Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko kochana... Aniu. Ne dziwie sie ze tak to przezylas!!'
Ale mialas pelne prawo zeby sobie wszystko pomyslec...
Kurde zarty zartami ale mozna inaczej sobie smiechy urzadzac. To w zaden sposob jak dla mmie smieszne nie bylo i sam w ten sposob mogl sobie zaszkodzic. Ty moze nie jestes podejrzliwa ale 99,9% kobiet zrobilo by z tego ogromny problem i mialo by do tego prawo....
Ja juz w zyciu wiele przeszlam... Uwiez mi... I dla mnie takie pisanie w "zartach" nigdy nie jest tylko zartem... Moze to tak mialo zabrzmiec ale moze tez w glebi serca tli sie taka mysl zeby w taki sposob uciec na chwile od problemow...
Nie chce siac w tobie niepewnosci Aniu ale ja juz za doswiadczona jestem w takich kwestjach zeby slepo wierzyc ze to byl przypadek ze akurat teraz ze soba pisali...
Tak samo jak moj T polazl do sklepu do tej kolezanki co jej facet sie tak burzyl. Dostal taki opierdol ze mi nic nie powiedzial ze teraz wiem ze nigdy tak nie zrobi juz. Choc z nikim nie pisal, do nikogo nie dzwonil. Poprostu poszedl i mi ńic nie powiedzial...
Skoro ńie ma ńic do ukrycia to czemu nic nie powiedzial?! Ja jesli ktos do mnie pisze, zaczepia od razu mowie mu bo nie jestem zainteresowana.
No musicie sobie to wyjasnic bo sytuacja ńie jest kolorowa wg mnie
-
Rudasku , ja mu wierze bo wiem ze jakby mial mnie zdradzic to najpierw by sie ze mna rozstal sam byl zdradzany przez popradnia dziewczyne..
wlasnie mi napisal eska ze jak mu dalam obraczke to az mu sie nogi ugiely ze przez glupiego eska moglby wszytsko stracic
tak trzezwo na to spojrzec to serio nawet nie mialby jak i gdzie .. po pracy odrazu wraca do domu... raz na jakis czas wyjdzie z kolega a czeesciej to siedza na tarasie w ogrodzie..
-
To odbrze Aneczko..zaufanie to podtsawowa sprawa!!!
Paula u mnie oki, brzuch mnie boli od brzuszków, wziełam sie ostro za ciwczenia...no i czekam na week, siedze w pracy a tu plazą....chce na trawke Jak sie czujesz Grubasku ??? -
Paula z tego co widzialam to ich eski wczesniejsze opieraly sie na normalnej gadce co slychac.. innych eskow do oinnych dziewczyn nie wiedzialam.. bo reszte tez przejzalam.. raczej bylo to takie gadanie bo dalej ta kolezanka probowala rozwinac jego mysl to zbywal..ze zobczymy.. i zmienil temat..
ale jaktak teraz napisala..to juz sama nei wiemPaula55 lubi tę wiadomość
-
Jej ja po ciazy mam taki plan zeby si za brzuchy wziac ale ja zazwyczaj mam slomiany zapal hahaha. Choc jak bede miec flaka to sie zesram a bed cwiczyc
Ejj mama do mnie niedawno na skypie dzwońila i mowi ze juz jest ze 30 st... Kura!!! Nie moglo tak byc jak ja bylam ? Chamstwo
Choc u nas tez sloneczko daje niezle po oknach ale nie chce ich otwierac zeby mnie nie zawialo dupa dupa dupa
A czuje sie teraz juz niezle ale mnie chyrla jak psa :p
Jak myslicie mozna brac cos na kaszel? Syrop czy cos???
-
Aniu ja nie chce bron Boze siac ci zametu w glowie... Ja jestem poprostu bardzo nie ufna bo juz takie rzeczy w zyciu przezylam i widzialam ze dla mnie nie ma rzeczy nie mozliwych jesli ktos chce zdradzic...
Jestem wyczulona na kazdy gest, slowo i po tym co przeszkam ciezko by mnie bylo zńow oszukac...
Aneczko z calego serca ci zycze zeby jednak to byly durne zarty kochana.... Nikt nie jest wart tego zeby go oszukiwac.
A mam nadzieje ze twoj maz rozumie jaka kobiete ma za zone!!!
-
oj nie wiem Kochana czy można...jeszcze nie jestem w temacie
Ćwicz brzuchy Ćwicz a może bedziesz tak jak moja mama, po ciążach gdzie bylysmy dośc duże...ma płaski brzuszek-bardziej płaski niż ja!!! 52kg i ksiązkowy rozmiar 36Paula55 lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:oj nie wiem Kochana czy można...jeszcze nie jestem w temacie
Ćwicz brzuchy Ćwicz a może bedziesz tak jak moja mama, po ciążach gdzie bylysmy dośc duże...ma płaski brzuszek-bardziej płaski niż ja!!! 52kg i ksiązkowy rozmiar 36
Oo kura. To niesla laska z niej musi byc u mnie w rodzinie jest tendencja do durzych brzuchow i cycow.
Choc tego drugiego to mi Bozia poskapila
Chyba ze wdalam sie w tatusia jak z wygladem to chawala Bogu bo on cale zycie jak wyscigowka
-
Nic zobacze jak bedzie sie zachowywal.. nawet jesli nic nie zrobil to przynajmniej niech ma swiadomosc ze glupie zarty moga niezle nabruzdzic.. i ze jego glupi teksyt moze zachwiac moje zaufanie do niegoo..
-
Dokładnie Aniu..nie stresuj sie..jeśli On zareagował tak jak zareagował to pewnie nie ma nic na sumieniu...ale niech wie ze jak przeczytałaś to nie było CI miło!!!
Ehhh te Chłopy...czasem to zero myślenia
Ja mam tak jak Paula...niestety złe doświadczenia! u mnie taki sms doprowadził do odwołania ślubu i niestety nie był bezpodstawny -
Rudasek wrote:Dokładnie Aniu..nie stresuj sie..jeśli On zareagował tak jak zareagował to pewnie nie ma nic na sumieniu...ale niech wie ze jak przeczytałaś to nie było CI miło!!!
Ehhh te Chłopy...czasem to zero myślenia
Ja mam tak jak Paula...niestety złe doświadczenia! u mnie taki sms doprowadził do odwołania ślubu i niestety nie był bezpodstawny
No a ja poswiecilam WSZYSTKO dla zwiazku w ktorym zostalam mega oszukana i zraniona. Poswiecilam ukochana prace, rodzine i wyjechalam 100 km od domu rodzinnego zeby po dwoch latach wrocic i przepraszac rodzicow za wszystko czego przez to przezemnie doswiadczyli... Ehh wole juz o tym nie pamietac
-
Paula warsztaty super oprócz wykłądów o kmórkach macierzystych i chustonoszenia... koles co prowadził o komórkach macierzystych to tak gadał ze wszysckie spałysmy hahaha bez rewelacji, natomiast babka od chust to gadała tak cicho, ze nie było jej słychac juz nie wspomne ze nie było jej widac bo co chwile stawała za filarem nie wiem po ch... takze te dwa do bani zorganizowane... koles od fotelików był mega zajebisty hahaha usmiałams ie ale super poprowadził tak samo jak babki od pielęgnacji i zywienia. Niestety nic nie wygrałam hahaha nie jestem poetką hahaha a w ogole sie wkurzyłam bo laska prowadzaca przezczytała jakis wierszyk i mowi ze ten wierszyk wygrał fotelik ale tej osoby nie ma w sród nas to w ogole jakas podpucha jak dla mie no ale ok... no i dali fuul ulotek i fajnych gadzetów np. śliniaczek, skarpeteczki, butelka, malutki płyn do kąpania i mleczka pielęgnacyjnego, witaminy dla mamy i dla dzidziusia jak juz sie urodzi,próbki: smarowidła dla mamy na brzuszek i piersi i krem oraz żel do twarzy. Naklejke do auta taką co sie do szyby przyczepia, 3 pampersy hahah , i próbke proszku do prania dla dzieci
poza tym była tylko woda wiec dobrze z emialam batonika bo bym tam im pawia z głodu pusciła
ale ogolnie było extraMalenq lubi tę wiadomość
-
No to widzisz... Bylo ciut inaczej bo u nas nie bylo chustonoszeńia na wykladach...
Ale o komurkach macierzystych mielismy krotki ale konkretny wyklad wiec luz
Super. Ciesze sie ze jestes zadowolona
A gratisy tez widze troche inne niz my mielismy, zrob fote jak bedziesz miala chwilkeEweloka84 lubi tę wiadomość