X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Aniu.

A mnie tak t.en kaszel meczy ze wytrzymac nie moge :( moj teraz pojechal szukac mi soku z czarnej porzeczki bo ma najwiecej wit c ale watpie ze tu znajdzie bo tu pozeczek nie ma :/
    No i pije wode z duza iloscia miodu i cytryna i nic :(
    Maly chyba ma dosc bo kopie :/ brzuch mi sie spina buuuu :(

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co mi mowila lekarka..to pijac miod i cytryne tlko sie zaostrza stan zapalny..w gardle bo cytryna podraznia a miod znowu tez na cos plywa ze zle sie "goi gardla"
    a na kaszel to chyba najlepsze inhalacje ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wszedzie doslownie pisze zeby miod i cytryne pic razem....
    Jeszcze sprobujemy zrobic sok z buraka i miodu bo tez o tym pisze i musze meczyc sie dalej...

Ania_84 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj Paulus mam nadzieje ze przejdzie ci to dziadostwo ;/

Paula55 lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez :( siedze juzw domu i sie nie ruszam. Wogole popadalo teraz i dupowata pogoda :/

A tobie Aniu jak niedziela mija?

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa w szkole siedze le czekam juz na malza i zara zebde jechala do domku
    a w domku.. no coz. trzeba pomc gary, i ogarnac ogrod bo bacbcia przyjezdza jutro .
    ak siobeiumyslilam ze zorbie plcaek.. mam taka duza blachew proszku dodam tylko margaryne i jajnka :) czekoladowe bedzie dobre ;)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Aniu! Ciesze sie ze juz wyjasniliscie sobie wszystko z mezem.. Teraz juz bedzie tylko lepiej.. Powiedzialas mu co czujesz i myslisz, wiec napewno lepiej na tym wyjdziecie..
    Paula ja pilam herbate z miodem i cytryna i przeszlo, ale ja nie kaszlalam..

My wlasnie zjedlismy obiad :) ziemniaczki, salata ze smietana i kotleciki :) pycha
    A wczesniej robilismy sobie sesje zdjeciowa :D jestem nawet zadowlona ze zdjec :P
    Idziemy niedlugo na spacer i jakies lody :)

Paula to fajnie ze wczorajszy wieczor sie udal :) to moze teraz czesciej bedziecie sie widywac :)
    U mnie bylo bez reaelacji odpoczelam przy kabaretach pozniej moj wrocil a ja ok 23 poszlam spac :P

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale moj misiek jest genialny :P
    Byl w sklepie i dzwni do mnie ze znalazl sok z dzikiej rozy i że ma w porownaniu z innymi sokami (mialy po ok 1% owocow!!!) prawie 60% owocow :) i czy taki moge pic. Spr na necie i on jest meega polecany w ciazy ze wzgledu na duza zawartosc wit c i innych :) wiec zaczynam kuracje :) do tego prawdziwy sok z tescia malin ( jak ja zachomikowalam jedna butelke to nie wiem :P )
    Miod i cytryna...no cholera musi pomoc!!!

Daria to czemu my jeszcze efektow tej pracy foograficznej nie widzimy lobuzie????
    My tez w koncu musimy sie zebrac :P

Powiem ci ze moze jak urodzi sie Tiago to nasze kontakty wroca do normy... Zobaczymy :)
    U nas popadalo troche i chlodno jest :/ wiec ja siedźe w domu...

To masz Aniu troche zajec dzis :)

Ruda27, Ania_84 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula no to super sok Twoj znalazl :) napewno szybko wyzdrowiejesz :)
    A nie chcecie w aptece zapytac o leki dla kobiet w ciazy?
    Ja sie ciesze ze jak wroce do pl z malym, bedzie mial pol roku i moja kolezanka bedzie rodzic, to przynajmniej z nia jakies spacery beda raz na jakis czas, bo tez mieszka w inny, miescie i juz ciezej że spotkaniami..

Paula dam pare zdjec na fb :)

Ania no to troche roboty masz, ale napewno Twoj Ci pomoze :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana tu nie ma lekow dla kobiet w ciazy. Jedyne co moga mi dac to paracetamol :/
    Ew wit c a to juz wole ten sok niz tabletki lykac.

Jej jak bedziesz miala fajńie ze beidzisz w Polsce... Moja przyjaciolka ma termin 2 tyg po mnie i nie mamy szans razem sie cieszyc ciaza a potem dzieciakami... :/ ale cos za cos. Chcemy dom w pl na lata to trżeba przecierpiec kilka z dala od rodziny...

Zaraz popatrze na te focie :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ciesze sie ze wracam do polski :) chociaz perspektywa mieszkania w pokoju u tesciowej niezbyt mnie cieszy..
    Tam tez jest kuzynka co urodzila blizniaki w lutym.. Moze z nia raz na jakis czas wyjde na spacer. A Ty sobie z przyjaciolka odbijesz jak wrocicie :) dzieci beda wieksza i beda sie razem bawic :D

Dodaje zdjecia na fb :)

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja juz inaczej bym patrzyla na swiat jak by nam sie tu udalo kupic domek :)
    Bede tak bardziej u siebie... I bede wtedy miala moja mala kruszynke wiec czas Szybciej minie :)

Powiem ci ze jak bym wiedziala ze w pl zarobimy na dom to nawet w jednym pokoju bym mieszkala :). Byle byc z rodzinka :)

Ojj ja juz tak czekam na te foteczki :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WIem Paula masz racje.. Napewno bez kredytu sie nie obejdzie ale czsc uzbieramy :)
    Tez mysle ze z dzieckiem czas bedzie szybciej i milej lecial :)
    Wy teraz do pl planujecie dopiero na swieta przyjechac?
    A mamy wasze kiedy ?

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria przepiekne zdjecia!!!! Super pamiatka bedzie :) twoj ma taki talent???

Tak. My dopiero na Boze Narodzenie we 3 :)
    Mama z bratem przylatuja prawdopodobnie 6 wrzesńia. Brat zostaje tylko na tydz bo nie ma urlopu bo broni dyplom w tym roku a mama zostaje na 3 tyg :)
    Rodzice T nas troche zawiedli bo jednak noe przyleca :( T ma do nich zal bo wymiguja sie brakiem kasy a jak powiedzial ze im kuoimy bilety to caly czas mowia źe zobaczymy. A ja wiem ze nie przyleca.
    T jest za granica od 19 roku zycia i ani razu tu nie byli :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Paula :* tak moj robil, probuje i uczy sie robic zdjecia :)

Kurde niefajnie ze rodzice Twojego tak sie wymiguja. Ale myslisz ze jest inny powod i nie chca?
    Moja tesciowa tez nie jest chetna na przyjazdy do nas.. Byla raz z moja mama na 3 dni. Moja mama juz chyba 3 razy byla i wiem ze we wrzesniu tez przyjedzie.. A jak powiedzialam tesciowej, ze liczymy ze nas odwiedzi wrzesien-pazdziernik to tak sie zmieszala i tez powiedziala ze zobaczymy..

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co myslelismy ze chodzi o kase.. Bo cos mowili zr nam do wesela sie doloza za rok.
    Ale...tu na wycieczke jada, tu do sanatorium, tu placa za wszystko siostrze t bo studiuje....
    No i powiedzial im ze kupimy te bilety i nic...
    No sama juz ńie wiem. Oni sa kochani naprawde ale nam przykro.
    I boje sie bo T powiedsial ze jak jeszcze raz nam beda mowic ze maly bedzie mial babcie tylko na skypie to sie wkurzy i powie co o tym mysli....

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula pewnie by chcieli przyjechac ale moze tez im glupio i nie chca zebyscie za bilety placili, pewnie tanie nie sa..
    Musicie z nimi szczerze porozmawiac, bo z tego co mowisz sa bardzo za wami i za wnukiem to napewno by chcieli byc przy was..

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko wiesz...nie chcemy tez nikogo na sile namawiac...
    Moja mama tez ma ogrom wydatkow...dolozyla sie do wozka, bierze 3 tyg urlopu a mogla by spokojnie na wakacje jechac... Poleci do domu sama nie znajac jezyka... Ale chce do nas przyleciec mimo ze nie wie ze to my kupimy jej bilet :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula wiem co masz na mysli.. U nas podobnie jest. Moja mama z checia chce przyjechac, a z tesciowa nie wiem jak bedzie, zobaczymy..
    Jak mija wam niedziela?

Paula55 lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mija baardzo leniwie. Ogladamy teraz ugotowani :)
    Ja caly dzien w lozku bo kaszle jak nie wiem..
    Moj do 12 byl w pracy i tez odpoczywa bo w sumie cale 7 dni pracuje...
    W tym tyg maja nam wymieniac instalacje gazowa w mieszkaniu i juz mnie trafia jak pomysle ze bede miec obcych c hlopow w domu :/ na dodatek na 1 dzien prawie caly musimy wyjsc z domu ze wzgl bezpieczenstwa i nie wiem co ze soba zrobic...

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 1317 1318 1319 1320 1321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ