Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzobaczymy...ale oni potrafią zdenerwować swojego syna, potem on przyjeżdża i stara się to ukryć, po czym ja i tak wiem o co chodzi (że nie mamy dzieci - oni nie wiedzą jeszcze o ciąży, że ja nie pracuję - a to że przez 5 lat pracowałam to już nie pamiętają, a to że mamy domek w wiecznym remoncie, a to że mamy 2 psy i 2 koty
wiesz im się nic nie podoba - takie typy)...no i ja zawsze swojego pytam o co chodzi, on udaje że o nic, i tak do wieczora, a na finał jest kłótnia---teraz siedzę i modlę się do Boga, aby dał mi siłę i rozsądek, aby się nie pokłócić i jakoś w końcu rozwiązać ten problem... -
nick nieaktualny
-
Elo babeczki. Troche pospalam...caly czas lezalam bo tak mnie ta glowa bolala.
W koncu moj wyczytal ze pomagaja oklady z octu i tak lezelam z tym smierdzielem na czole. Troszke przeszlo ale dalej mnie kaszle i ten bol chyba od tego...
Malenq nie daj sie sprowokowac... Niektorym ludziom nigdy nie dogodzisz...
Jak ja sie ciesze ze nasze rodziny nas wspieraja i ciesza sie razem z nami kazdym malym szczesciem
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq olej to najlepiej nie ma sensu sie z mezem klocic.. Widocznie jemu tez nie pasuje co mowia rodzice ale jednak to sa jego rodzice wiec czasami ich odwiedza.. Staraj sie nie nastawiac bojowo
Ewelina al Ci dobrze z tym ogrodkiem
Paula dobrze ze ciut Ci lepiej.. Ty sie nameczysz..
Ja sie chwilw drzemnelam, brzuch mnie pobolewal jak na @, wzielam Nospe i sie martwie troche.. Ciagle mi sie stawia i jest twardy poczekam do jutra jak cos pojedizemy do szpitala.. Juz mi sie szyjka skrocila a teraz nie wiem co sie tam dzieje..
-
nick nieaktualnyEwelina no tydzien temu lekarz powiedzial ze sie szyjka skrocila i mam duzo wod i dlatego mi sie brzuch stawia.. Jest to meczace i to bardzo..
Dzisiaj bole jak na @.. Ale leze i zobaczymy jak bedzie jutro. Oby przeszlo bo nie chce tu do szpitala isc -
No teraz w twoim wypadku Daria lepiej na zimne dmuchac i jechac nawet na darmo ale wiedziec ze jest ok...
Tylko sie nie martw prosze!!!
Ja tez zazdroszcże ogrodeczka...
Ale z dobrych wiesci.. Koles od kredytu codzien dzwoni o cos pytac wiec wiemy ze ostro dziala w tym kierunkuEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość