Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja probowalam sie zdrzemnac chwile bo od tego kaszlu znow mnie glowa boli ale mama zadzwońila ze wyslala mi ta pizamke i leginsy... Swoja droga. Wyslala zwyklym listem i wicie ile zaplacila??? 15zl!!! Co za zdzierstwo!!!
Ja za 32 kg place 60 zl wiec jak sie to ma do poczty pl:/
Daria kurde dlatego ja tu u siebie ńie chodze ani na silke, ani na takie zajecia bo wszedzie te szkotki jakos mam do nich opory
Grunt ze jestes zadowolona
Ja teraz sprobuje kawe wypic i moze bedzie lepej..
Daria ńo takie te nasze chlopy. Moj zrezygnowal z sedziowania bo wyjechal po maturze za granice. Jego brat do teraz sedziuje ale tez mniej bo mu sie dziecko urodzilo a mogli kariery robic haha. Za to masz racje. Maja fajne zony i beda miec super rodzinkiRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo oby kawka chociaz na glowe pomogla..
Ja czekam na meza. Myslalam do sklepu podjechac i na rynek ale chyba zbyt goraco wiec moze jutro emza wyciagne
Zaraz zadzwonie do skzoly rodzenia, moze jeszcze sie zalapie
No Paula mi kiedys nie doszlo najbardziej lubie jak otwieraja na pocztach listy.. Tylko w polsce takie rzeczy..
Moja siostra z anglii kiedys wyslala kartke na dzien matki i kasa w srodku i kasa zostala wycoagnieta.. MasakraWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 12:45
-
No co ty mowisz?????? Co za ch***
Powiem ci ze nie pomyslala bym nawet. Mama mowi ze zszyla koperte zszywkami i zakleila tasma ale zobaczymy. No w szoku jestem ze mogli cos takiego zrobic!!!
A mama osobiscie od listonosza odebrala koperte czy w skrzynce zostawili??? Bo jesli od listonosza to ja bym od razu skarge przy nim pisala...
Nam kiedys otworzyli paczke... Ale nic nie zginelo. A byly tam tez butelki z wodka, wino i moje sprzety nowe typu prostownica suszakra i wszystko bylo...
Moj to tylko czeka az taka otwarta paka przyjdzie bo on od razu skarge by pisal i o zwrot z ubezp sie staral haha
A ciekawa jestem co u nas że szkola rodzenia. Co polozna na spotkańiu powie
-
nick nieaktualnyPaula ja juz nie pamieyam to bylo pare lat temu.. Ogolnie bylo glosno o tym, kiedys wiecej mlodych wysylalo kase w listach z zagranicy.. I na poczcie sobie otwierali i wyciagali.. A w sumie nie udowodnisz bo jak? Tez bylo tu kiedys otwarte.. Rozumiem czasami paczki, bo sprawdzaja przemyt czy cos, ale koperty?
Ja juz troche za pozno jestem na szkole rodzenia ale moze skorzystam chociaz z czesci zajec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiecie co ale sie wkurzyłam !! konczy mi sie umowa na internet no i przedłużyłam sobie przez neta i w zamówieniu wyszło mi miesięcznie , że bede płacić 69 zł a wczoraj babka do mnie zadzwoniła, że biorąc umowe na 12 miesiecy usluga jest droższa o 10 zł a ,że nie miałam jak sprawdzic uwierzyłam jej na słowo, ale jak robiłam zamówienie to zrobiłam sobie print screeny i teraz patrze a tam jak byk napisane " OPŁATA MIESIĘCZNA 69 zł umow ana 12 m-cy" noz kurw.. ale im maila wysmarowałam mam nadzieje, ze im w pięty pójdzie!
-
Kurde ja chyba zrobie kotlety z piersi i tez salate ze smietana... Bo mam cycki rozmrozone
A do tej salaty oprocz smietany cos dodajecie???
Ewela no masakra jakas!! Tak sie trzeba ze wszystkim pilnowac ze szok!!! Mi mama tetaz musi rozwiazac umowe w t-mobile na tel bo od rok place im w sumie za darmo a za zerwanie umowy wczesniej powiedzieli sobie 1000zl debile
A tu bylam w szoku. Bo moj jak bral nowy tel po klku dniach bylo tak ze jak dzwońil to nie bylo slychac syngalu... No to mowie mu zeby poszedl do salonu sie dowiedziec czemu tak jest. Poszedl a tam mu od razu dali nowy tel. Bez spr bez niczego
-
a ja dzis nowe ziemniaczki, nowa kapsutka zasmażana i jajo sadzone :D no i botwinka
a do sałaty to ja daje tak....rozcieram ugotowane zółtko z szczyptą cukru i kilkoma kroplami soku cytrynowego, do tego kilka łyżek smietany i pokrojone w kostke białko :d i na sałatke :d pychaaaaaaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 13:31