Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry nadal z mdłościami...wczoraj cały dzień przespałam, takiego odjazdu to ja dawno nie miałam...bleee dzisiaj zapowiada się chyba powtórka... tylko mleko mi dzisiaj nie ucieka z żołądka hehe
paula współczuję, mam nadzieję, jednak że to nie choroba....
Nazbierało Ci się tego Aniu...biedna...pisałam już że jesteś dzielna... -
Czesc dziewczynki wpadlam sie przywitac na herbatke
umylam głowke i a za jakas godzinke jedziemy kupic dodatkowe talerze bo mama M zliczyla 50 os po pogrzebie ze bedzi e a nasenie po wieniec .. pozniej z godzinka luzu i jedziemy . -
mam nadziejez e tyle nie przyjdzie mama michala wczoraj robila stos pierowgow , bigos, 2 salati i placki. ja zrobilam tez placek, babcia flaki.. i bedzie szwedzki bufet pewnie tyle osob nie zostanie
Z rana pozarlam sie z Michalem..;/
ja sie myje wychodze a ten d mnei Ty ale musze isc w gajerku..no to mu mowie no pewnie a w czymbs poszedl..a ten do mnie no w tyh ch carnyc spodniahc i do teog koszula.. a mnie od razu cisnienie do gory..wydarlam sie na niego ..zeby najpeirw zobaczyl ze je upierdoll - bo tak to luz sa ladne w stalowe prazki.. a ten do mnei ze to by sie jakos zapralo.. ale mowi ok.
po czym slysze jak dzowni do mamy i brata czy w gajerku..nozesz w morde jeza tak sie na niego zezlila.. mowie mu co musisz ubior konsultowac z mama i bratem.. ni emozesz jak czlowiek wygladac.. no i sie zaczelo ze ja m zle doradzilam bo tak to by mial wolny pon, wt sr a tak ma wolne wt i srode.. ale baran nie zastanowi sie ze jeszcze jeden dzien ma wolny do wykorzystania ;/
AAAA rozszarpe go ;/ -
O kurde. To tesciowa sie wczoraj narobila
U nas z regulu podchodzi sie do ludzi i pewne najblizsze osoby sie zaprasza na stype. Ale wiadomo ze co dom to obyczaj...
Aniu nie denerwuj sie... Chlopy takie sa z nimi czasem jak z dziecmi trzeba za raczke i wszystko pokazac.
Moj czesto np ubiera cos co nie jest wyprasowane a jak mu o tym mowie to on do mnie ze: no przeciez na mnie sie naciagnie!!! Grrr
Gamonie
-
nick nieaktualnyHej laseczki!
Paula jak sie teraz czujesz??
Ania ni niestety tak jest z facetami ale nie ma co sie az tak wsciekac
Malenq wspolczuje ze tak sie czujesz, oby szybko zlecial 1 trymestr i bedziesz miala wiecej sil i energii
Ja bylam w ubezpieczalni i dostalam zwolnienie do 2.06 a od 3.06 mam macierzysnki juz takze spoko moge byc spokojna
Babka byla ok, ale 2 h ponad czekalismy babka pyta ktory tydzien, ja mowie 30.. Kurde jak to juz dumne brzmiPaula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudasku naprawdę dumnie...boszeeee to takie odległe dla mnie...
a co do gamoniowatości, to nie martwcie się nie jesteście same, mój też taki jest...jak Jego babcia zmarła to też musiałam się o gajerek wykłócać, ale białej koszuli i tak nie założył....Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Daria super wiesci!!!! Bardzo sie cirsze ze juz spokojnie mozesz czekac na Natanielka
Ja macierzynski w czerwcu zaczynam
Czuje sie troche lepiej z gardlem ale rano bolalo i czulam ze jest zapchane. Na noc bedzie mleko z miodem napewno!
Wzielam sie tetaz za sprzatanie koncze pomalu i robie obiadek
Zupka krem z brokulow z czosnkowimi grzankami i kotleciki siekane z mieska z kaczuchy
Malenq dasz rade my kobiety wszystko przezyjemy heheMalenq, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahaha popoludnie nie łap za słowka '
wow Paula zaszalalas hihih ja nie całe 2 kg lol do przodu jak narazie ale wszystko przede mną
aaa leze na ogródku, męza wyprawiłam do pracy i mówie musze wejsc zakukac co tu sie dzieje pod moją nieobecność a tu proszę ile juz macie a ja nic aaa hahaha -
A ja na mojego czekam bo w tym tyg chodzi w kratke raz popoludńie raz rano hahaha
Grunt ze sie zamienil na za tydz w czwartek i pojdzie ze mna do poloznej
Ja ide obiadka zaraz robic i musze po ziemniaczki jeszcze leciec
A tak mi sie nie chce
Kochana ja juz kupuje bo ja to sie nie moge zdecydowac im dluzej czekam, sprawdzam tym mam wiekszy metlik
A wiem ze najlepsze sa pierwsze decyzje bo jak zmieniam to potem zaluje z reguly haha
A ty masz kochana tyyyyle czasu ze zdazyszEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny