Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Daria tv mamy internetowa wiec tez mozecie miec a kasa tak naprawde zadna
No powiem ci ze dobrze ze te polskie sklepy sa choc w szkockich nic nie brakuje ale co polsnkie to polskie
Znajomych tez mamy ale nie widzimy sie czesto...
Piekarnik tez mam bez termoobiegu wlasnie pieke tylko gora dol i nie zawsze ciasta wychodza
Kurde pizze tez musze w ktorys dzien zrobicRuda27 lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Młoda kakao wypiła, teraz w łóżku leży oby szybko zasnęła
Mama kupila mi leginsy i pizame w biedrze ma wyslac poczta w kopercie haha
Daj jutro znac Dorcia czy zadowolona jestesRuda27 lubi tę wiadomość
-
Moje ciacho na pizze pięknie sobie rośnie . W sumie od czasu gdy używam tego przepisu http://www.wielkiezarcie.com/recipe100428.html pizza w pizzerii przestała nam smakować i chodzimy tam tylko do na zestawy obiadowe zdjęcia realistyczne bo sama robiłam
Paula55, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ja dzis przed snem mleczko z miodem bede pic.
Mama kupila mi leginsy i pizame w biedrze ma wyslac poczta w kopercie haha
Daj jutro znac Dorcia czy zadowolona jestes -
Paula55 wrote:Dorcia to tw pizza w przepisie????
Wyglada jak z pizzeri!!!! Mega! Jak ty robisz takiego okraglaczka??? Cudo
-
nick nieaktualnyDorotka ale pizza mmmm!!! kurde trzeba zrobic
Ja mam przepis na pizze bez drozdzy, dla mnie tez swietna
Ania co u Ciebie?
Paula tak dostalam we wtorek byl kurier. A zamawialam jakos w srode wieczorem chyba..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 21:32
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
ej szkolenie super.. matko jak dzieci sie ciezyl .. bo to takie 2-4 podstawowka.. jaka ekscytacja jak sie podlacz a drukarke , ja zmienia pulpit super
jak wlaczalismy drukarke I raz to jakim sie pojawilo odliczanie za ile sie uruchomi test .. to zbiegly sie wszytskie wokol mnie i odlicazaly 10.9.8..... 1.0 ...Huuurraaa
matko takie dzieciaczki to moglabym uczycPaula55, Dorotucha, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Dorotka ale pizza mmmm!!! kurde trzeba zrobic
Ja mam przepis na pizze bez drozdzy, dla mnie tez swietna
Ania co u Ciebie?
Paula tak dostalam we wtorek byl kurier. A zamawialam jakos w srode wieczorem chyba.. -
Czesc Anusia. Wlasnie myslalam o tobie i mialam pisac ze ciekawe jak ci poszlo
Super ze jestes zadowolona
Kurde to szybko ci Daria ta paka przyszla. Ja zaraz spr kiedy zamawialam i jak cos to bede pisac bo tam pisze ze kurier 48 czyli chyba 48 godz jak rozumiem...
Kurde Dorocia musze ten przepis wyprobowac kiedys
Dorotucha, Ania_84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
o i rozmawialam zprzyjaciolka.. bo wczoraj zapomnialam do nej zadzwonic..bya w szpitalu ana kontrol czy dalej jej sie nie skraca ta szyjka ale dzis z na gadalam i ona i ninia sa zdroe i wszytsk jest w porzadeczku
a dzieciaczki slodziaki
no ale kazde dostalo po laptopie, drukarce, myszce, i torbie wiec przynajemnij dobrz bedzie im sie sprawowaloDorotucha, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa czekalam prawie tydzien.. Tzn czw, pt weekend i pon a we wt byl kurier.
Dorotka to przepis tylko ja nie daje cukru a troche soli ( za pierwszym razem z cukrem troche mi za slodkie bylo )
http://ciastonapizze.pl/bez-drozdzy/
Ania no to fajne mialas szkolenie takie dzieci sa kochane i nie rozrabiaja tak heheDorotucha lubi tę wiadomość