Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A wez gluptasku
Ja mialam tak: stos tych gazetek, smoczek tomee tipee, wkladki laktacyjne tez od nich, 5 pieluszek, witaminy dla mnie i malego, sliniak, skarpetki, mleko w proszku, proszek do prania i z johnsona mleczko i ten plyn do mycia 3 w 1.
Na wejsciu woda i pieczywko wasa z serkiem z ziolami
A wit drugie moja mama dostala wiec mam 2 zestawy hahaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:A wez gluptasku
Ja mialam tak: stos tych gazetek, smoczek tomee tipee, wkladki laktacyjne tez od nich, 5 pieluszek, witaminy dla mnie i malego, sliniak, skarpetki, mleko w proszku, proszek do prania i z johnsona mleczko i ten plyn do mycia 3 w 1.
Na wejsciu woda i pieczywko wasa z serkiem z ziolami
A wit drugie moja mama dostala wiec mam 2 zestawy haha
Dziady oszczędzali hahaha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej jestem!
Joga nawet ok.. Ale spoznilam sie sporo ok pol h bo szukalam durnego parkometru.. Tyle sie nalazilam w upale, nerwy mialam nieziemskie :p dlatego juz dzisiaj nie wychodze na spacer, styknie
Na jodze suoer atmosfera, ale...same austriaczki czulam sie troche glupio, zwlaszcza jak instruktorka pytala kazda po kolei co mysli o cwiczenaich oddychajacych itd.. A ja yyyy.. No ale jeszcze jakos 2 razy pojde a pozniej juz polska
Ania kurde ale akcja... Ja jestem baaardzo przewrazliwiona i tak szybko bym nie odpuscila.. Ogolnie moj nie esemesuje i nie rozmawia z kolezankami.. On nie ma swoich kolezanek na szczescie. Jak juz z kims sekundke pogada to moja kolezanka
Prawde mowiac ja sobie takiej sytuacji nie wyobrazam.. Moj tez durnie zartuje ale wlasnie jak ja jetem obok, przy wspolnych rozmowach.. Chociaz wie ze mnie to wkurza zwlaszcza po pijaku..
Wiem ze wazne jest zaufanie, ale badz jednak czujna.
Mam jak Paula, ja mowie o wszystkim o jakis szczegolach, moj mi tez zawsze mowi.. On to nawet czasami sciemnia i mowi ze oo ale fajna a widzialas jak sie na mnie gapila? Bo chce zebym zazdrosna byla
Rudasek to bedziesz miala forme na ciaze zgrabna mamuska jak nasza Paulinka
Ewelina fajnie ze bylas na tych warsztatach i dostalas jakies pierdolki
Ja wrocilam i wzielam sie za ciastoEweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudasek to bedziesz miala forme na ciaze zgrabna mamuska jak nasza Paulinka
Kochana ja nigdy nie narzekałam na figure itd ale właśnie na forme...zakupów nie moge przytargac tak słaba mam kondycje...a mój R sportwiec, biega po kilka km a ja nie moge 10 metrów przebiez bo ledwo zyje...także wziełam sie troche za siebie....jeszcze rolki ida w ruch!Malenq, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość