh i znow rycze
Aniu jak dzis dzien? Jakie plany???Dorotucha lubi tę wiadomość
-
W prcy siedze maz pojechal do pracy bo mial miec dzis dzien wolny i jutro , ale jak wyszla sprawa z dziadkiem to zadzwonil do kierownika i powiedzial ze musi miecwt sroda . n a teraz sobie usiwadomilismy ze przysluguje mu dzien wolny - urlop okolicznosiowy - i pojechal sie zapytac zeby mu nie wpisywali jako wolne odebrane za soboty i niedziele.. wiec moze uda mu sie wynegocjowa e odbiera wtorek srode ma okolicznosciowy a czwartek znowu odbiera za niedziele .
-
Kurde Dorotka szkoda. Wiadomo ze nigdy nie ma pewnosci w uk babka na usg ewidentnie nam pokazala siusiaczka ale tez dla spokoju sumieńia powiedziala ze nie mowi nigdy na 100% potem na 4 d tylko nam potwierdzili wiec mysle ze juz nie odpadnie haha. A nawet jesli to co tam. Grunt ze bedzie nasze imie sie tylko zmieni
Dokladnie Aniu ze przysluguje okolicznosciowy urlop. Ale na dziadka tez??? Bo na rodzicow i rodzenstwo to napewno. Ale mir wiem wlasnie jak z dziadkami...
Grunt zeby dostal.
Ja zjadlam sniadanko. Nastawilam pranie. Powiedze z wami troszke i biore sie za sprzatanie
Ruda27, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny! Wiem musze myslec pozytywnie napewno jest wszystko dobrze i malusźek jest zdrowy
Kurde lecicie z rana z tym koksem
Olga i dobrze zrob porzadek na fb ja w domu tes powinnam, ale moj powiedzial ze odkurzy i mam odpcozywac..
Ania i co bedziecie brac tego kotka? Czy juz podjeta decyzja? Bo ja dopiero dzisiaj zobaczylam ten post na fb
Dorotka ja tez zaraz zjem czekoladowego muffina ale mc donalda.. Uwielbiam
Ania_84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
TAk
Gdy zmarł ci ktoś bliski
Gdy w rodzinie zmarła nam bliska osoba, również mamy prawo wnioskować o dodatkowe i płatne dni wolne. Ich liczba zależy od stopnia pokrewieństwa z osobą zmarłą. Dwa dni przysługują nam, gdy odbywa się pogrzeb żony lub męża, dziecka, ojca, matki, ojczyma lub macochy. Jeden dzień pracodawca musi nam dać, gdy odbywa się pogrzeb siostry, brata, teściowej, teścia, babki, dziadka, lub osoby którą utrzymujemy, albo którą się bezpośrednio opiekujemy.
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Nie kotki nam nie chca dac tego dachowca.. bo .. nie mamy krat w okach ani siatek zabezpieczajacych okna ;/
a ten drugi syberjan..to babka sie nie odezwala ;/ -
No nam w 20tyg z Córcia gina gadała że siusiak a po miesiącu "odpadł" i tłumaczyła się ze to pewnie pępowina była więc dopiero po porodzie bedzie wiadomo na 200% no ale mógł chociaż spróbować na tym swoim cegłouesie
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Cześć Ewelka
Powodzenia na podglądaniu
Ja muszę lecieć bo jeszcze siorka mi się zapowiedziała na wizytę musze ogarnąć siebie i Córę bo Młoda jeszcze w piżamie dzisiaj lata buziaki trzymajcie sięEweloka84 lubi tę wiadomość
-
O widzisz Aniu. Ja tam dzieki Bogu nie musialam sie orientowac w tym temacie. To oby mezowi w pracy nie robili problemow... Zebyscie spokojnie mogli dziadka pozegnac.
Daria napewno beda same dobre wiesci. W koncu Natanielek to kawal chlopa i to zdrowego
Doszly ci juz zamowione rzeczy??? Pochwal sie bo mnie tu z ciekawosci skreca hahah kocham ogladac te twoje rzeczy tobie to juz chyba nie duzo zostalo do kupienia do mnie idzie laktator bo widzialam na monitoringu przesylki ze jest w doreczniu
Czesc Ewelcia jak po komuni??? Pochwal sie na fb fotka bo napewno pieknie wygladalas i czekamy na wiesci o tym czy twoja cora dalej jest cora hahaha
Dorotka milego dnia kochana :*Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość