Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula widzę że nie tylko w Polsce taki bałagan w papierach mają. Tez służby zdrowia to chwilami dobijają na maksa...
Laski trzymajcie kciukasy bo dzwoniłam do mamy żeby skoknęła do Biedronki i zobaczyła czy są te leginsy ciążowe na haftki. A jak nie to jutro pojadę do pozostałych dwóch Biedronek bo u mamy w mieście są aż 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula kurde ale poknocili tak jest zawsze jak sie chce to niby nie ka terminow..
Bylismy w sklepie. Zrobilam obiad z Twojego przepisu Paula dobre tylko sos gesty wyszedl ale smakowalo
Potem biore sie za ciasto
Dorota daj znac czy mama znalazla leginsy
Paula odpcozywaj i oby przeszlo!Dorotucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq Paulinka pare dni temu dala przepis latwe ciacho ja robie z truskawkami
Sie piecze, ale jestem ciekawa czy mi wyjdzie moj drzemie i mysle czy isc teraz na spacer czy czekac na niego jak wstanie, chociaz wiem ze on sie raczej zmusza zeby ze mna isc niz dla niego to taka przyjemnosc jest -
Juupi leginsy mamuśka kupiła te szare wzięła mi rozmiar L. Jest tego cały kosz i póki co wszystko więc nie potrzebnie panikowałam a jutro może coś jeszcze kupie tak myślę o tych gaciorach bo wyglądają na fajne
Ruda27, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ja bym tez ciasto z rabarbarem zjadla chociaz nigdy nie jadlam zabardzo
Dototka ciesze sie ze masz te leginsy kurde moze tez wysle kogos po nie, ciekawe czy one sa takie grubsze, bo nie chce zbey mi skora przeswitywala
Lecę tą babkę robić bo nie wytrzymamRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem. Wracam do zywych pomalu.
Bez polowy apapu sie nie obeszlo no trudno. Mam nadzieje ze synek mi wybaczy ale juz nie dawalam rady...
Przespalam sie tez chwile ale wstalam cala mokra. Na szczescie nie mam goraczki.
Kurde w miedzy czasie dzwonil koles co kredyt nam zalatwia.
Myslelismy ze sie uda wziac kredyt bez wkladu wlasnego (choc mamy kase odlozona) ale sie nie udalo bo tylko jeden bank daje. Ale koles teraz sie stara zalatwic z min wkladem widac ze mu zalezy bo dzwoni pytac o rozne rzeczy
Ale sie smial bo pytal o wysokosci rachunkow a ja srednio wiem co ile bo to moj placi
Smial sie ze mam z nim dobrze bo mnie nic nie interesuje taka prawda w sumie hehe
Daria kochanie jak ciacho???
Kurde chyba jutro mama poleci do biedryRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula ale dobrze ze sie lepiej czujesz, czasami lepiej wziac tabletke niz cierpiec..
Fajnie ze trafiliscie na takiego faceta co wam to konkretnie zalatwia oby sie udalo!
Ja wcinam ciasto pycha
Dzieki Paula!Paula55, Malenq, Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ale pieknie wyglada sama bym je schrupala
Ciesze sie bardzo ze wyszlo i ze smakuje polecam sie na przyszlosc
Jednak super gospodyni z ciebie Daria
Oj ja tez sie ciesze ze koles sie tak przejal daj Panie Boze zeby cos z tego bylo...Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny