Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Spoko loko wiem o co chodzi hehe
Powiem ci ze wlasnie to wszystko sie przydaje ale normalnie gdzie to trzymac haha. Ja nie znosze jak cos mi na widoku stoi i jest w kuchńi nagracone i tylko laze i chowam za moim wszystko
Ale cos czuje ze jak sie maly pojawi to mi sie to porzadkowanie ukroci
A tak wogole to jak ty sie kochana czujesz???
Jak remont? Ku koncowi zmierza???Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Spoko loko wiem o co chodzi hehe
Powiem ci ze wlasnie to wszystko sie przydaje ale normalnie gdzie to trzymac haha. Ja nie znosze jak cos mi na widoku stoi i jest w kuchńi nagracone i tylko laze i chowam za moim wszystko
Ale cos czuje ze jak sie maly pojawi to mi sie to porzadkowanie ukroci
A tak wogole to jak ty sie kochana czujesz???
Jak remont? Ku koncowi zmierza???
Ja się czuje ok mam spory apetyt i mam nadzieję ze nadrobię stracone przy żyganiu 3kg
Remontu nie zaczęliśmy jak planowaliśmy bo nasz fordziak znowu się posypał i mężu przy nim ostatnio dłubał z przerwami a że ma teraz popołudniówki to lipa troche z tym wszystkim wychodzi ale obiecał ze do wakacji bede miała po remoncieEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Kurde mi to sie marzy wprowadzic do takiego domku w ktorym ńie trzeba nedzie na juz wiele robic haha. Ja tak nienawidze remontow
Ale kochana... Byle do wakacji i bedziesz miala pieknie
A co macie w planach do zrobienia???
Ewelus ja teraz zamawialam wszystko u jednej babki.
Podgrzewacz gdzie indziej i laktator gdzie indziej ale mimo ze przesylki placilam nie wyszlo drogoEweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Kurde mi to sie marzy wprowadzic do takiego domku w ktorym ńie trzeba nedzie na juz wiele robic haha. Ja tak nienawidze remontow
Ale kochana... Byle do wakacji i bedziesz miala pieknie
A co macie w planach do zrobienia???
Ewelus ja teraz zamawialam wszystko u jednej babki.
Podgrzewacz gdzie indziej i laktator gdzie indziej ale mimo ze przesylki placilam nie wyszlo drogo -
Ojj zebys wiedziala. Szczegolńie jak sie juz dziecko pojawia poza tym ja wiekszosc zycia mieszkalam w domu i tak jestem do tego przyzwyczajona ze teraz czuje sie stlamszona w tym mieszkaniu
Dlatego mam taka ogromna nadzieje na ten dom...
Uhh to jeszcze nie macie tak tragicznie z tym remontem. Ja jak sobie przypomne gladzie, kladzenie podlog, plytek... O na Boga... Tragedia ale nie ma to jak odswiezanie
Oj pietrowe lozka za dzieciaka mega mi sie podobaly mimo ze mialam dlugo pokoj z bratem to rodzice nam nie chceli takiego kupic
Prosze Ewelinko mam nadzoeje ze sie na cos przydam