Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka Paula! Ja mam w sumie jedną parę leginsów z przed ciąży która mi pasuje bo reszta ma bardzo ciasne gumki i nie mogę ich w żaden sposób przerobić. A po chacie ja tez na luźno latam Brzuch w tym tygodniu wreszcie mi porządnie wybił więc czas przestać się ukrywać i pokreślić brzucholek
-
Laski do porodu i karmienie ja mam i polecam taką koszulę http://allegro.pl/t-koszula-nocna-do-karmienia-porodu-ciaza-s-36-38-i4192447185.html Nie kupiłam u tego sprzedawcy ale coś w tym stylu. Te guziczki są bardzo praktyczne przy karmieniu maluszka W ogóle to u nas na oddziale porodowym był szał na te koszule bo prawie wszystkie dziewczyny miały takie różniły się tylko kolorem lamówek i obrazkiem
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorotko ja dokladnie taka chce kupic
Wygladaja slodko, sa dobrej dl, cycami nie bede tak swiecic i jaka cena
Moj poszedl do pracy i dal nakaz lezenia w lozku caly dzien
Kurde musze sie wykurowac...
Wiec dzis tylko tv, wy i truskawkiMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
chcemyyyyyyyyyyy
a ja tak z innej beczki to tak sie jakosik zle czuje ze szok..jestem jakas "pijana"..w głowie mi sie kreci, mam taki cięzki łeb...ehhhhhhh nie wiem czy cisnienie szaleje czy co... -
nick nieaktualnyhehehe nie wariatka, tylko głodnemu chleb na myśli kochane...posucha taka, że głupie myśli po głowie krążą:D:D:D
Słońca dzisiaj z mdłościami lepiej, z przyswajalnych pokarmów to wszystko co z mlekiem i owocami....
dorcia ależ brzusio:) ja też już chcę taki
ruda27 no pewnie że chcę
rudasku ja bym obstawiała ciśnienie...Paula55, Dorotucha lubią tę wiadomość