Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde Paula to niefajnie moze Cie przewialo gdzies.. Nie wiem co jest dobre, ja uzywalam syropu prenalen plus herbaty z miodem i cytryna,, ale mleko napewni Ci pomoze
My bylismy w sklepie i na malym spacerku plus lody w mc donaldsie
Kupilam male spodenki dla Nataniela nie moglam sie powstrzymac
Eweloka84, Paula55, Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Kochana a ja w pl sie zastanawialam nad tym syropem ale stwierdzilam ze tyle czasu, tak zimńo bylo i nie bylam chora to jak na lato moge sie pochorowac a tu masz
Na grype bylam szczepiona wiec o to sie nie boje. Poprostu na krtan mi poszlo. A ja jak mam juz zapalenie krtani to zawsze glos trace
Ewelus suchy mam kaszel ale cos tam czuje ze na samym dole po koncu gadla splywa i prżedewszystkim przy oddychaniu mńie przytyka. Boje sie tylko kaszlu bo brzuch mi sie napina
Daria spodnie zajefajne!!! Ja sobie obiecalam ze nic nie kupie juz ale dupa!!! Nic mńie nie powstrzyma haha
A loda to tak mi sie dzis chcialo ze myslalam ze oszaleje
Super ze dzien udany!!!Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Paulus poczytaj mam nadzieje,że Ci sie przyda i wyzdrowiejesz szybciutko
http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79331,5809626,Sposoby_na_przeziebienie_w_ciazy___czym_sie_leczyc_.html
Dziekuje ci kochana. Musze pokupic skladniki i bede robic miksturki
I tu pisze to cźego sie balam... Ze ten kaszel jest niebezpieczny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
my niedwno wrocilismy
bylo ok dziadka łądnie pozegnali
Byly syreny strazackie burmistz , kombatanci .. strazacyRuda27, Dorotucha lubią tę wiadomość