Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tylko kurde wszyscy w pracy beda
Trudno.. Cos wymysle. Moj ma na rano.. Zawioze go do pracy pewnie, wezme auto, przyjade do domu i tak do 8 moge zostac. Potem moze do mc na sniadmanko i kawe ( uhh bede mogla zaszalec), potem na zakupy... Cosm sie wymysli
-
nick nieaktualnyhej niuńki....
głowa boli, ciśnienie bardzo niskie, pół dnia przeleżałam, ale nic to nie pomogło niestety, a przecież kawy o tej godzinie pić nie będę....
dzisiaj jadłam pierwsze czereśnie w tym roku (mam 3 duże drzewa, z czego 1 to czereśnia wczesna) - pychotka:)Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Malenq. Ojj znam to uczucie kochana jak wlasna kieszen sama walczylam ze 3 dni z bolem glowy
Mam do was Misie pytanie... Bo wydaje mi sie ze ktos tu pisal ze mozna tantum verde stosowac... Ja juz szukam kazdego sposobu bo niedawńo zaczal mnie okresowo bolec brzuch... Ja wiem ze to od kaszlu i zaczynam sie bac.. A nic nie pomaga.
Juz z moim wyszperalismy ze mamu tu u nas odpowiednik tego tantum verde i na brytyjskich forach laski pisza ze braly to na gardlo i psikaly bo w zasadzie nic innego nie pomagalo a nie chcialy antybiotykow..
Co wy mysliscie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula z tego co wiem to mi polecila - i powiedziala ze nawet w ciazy mozna
a dwa moja lekarka jak jej powiedizalam ze staramy sie - wted jescze myslalismy ze ma to sens - to mi powiedziala zebym na kaszel robila sobie inhalacje z mucsolvanu -( do inflacji) + do tego sol fizjologiczna
mi bardzo pomoglo ..a mialam mega uciazliwy kaszel..
a te spray jest na bazie srebra.. i bardz poma a w gojeniu sie gardla odrapanego przez kaszel. ja zawse ni m psikam jak tylko czuje ze cos sie dzieje
Ojj dzis mezu pomagal.. zrobilismy mega porzadki
ciasto juz sie studzi a ja opierdzielam ogórki kiszone od wujkaRuda27, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry ja mam dzis dzien wolny
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy dla wszytskich Mamusiek iprzyszłych mam buziaki.. niech dzieci sprawiaja jak najwiecej radosci , najmniej trosk , niech rosna zdrowoMalenq, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny