X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja probowalam sie zdrzemnac chwile bo od tego kaszlu znow mnie glowa boli :( ale mama zadzwońila ze wyslala mi ta pizamke i leginsy... Swoja droga. Wyslala zwyklym listem i wicie ile zaplacila??? 15zl!!! Co za zdzierstwo!!!
    Ja za 32 kg place 60 zl wiec jak sie to ma do poczty pl:/

Daria kurde dlatego ja tu u siebie ńie chodze ani na silke, ani na takie zajecia bo wszedzie te szkotki :/ jakos mam do nich opory :/
    Grunt ze jestes zadowolona :)
    Ja teraz sprobuje kawe wypic i moze bedzie lepej..

Daria ńo takie te nasze chlopy. Moj zrezygnowal z sedziowania bo wyjechal po maturze za granice. Jego brat do teraz sedziuje ale tez mniej bo mu sie dziecko urodzilo :P a mogli kariery robic haha. Za to masz racje. Maja fajne zony i beda miec super rodzinki :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz po kawce :D

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula kurde bidula.. Zrobilas syrop z cebuli??
    Oby kawa Ci na glowe pomogla..
    No do mnie mama jakies 10 zl za list placila, polecony ale list.. U Ciebie przynajmńiej jakies rzeczy w srodku sa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 12:25

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też po kawce...wode wciagam :D

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syrop z cebulki pije mysza i nic..
    Kawe teraz popijam i zobaczymy.

Daria polecony to by drugie tyle kosztowal wiec kazalam mamie zwyklym wyslac :/ masakra jakie durne ceny :/
    I ciekawe czy dojdzie :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To oby kawka chociaz na glowe pomogla..
    Ja czekam na meza. Myslalam do sklepu podjechac i na rynek ale chyba zbyt goraco wiec moze jutro emza wyciagne :P
    Zaraz zadzwonie do skzoly rodzenia, moze jeszcze sie zalapie :P

No Paula mi kiedys nie doszlo :/ najbardziej lubie jak otwieraja na pocztach listy.. Tylko w polsce takie rzeczy..
    Moja siostra z anglii kiedys wyslala kartke na dzien matki i kasa w srodku i kasa zostala wycoagnieta.. Masakra

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 12:45

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas tez jest szkołą rodzenia od 26 tygodnia, czekam na info ile kosztuje ta przyjemnosc :P

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co ty mowisz?????? Co za ch***
    Powiem ci ze nie pomyslala bym nawet. Mama mowi ze zszyla koperte zszywkami i zakleila tasma ale zobaczymy. No w szoku jestem ze mogli cos takiego zrobic!!!
    A mama osobiscie od listonosza odebrala koperte czy w skrzynce zostawili??? Bo jesli od listonosza to ja bym od razu skarge przy nim pisala...
    Nam kiedys otworzyli paczke... Ale nic nie zginelo. A byly tam tez butelki z wodka, wino i moje sprzety nowe typu prostownica suszakra i wszystko bylo...

Moj to tylko czeka az taka otwarta paka przyjdzie bo on od razu skarge by pisal i o zwrot z ubezp sie staral haha :)

A ciekawa jestem co u nas że szkola rodzenia. Co polozna na spotkańiu powie :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja juz nie pamieyam to bylo pare lat temu.. Ogolnie bylo glosno o tym, kiedys wiecej mlodych wysylalo kase w listach z zagranicy.. I na poczcie sobie otwierali i wyciagali.. A w sumie nie udowodnisz bo jak? Tez bylo tu kiedys otwarte.. Rozumiem czasami paczki, bo sprawdzaja przemyt czy cos, ale koperty?:/
    Ja juz troche za pozno jestem na szkole rodzenia ale moze skorzystam chociaz z czesci zajec

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bylo cos wlasnie pamietam.. No niche mi sprobuja otworzyc :P
    Ale chyba na gacie dla ciezarnej sie nie skusza?! :P

No pewńie ze lepiej choc troche skozystac ze sr niz nic :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co dzis robicie na obiad??? Ja to sie tak czuje ze nic mi sie nie chce i nie mam pomyslu :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja tez nie mam pomyslu :/ jak narazie to mi sie nic nie chce :P moze znowu pizze zrobie bo w sumie nie mam za wielu skladnikowmw domu na kombinowanie :P

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam młode ziemniaczki, jajko sadzone i sałate ze smietaną :D

Ruda27 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina pysznosci!!! Ja mysle dalej, zobacze co powie moj jak wroci

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co ale sie wkurzyłam !! konczy mi sie umowa na internet no i przedłużyłam sobie przez neta i w zamówieniu wyszło mi miesięcznie , że bede płacić 69 zł a wczoraj babka do mnie zadzwoniła, że biorąc umowe na 12 miesiecy usluga jest droższa o 10 zł a ,że nie miałam jak sprawdzic uwierzyłam jej na słowo, ale jak robiłam zamówienie to zrobiłam sobie print screeny i teraz patrze a tam jak byk napisane " OPŁATA MIESIĘCZNA 69 zł umow ana 12 m-cy" :/ noz kurw.. ale im maila wysmarowałam mam nadzieje, ze im w pięty pójdzie!

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja chyba zrobie kotlety z piersi i tez salate ze smietana... Bo mam cycki rozmrozone :)
    A do tej salaty oprocz smietany cos dodajecie???

Ewela no masakra jakas!! Tak sie trzeba ze wszystkim pilnowac ze szok!!! Mi mama tetaz musi rozwiazac umowe w t-mobile na tel bo od rok place im w sumie za darmo :/ a za zerwanie umowy wczesniej powiedzieli sobie 1000zl debile :/

A tu bylam w szoku. Bo moj jak bral nowy tel po klku dniach bylo tak ze jak dzwońil to nie bylo slychac syngalu... No to mowie mu zeby poszedl do salonu sie dowiedziec czemu tak jest. Poszedl a tam mu od razu dali nowy tel. Bez spr bez niczego :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzis nowe ziemniaczki, nowa kapsutka zasmażana i jajo sadzone :D:D no i botwinka :D
    a do sałaty to ja daje tak....rozcieram ugotowane zółtko z szczyptą cukru i kilkoma kroplami soku cytrynowego, do tego kilka łyżek smietany i pokrojone w kostke białko :d i na sałatke :d pychaaaaaaa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 13:31

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my dajemy śmietane, cukier, kwasek cytrynowy

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciężarówki moje moge Wam zadać dosyc intymne pytanie? :P

Paula55 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tylko ciężarówkom ????:):):)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
‹‹ 1310 1311 1312 1313 1314 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ