Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Looo to moze tez bede miec
Kurde mama dzwonila ze paczka mi z allegro przyszla mialysmy sie na skypie umowic i spr czy wszystko jest a tu mi mama mowi ze koles jechal kolo nas koparka i zahaczyl o slup telefoniczny zlamal go ni nie dzialaja telefony i internet.
Najlepsze jest to że zawsze moja mama stawia tam samochod... Dzis akurat wjechala do garazu po pracy... Gdyby nie to, to auto by zgniotlo...czaicie jaki fuks???
Ale neta nie ma i trzeba czekac na nowy slupMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula o kurde.. To szczescie w nieszczesciu.. Oby szybko ten skup postawili.
Ja tez z mama przez skype omawialam rzeczy ktore przyszly
Kurde juz nie mam czego szukac na necie i tak dziwnie
Chocia musze termometr jeszxze znalezc wanienka to pikus i nie ma czego wiecej szukac.
Aaa Paula ogladalas tego bloga co Ci podalam? Spodobal Ci sie cos? Ja z moim ogladalam nawet -
Oo to ja mam sporo jeszcze do kupienia
Ale wiekszosc juz na koniec bede kupowac jak bedziemy wiedziec czy sie wyprowadzamy czy nie
Tak ogladalam wczoraj kilka odcinkow super jest!!! Ta laska genialńie opowiada bede miala co robic w przyszlym tyg jak moj bedzie mial popoludniowki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dostałam odp. ze szoły rodzenia: Dzień dobry ,szkoła rodzenia odbywa się w soboty o godz. 14.00 jednorazowe wejście za parę to koszt 44zł. lub karnet 7 wejść za parę w kwocie 260zł. do grupy mozna dołączyć w każdej chwili ZAPRASZAMY