Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Super Aniu.
A mnie tak t.en kaszel meczy ze wytrzymac nie moge moj teraz pojechal szukac mi soku z czarnej porzeczki bo ma najwiecej wit c ale watpie ze tu znajdzie bo tu pozeczek nie ma
No i pije wode z duza iloscia miodu i cytryna i nic
Maly chyba ma dosc bo kopie brzuch mi sie spina buuuu
-
z tego co mi mowila lekarka..to pijac miod i cytryne tlko sie zaostrza stan zapalny..w gardle bo cytryna podraznia a miod znowu tez na cos plywa ze zle sie "goi gardla"
a na kaszel to chyba najlepsze inhalacje ;/ -
aaa w szkole siedze le czekam juz na malza i zara zebde jechala do domku
a w domku.. no coz. trzeba pomc gary, i ogarnac ogrod bo bacbcia przyjezdza jutro .
ak siobeiumyslilam ze zorbie plcaek.. mam taka duza blachew proszku dodam tylko margaryne i jajnka czekoladowe bedzie dobre -
nick nieaktualnyHej Aniu! Ciesze sie ze juz wyjasniliscie sobie wszystko z mezem.. Teraz juz bedzie tylko lepiej.. Powiedzialas mu co czujesz i myslisz, wiec napewno lepiej na tym wyjdziecie..
Paula ja pilam herbate z miodem i cytryna i przeszlo, ale ja nie kaszlalam..
My wlasnie zjedlismy obiad ziemniaczki, salata ze smietana i kotleciki pycha
A wczesniej robilismy sobie sesje zdjeciowa jestem nawet zadowlona ze zdjec
Idziemy niedlugo na spacer i jakies lody
Paula to fajnie ze wczorajszy wieczor sie udal to moze teraz czesciej bedziecie sie widywac
U mnie bylo bez reaelacji odpoczelam przy kabaretach pozniej moj wrocil a ja ok 23 poszlam spac -
Ale moj misiek jest genialny
Byl w sklepie i dzwni do mnie ze znalazl sok z dzikiej rozy i że ma w porownaniu z innymi sokami (mialy po ok 1% owocow!!!) prawie 60% owocow i czy taki moge pic. Spr na necie i on jest meega polecany w ciazy ze wzgledu na duza zawartosc wit c i innych wiec zaczynam kuracje do tego prawdziwy sok z tescia malin ( jak ja zachomikowalam jedna butelke to nie wiem )
Miod i cytryna...no cholera musi pomoc!!!
Daria to czemu my jeszcze efektow tej pracy foograficznej nie widzimy lobuzie????
My tez w koncu musimy sie zebrac
Powiem ci ze moze jak urodzi sie Tiago to nasze kontakty wroca do normy... Zobaczymy
U nas popadalo troche i chlodno jest wiec ja siedźe w domu...
To masz Aniu troche zajec dzisRuda27, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula no to super sok Twoj znalazl napewno szybko wyzdrowiejesz
A nie chcecie w aptece zapytac o leki dla kobiet w ciazy?
Ja sie ciesze ze jak wroce do pl z malym, bedzie mial pol roku i moja kolezanka bedzie rodzic, to przynajmniej z nia jakies spacery beda raz na jakis czas, bo tez mieszka w inny, miescie i juz ciezej że spotkaniami..
Paula dam pare zdjec na fb
Ania no to troche roboty masz, ale napewno Twoj Ci pomozeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Kochana tu nie ma lekow dla kobiet w ciazy. Jedyne co moga mi dac to paracetamol
Ew wit c a to juz wole ten sok niz tabletki lykac.
Jej jak bedziesz miala fajńie ze beidzisz w Polsce... Moja przyjaciolka ma termin 2 tyg po mnie i nie mamy szans razem sie cieszyc ciaza a potem dzieciakami... ale cos za cos. Chcemy dom w pl na lata to trżeba przecierpiec kilka z dala od rodziny...
Zaraz popatrze na te focie
-
nick nieaktualnyPaula ciesze sie ze wracam do polski chociaz perspektywa mieszkania w pokoju u tesciowej niezbyt mnie cieszy..
Tam tez jest kuzynka co urodzila blizniaki w lutym.. Moze z nia raz na jakis czas wyjde na spacer. A Ty sobie z przyjaciolka odbijesz jak wrocicie dzieci beda wieksza i beda sie razem bawic
Dodaje zdjecia na fb -
Kochana ja juz inaczej bym patrzyla na swiat jak by nam sie tu udalo kupic domek
Bede tak bardziej u siebie... I bede wtedy miala moja mala kruszynke wiec czas Szybciej minie
Powiem ci ze jak bym wiedziala ze w pl zarobimy na dom to nawet w jednym pokoju bym mieszkala . Byle byc z rodzinka
Ojj ja juz tak czekam na te foteczkiRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria przepiekne zdjecia!!!! Super pamiatka bedzie twoj ma taki talent???
Tak. My dopiero na Boze Narodzenie we 3
Mama z bratem przylatuja prawdopodobnie 6 wrzesńia. Brat zostaje tylko na tydz bo nie ma urlopu bo broni dyplom w tym roku a mama zostaje na 3 tyg
Rodzice T nas troche zawiedli bo jednak noe przyleca T ma do nich zal bo wymiguja sie brakiem kasy a jak powiedzial ze im kuoimy bilety to caly czas mowia źe zobaczymy. A ja wiem ze nie przyleca.
T jest za granica od 19 roku zycia i ani razu tu nie byli
-
nick nieaktualnyDziekuje Paula :* tak moj robil, probuje i uczy sie robic zdjecia
Kurde niefajnie ze rodzice Twojego tak sie wymiguja. Ale myslisz ze jest inny powod i nie chca?
Moja tesciowa tez nie jest chetna na przyjazdy do nas.. Byla raz z moja mama na 3 dni. Moja mama juz chyba 3 razy byla i wiem ze we wrzesniu tez przyjedzie.. A jak powiedzialam tesciowej, ze liczymy ze nas odwiedzi wrzesien-pazdziernik to tak sie zmieszala i tez powiedziala ze zobaczymy.. -
Wiesz co myslelismy ze chodzi o kase.. Bo cos mowili zr nam do wesela sie doloza za rok.
Ale...tu na wycieczke jada, tu do sanatorium, tu placa za wszystko siostrze t bo studiuje....
No i powiedzial im ze kupimy te bilety i nic...
No sama juz ńie wiem. Oni sa kochani naprawde ale nam przykro.
I boje sie bo T powiedsial ze jak jeszcze raz nam beda mowic ze maly bedzie mial babcie tylko na skypie to sie wkurzy i powie co o tym mysli....
-
nick nieaktualny
-
Tylko wiesz...nie chcemy tez nikogo na sile namawiac...
Moja mama tez ma ogrom wydatkow...dolozyla sie do wozka, bierze 3 tyg urlopu a mogla by spokojnie na wakacje jechac... Poleci do domu sama nie znajac jezyka... Ale chce do nas przyleciec mimo ze nie wie ze to my kupimy jej bilet
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mija baardzo leniwie. Ogladamy teraz ugotowani
Ja caly dzien w lozku bo kaszle jak nie wiem..
Moj do 12 byl w pracy i tez odpoczywa bo w sumie cale 7 dni pracuje...
W tym tyg maja nam wymieniac instalacje gazowa w mieszkaniu i juz mnie trafia jak pomysle ze bede miec obcych c hlopow w domu na dodatek na 1 dzien prawie caly musimy wyjsc z domu ze wzgl bezpieczenstwa i nie wiem co ze soba zrobic...