Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAaaa dziewczyny bo też są różne opinie co do karmienia dziecka w nocy ja jestem za tym, że jeśli dziecko prawidłowo przybiera na wadze to nei ma co na siłe go budzić Jak będzie głodne będzie krzyczeć My dzięi temu jak Michaś miał 6 miesięcy nie poiliśmy w nocy ani nie karmiliśmy i wszyscy nam zazdrosćili że przesypiamy całe noce bez jadłodajni
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŚlicnzy brzsio!! i cudne spodenki
Paula jak masz ochotę to jasne kupuj te wszystkie rzeczy Mi szkoda było kasy a ja wychodze z założenia że kiedyś tego nei było i wszystko działało
Aczkolwiek sporo rzeczy i tak kupowałam nowych i wózek też się uparłam nowy bo męzu chciał używany kupić :]
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurka, człowiek już pozapominał jak to bylo, a dzięki wam mogę sobie trochę przypomnieć tamtego okresu :] jak dziecko rośnie to się o tym czasie szybko zapomina. O kolkach, o nieprzespanych nocach, o bolących cyckach
Polecam maltan na cycki - od 8 miesiąca ciązy można już smarowac takimi specyfikami sutki żeby się zahartowały, potem mniej boli koleżanka ze szpitala któa na sali ze mną leżała wyła z bólu przy karmieniu, dałam jej tej maści trochę to jak ręką odjął prawie mnie po stopach całowała mężu jej od razu do apteki polecaił po trzy tubkiPaula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ja też się cieszę Olga że doradzasz, zawsze to rada doświadczonej mamy
Ja podgrzewacz mam dlatego że był w promocji, połowę taniej to kupiłam
Co do monitora moja mama mówi tak samo jak Ty ale ja nie jestem przekonana.Tez słyszałam, że monitory robiły alarmy ale najczęściej te pod materacyk
Mimo wszystko monitor kupię,(uparłam się) bo będę spokojniejsza, jak się nie przyda to tym lepiej przynajmniej bezpieczniej
Ja jak coś jest tanie to się bardzo nie zastanawiam, bardziej jak coś droższego
Paula piękny brzuszek, taki okrąglutki -
Kurde co do monitora to rozsadek mi mowi nie kupowac bo ludzie nie maja i zyja.
Ale z drugiej strony jak mam potem myslec ze mozna bylo kupic a ja pozalowalak te kilka stowek....
No nie wiem. Bede myslec do samego konca
Oczywistym jest ze pierwsze kilka mies dziecko bedzie z nami. W lozeczku kolo lozka
A do do karmienia tez mi sie WYDAJE zeby karmic dziecko jak jest glodne a nie z zegarkiem w reku
A brzuchol rosnie. Wczoraj tesciowa mowila na skypie ze tydz mnie nie widziala a Tiago juz tak urosl
Zaraz sie zmierze ile mam w pasieRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chudzino? Hahaha. Zarty normalnie
Moj to mowi w zartach oczywiscie zeby mi sie z dupy rozklapicha nie zrobila tylko :p
Dobrej nocki Daria fajnie bylo podyskutowac
Ja ogladam Wojewodzkiego ale pewnie i tak juz wszystkie uciekaja
I czekam ja malzusia az z pracy wrociRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula piekny brzusio
ja na troche bo dzis pieklam i ogolnie zalatwialismy kilka spraw jutro od rana jedziemy po kilka rzeczy odebrac wieniec wiec pewnie bede ale pozno -
czwartek od rana praca pozniej od 13-19 szkolenie prowadze wiec na pewno mnie nei bedzie piatek troche luznisjszy sobota od 9-18 znowu prowadze szkolenie a w niedziele od 9-17 w szkole siedze bo proawdze zajecia
-
Nie no wieczorakmi na pewno cos poskrobe i z tel pewnie ttez
neistey akurat tak mi sie skumulowalo wszytsko
tak jutro pogrzeb .. -
ja tez ni lubie pogrzebow ;/ strasznie mnie doluja .. i mimo iz to starszy czlowiek..to jakso tak eh...
jak sobie pomysle ze clay tydzin zawalony .. to ehh