Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda bidulko:( mam nadzieję, że będzie dobrze, nie martw się tylko, poleżysz, odpoczniesz...
Paula a próbowałaś coś chlodnego (ja mam taki termofor żelowy - ale stosowany na zimno) na czole trzymać....
Jejku dziewczyny niech Was już opuszczą te dolegliwości
życzę aby zdrówko powróciło szybciutko....
a co do mężulka, nie nastawiam się bojowo, bardziej się przejmuję...bo zawsze jest ciężko wrócić do normalności, po jego wizycie u rodziców... -
Ja mam tylko ten duzy termofor na goraca wode
Ale te oklady z octu troche pomogly
Ja ogolnie bardzo dobrze sie czuje tylko ten kaszel mnie tak wybil z zycia. Bol glowy tez pewnie od kaszlu
Daria nie dziwie ci sie bo ja tu tez jechala bym do szpitala w najgorszej ostatecznosci dopiero... Ale chyba az tak zle nie jest i nie skreca cie z bolu???
Lez poprostu duzo...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula w jak w pl będziesz to zapytaj w aptece, bardzo dobra rzecz...bo można w lodówce trzymać (małe to jest) lub w mikrofali podgrzać coby np. na brzuchol ciepłym przyłożyć....
a powiem, że ja bólo'choliczka byłam...kiedyś jak miałam nadwagę a do tego paliłam (już od 3lat niepaląca jestem to bóle głowy miałam codziennie...więc z taką rzeczą się nie rozstawałam... -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Paula w jak w pl będziesz to zapytaj w aptece, bardzo dobra rzecz...bo można w lodówce trzymać (małe to jest) lub w mikrofali podgrzać coby np. na brzuchol ciepłym przyłożyć....
a powiem, że ja bólo'choliczka byłam...kiedyś jak miałam nadwagę a do tego paliłam (już od 3lat niepaląca jestem to bóle głowy miałam codziennie...więc z taką rzeczą się nie rozstawałam...
A to sie jakos nazywa??? Napewno poszukam.
No to powodzenia i zero stresu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny