X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ni ma...a co do brzuszków to ja sie mogę pochwalić swoim "kaloryferem" póki co :) piłeczki jeszcze nie mam :(

Ruda27 lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku ja to mam nocne bóle głowy i nie wiem dlaczego właśnie wtedy może ciśnienie w nocy jest inne albo od pozycji leżacej.
    Malenqu już niedługo będziesz miała większy brzusio około 4 miesiąca to już widać na bank ;)

Malenq lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    no ni ma...a co do brzuszków to ja sie mogę pochwalić swoim "kaloryferem" póki co :) piłeczki jeszcze nie mam :(
    Rudasek dawaj a co se będziesz żałowała :D ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek ty sie ciesz tym kaloryferkiem bo my juz z bojlerami chodzimy haha :)

A macie jaks dobry sposob na cellulit??? Bo moje uda wygladaja jak rozplaskana pomarancza :( nigdy dziada nie mialam a tu prosze. Ksiazkowy :(

Dorotucha lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria dawaj brzusia :D

Paula55 lubi tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciesze sie póki co :) dziś mnie boli brzuch jak byk bo sie za brzuszki wziełam :) wczoraj 40 sztuk i codziennie 5 wiecej :):)
    a zdjęcia Wam nie podeśle bo kolega przy biurku obok, pomyśli, że jan jakaś wariatka jestem :):)
    a celulitu ja nie mam, ale mam rozstępy na udach....masakra powiem Wam:) Dobrze ze białe a nie fioletowe ale mimo wszystko widać :(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek chcesz nas pewnie zdolowac tym kaloryferem.. :P tzn mnie napewno bo ja nigdy nie mialam i wiem ze bede miala flaka niezlego po porodzie :P
    30wpdtw.jpg wiem wiem duuuzy jest :P
    Paula ja uzywam tolpy dla mam na cellulit, polecam. Ja mam ogromny cellu ale cos pomaga :)

Malenq, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda...ale masz piękniusi brzusiooooo :):):) cudnyyyyyyyyyyy :):):)

Ruda27 lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja całą poprzednią ciąże od 4 miesiąca używałam ale na rozstępy żeby ich nie mieć na brzuchu tego bielenda-sexy-mama-skuteczna-kuracja-przeciw-rozstepom-150-ml-b-iext21265017.jpg
    Nie używałam go na udach i dwie krechy się pojawiły ale właśnie tym produktem się ich całkowicie pozbyłam. Na celulit nie zwracam uwagi bo nie widać go gołym okiem ;)

Malenq, Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria widze ze lubisz takie gatki jak ja ;)

Super pila :) jak na 30 tc to powiedziala bym ze jest taki jak sie nalezy :) sliczny, slodki bez rozstepow :) SUPER :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzisz Kochana...kupie to mimo tego ze mamą jeszcze nie jestem :D może coś pomoże :) wczoraj już zaczęłam ćwiczenia na to, ale niestety podobno już jest za późno...można zapobiec ale usunąć całkowicie nie :(:(:(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o rozstepy to mam na dupce i udach ale to z czasow dorastania gdzie w ciagu kilku dni waga potrafila mi skakac nawet o 4 kg :/
    Sa biale, drobne i jak sie dokladnie przyjrzec to cos widac.
    Ale cellulit to moja porazka :( nigdy nie mialam :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny :) <3

Ja z cellu mam od zawsze problem :(
    Na rozstepy uzywam teraz oliwki z rosmana i olejku kokosowego :) plus wlasnie na uda ta tolpa dla mam na cellulit :)

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darka piękny brzusio :D a flaka nie będziesz miała :) Ja go miałam tylko kilka miesięcy. Ale mój strach gdy Młoda się urodziła i wyjęli łożysko że mi tak zostanie o maaatko kochana masakra już na porodówce to komentowałam a mój Mężu tylko głową kiwał ;) . Później został tylko tłuszczyk ale brzuszkami i bieganiem go usunęłam ;)

Ruda27 lubi tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda śliczna ta Twoja piłeczka:)
    Dorotucha ja mimo, że byłam bez ciąży to to używałam (przytyłam 30kg, po czym schudłam 30kg) i do tego z tego samego na biust:)

Dorotucha, Ruda27 lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh mój Zboczuch R wypisuje mi tu jakieś smsy...a ja w pracy do 17 :(:( skręci mnie zaraz :D

Ruda27 lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie wkurzylam!!!!
    Wlasnie polozna do mnie dzwonila gdzie jestem bo mam dzis wizyte!!
    A ja oczy zrobilam bo na karcie mam zapisane ze wizyte mam miec 29 czyli za tydz!!!
    A jak chcialam sie na dzis zarejestrowac to pipa powiedziala ze sie nie da!!!
    Grrr.

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozstępy póki są koloru czerwonego albo brunatnego można usunąć całkowicie kremami. Tylko trzeba stosować od razu gdy zaczyna się coś dziać :)
    Bielenda jest chyba jednym z tańszych produktów dla ciężarnych ale moim zdaniem rewelka :) początkowo chciałam używać oliwki żeby nie mieć rozstępów ale jestem niecierpliwiuchem i za długo się wchłania a po drugie z tego co pamiętałam z pracy to oliwka pięknie natłuszcza skórę a ważniejsze jest nawilżenie i uelastycznienie skóry która się rozciąga wraz z rosnącym brzuszkiem. Ale ważne by w ogóle czegoś używać bo skóra właśnie od braku pielęgnacji najczęściej flaczeje ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Ale sie wkurzylam!!!!
    Wlasnie polozna do mnie dzwonila gdzie jestem bo mam dzis wizyte!!
    A ja oczy zrobilam bo na karcie mam zapisane ze wizyte mam miec 29 czyli za tydz!!!
    A jak chcialam sie na dzis zarejestrowac to pipa powiedziala ze sie nie da!!!
    Grrr.
    To co oni tam za burdel mają :/ też bym się wkurzyła :<

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz mi sie to zdarzylo...
    Ja jej mowie ze jak to skoro ja mam na karcie informacyjnej 29.05 godz 2.20pm :/
    Moj specjalnie sie zamienil w pr,acy zeby z nami isc :/
    A ona ze dziwne no ale ze zaprasza za tydz..,
    A mi zalezalo wczesniej bo w zwiazku z kredytem tylko na zaswiadczenie od poloznej czekamy to mi powiedziala ze sie nie da w ten czw :/
    No trudno. Czekamy do czwartku...

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 1303 1304 1305 1306 1307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ