Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina nie jest zle. U mnie 300 zl za 7 wejsc.. Ale raczej nie bede szla bo sa w srody wiec bym chodzila sama albo z siostra a maz w ogole
Paula no wybor jest ogromny hehja naraZie mam jedna a reszta wybrana ale to moze ktos nam kupi
Leze i czytam durnoty na necie, maz masuje stopy i zaraz ide sie myc i spac..
Wiec dobranoc zabki!Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Loo Daria... Taki mialam atak kaszlu jak sie obudzilam ze myslalam ze sie udusze
powaznie!!!
Teraz powolo lepiej i chyba zaczyna sie zmieniac w mokry co umozliwi odkrztuszanie... Oby.
Powiem ci ze ja spie w miare ok. Budze sie oczywiscie ale od razu zasypiam.
Tylko dalej koncze na plecach... Dzis obudzilo mnie to ze mi sie ciezko oddychalo i szybko zmienilam pozycje na bOczna. No ni cholery nie umiem nad tym zapanowac
-
Czesc dziewczynki. co u Was?? Mam nadzieje że wszystkie zdrowo rosną i macie sie dobrze:*
Ja nie wchodze na forum nie czytam z FB tez się wyłaczyłam bo bardzo ciezko mi patrzec na Wasze brzuszki i maluszki:( ciesze sie ogromnie ze Wam sie udalo i macie sie dobrze ale ja znowu nic:(
8 miesiac za nami. wiem powiedcie to nie jesdt dlugo dla mnie za dlugo:( juz nie mam sily odpuszczam nie chce zeby staranie o dziecko bylo dropga prez mękę
tak mi smutno. Stram sie skupic na czyms innym ale ciezko skoro wokol same ciaze w rodzinie i nowo narodzone dzieci:(
przepraszam ze tak smutno od rana ale komu mam napisac jak nie Wam.
trzymajcie sie zdrowo odpoczywajcie rosnijcie.
Mam nadzieje ze kiedys wroce z lepszymi nowinami i bede mogla dolaczyc do grona brzuszkow.
Najgorsze ze nie wiem gdzie moze byc przyczyna i nie wiem co dalej robic.
Milego dnia:* -
Czekaja nie bede pocieszac, mowic ze sie uda bo tego nie wiem... Zycze ci tego z calego serca ale nie jesyem ci w stanie tego zagwarantowac...
My tez sie sporo staralismy wiec wiem jak ci ciezko...
Jesli sie dokladnie przebadaliscie i nie znaleziono przyczyny to jedyna przyczyna moze lezec w glowie... I to nie jest wymysl.
Ja tu jestem swietnym przykladem takiej sytuacji.
Wiedzialam ze zostal nam ostatni cykl staran, ze i tak juz nic ńie moge zrobic wiecej, musze znow czekac 1,5 roku zeby zaczac po nowa.... Wiec bylo nam juz naprawde wszystko jedno. Tym bardziej ze dowiedzialam sie o tarczycy i nawet balam sie byc w ciazy..
Odpuscilismy, wyjechalismy na swieta do Pl i skupilismy sie na rodzincestarańia odeszly w kat. Byl tylko sex dla przyjemnosci i co?
I nie moge teraz uwiezyc ze nasz syn bedzie ńiedlugo z nami...
Wiec tobie zycze przedewszystkim spokoju i dopoki nie wyluzujesz i nie odpuscisz uwiez ze nic z tego nie bedzie...
Buziam i mam nadzieje ze wrocisz szybko z dobrymi wiesciamiMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula to dobrze ze juz robi sie mokry to oby szybko przeszedl!
Tez sie czasami budze na plecach, na bokach ju niewyrabiam.. Chociaz ostatnio tak czesto sie budze ze nie mam kiedy na plecy sie obrocic
Czekaja jak mi przykro jak czytam Twoj postwiem jak boli i jak Ci ciezko..
W sumie nie wiem jak Cie pociesZyc. Nie wiem czy Ci kiedys pisalam o mleczku pszczelim.. Mysle ze warto sie nad tym zastanowic.. Pomoglo mojej kolezance, znajomej i chyba mi tez -
nick nieaktualnya moja kotka znowu mi myszkę przyniosła hehehe..i zagląda mi dumnie w oczka, coby pańcia jakąś nagrodę (pod postacią ciastek kocich) dała... eheheh
oj ja dzisiaj zamierzam się "byczyć" na leżaczku - w przerwie obiadek zrobię...mój A. okazał rozwagę i sam wygarnął swoim rodzicom - chyba poczuł się tatusiem hehehe....jest dobrze..mile się zaskoczyłam:)
na zakupy dzisiaj u mnie troszkę za gorąco...poza tym tak nic mi się nie chce...hehehe
zdrówka potrzebującym:)Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq no to dobrze ze maz tak postapil
juz teraz bedzie tylko lepiej
Paulina my tez jakies zakupy i na rynek skoczymy na lody
Chce sobie kupic spodnie, pewnie nikomu sie podobac nie beda ale wczoraj widzialam dziewczyny w nich i postanowilam je miecszkoda tylko ze nie wiem gdzie je kupic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My tez juz jestesmy... Kurde w czw mialy byc te spodnie a dzis ani jednej pary juz nie bylo
masakra..
Za to kupilismy truskawkijejuuu nigdy nie pachnialy truskawki tak jak te dzisiejsze. Wypije kawke i zobacze jak smakuja
A wieczorem o dziwo!!!!!! Znajomi dzwonili.
Maz tej kolezanki ktora pytalam o badania ktora mi powiedziala ze jak mi sie w uk nie podoba to zawsze w pl moge rodzic... Nie wiem czy wam mowilam o tym..
W kazdym badz razie nas zaprosili a wlasciwie ten chlopak mojego na final ligi mistrzow
A teraz bylismy na zakupach w sklepie gdzie nasza wspolna znajoma pracuje i mowila ze kupili samochodsmiejemy sie ze sie chca pochwalic
Hehe
-
nick nieaktualnyPaula to smacznych truskawek
My arbuza, ale sie ciesze bo ponad tydzien nie jadlam mmmm
A o tej znajomej ja nie pamietam, moze mnie to ominelo jak pisalas.. Ale tez wydaje mi sie ze zadzwońili zeby sie pochwalic autem.. Znam tez takie osoby
Moj mnie zostawil i pojechal na mecze i jestem sama.. Nie wiem co robic, moze jakis film zobacze.. Zmeczona tymi zakupami jestem -
nick nieaktualnyPaula wiesz co znalazlam w sklepie? Tzn u turka.. Rabarbar
od razu kupilam, bo nie rzucil mi sie w oczy w innych sklepach.. Teraz czytam jak sie nim zajac
kupilam margaryne i jutro planuje to samo ciasto ale z rabarbarem zrobic
kochana jak Ty go robisz mozesz mi napisac?