Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula mi lekarz szyjke recznie zbadal i tak stwierdzil.. Dlatego zobaczyny czy tu gin zbada i co powie..
Co do wod to fajnie jakby u mnie tez tak bylo.. Martwilam sue dlugo, ale juz sie staram myslec pozytywnie..
Paula ile was wyniesie przesylka do szkocji az tylu rzeczy?
Ale ja tez wszystko u pl kupuje, sprawdzone i tansze nawet..
Moj maly w sobote mial 1450 -
Kochana przesylka do 32 kg kosztuje w granicach 14-20£ wiec juz liczac te 20 wychodzi jakies 100 zl
Mam nadzieje ze wozek pojdzie na raz... A jak nie to lacznie bedziemy wysylac 2 lub w najgorszym wypadku 3 paczki
Ale te 3 to juz jak by sie baaardzo nie dalo tego upchac :p
I tak wyjdzie taniej niz przeliczajac na zl kupowac tu
O kurde to twoj Daria ladny klocusRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde ja im wiecej czytam tym bardziej sie upewniam ze dobrze zrobilam kuoujac go
Teraz trafilam na blog o karmieńiu piersia i jak czytam te wypowiedzi mam to zdecydowana wiekszosc pomogla sobie rozbudzic laktacje laktatorem inaczej by wogole nie karmily grunt to determinacja
Ale jak ma ci potem kto na gwalt kupic to pewnie ze nie ma sensu wczesniej
My kupujemy lozeczko tez do mojej mamy ale potem w lecie bedziemy jezdzic tez do dziadkow T bo jego rodzice maja dom kolo krakowa wiec tez sie przyda
A masz juz upatrzone???Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam to upatrzone
http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-babyono-293-przewijak-palak-i4183027896.html
Tez sie przyda bo do mojej mamy i do tesciowej.. Ogolnie napewno na wyjazdy itd
Ja nie wiem jak z tym laktaotrem, moja siostra nie miala i dala rade zobacze jak bedzie bez niego, bo ja z butli karmic nie chce jesli bede miala pokarm, to tylko z cyca.. Ale jak juz kupie to chyba reczny, kiedys slyszalam ze lepszy niz elektryczny ale prawde mowiac jeszcze sie nie zaglebialam w ten temat -
Oo my podobne ogladalismy i tez kupimy cos w ten deseń super kolor
A powiedz mi czy siostra nie miala problemow z laktacja albo co chyba gorsze z nawalem???
Kochana... Ja wiem ze sie zawsze mozna pomeczyc bo i recznie sciagniesz jak potrzeba tylko po co?
Ja stwierdzilam ze jak mam dac za reczny 100zl lub ponad to wole doplacic 50 i miec elektryczny hehe.
-
Hmm ja mysle ze to kwestja rozreklamowania
Teraz widze ze na kazdych targach powoli na rynek wchodza inne firmy bo stawiaja na marketing
Wiec za chwile wszystko znowu na rynku sie zmieni
Ja teraz np zauwazylam ze ten caly Canpol robi sie coraz slawniejszy a wczesniej o tej firmie pojecia nie mialam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJesli chodzi o wanienkę to najpierw mieliśmy zwykłą najzwyklejąszą tega ze stojakiem i wkładką tą taka "nartą" jak nazywaliśmy 0 fajna sprawa i stojak i ta wkłądka, bardzo wygodne. Ale później zmieniliśmy na taką wanienkę:
ona ma już wbudowane siedzisko i dziecko można w niej i położyc i posadzić na sztywno jak już siedzi, jest duża i przestronna :] i chyba przy drugim dziekcu będziemy tylko z niej korzystać :]Paula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCO do laktatora - życzę wam żebyście miały krainę mlekiem płynącą, ale.... ja np. ledwo co odciagałam z piersi, dwa miesiace się męczyłam żeby chociaż 30ml mleka z dwóch cycków ściągnąc, miałam laktator pożyczony trąbkowy zwykły ręczny uważam że był dużo lepszy niż elektryczny (też miałam), ale jak dla mnie osobiście to zbędny wydatek, bo może (tfu tfu) wyjśc coś że dziecka wcale nie będzie można piersią karmić i kasa wyrzucona w błoto