X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ni ma...a co do brzuszków to ja sie mogę pochwalić swoim "kaloryferem" póki co :) piłeczki jeszcze nie mam :(

Ruda27 lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku ja to mam nocne bóle głowy i nie wiem dlaczego właśnie wtedy może ciśnienie w nocy jest inne albo od pozycji leżacej.
    Malenqu już niedługo będziesz miała większy brzusio około 4 miesiąca to już widać na bank ;)

Malenq lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    no ni ma...a co do brzuszków to ja sie mogę pochwalić swoim "kaloryferem" póki co :) piłeczki jeszcze nie mam :(
    Rudasek dawaj a co se będziesz żałowała :D ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek ty sie ciesz tym kaloryferkiem bo my juz z bojlerami chodzimy haha :)

A macie jaks dobry sposob na cellulit??? Bo moje uda wygladaja jak rozplaskana pomarancza :( nigdy dziada nie mialam a tu prosze. Ksiazkowy :(

Dorotucha lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria dawaj brzusia :D

Paula55 lubi tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciesze sie póki co :) dziś mnie boli brzuch jak byk bo sie za brzuszki wziełam :) wczoraj 40 sztuk i codziennie 5 wiecej :):)
    a zdjęcia Wam nie podeśle bo kolega przy biurku obok, pomyśli, że jan jakaś wariatka jestem :):)
    a celulitu ja nie mam, ale mam rozstępy na udach....masakra powiem Wam:) Dobrze ze białe a nie fioletowe ale mimo wszystko widać :(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek chcesz nas pewnie zdolowac tym kaloryferem.. :P tzn mnie napewno bo ja nigdy nie mialam i wiem ze bede miala flaka niezlego po porodzie :P
    30wpdtw.jpg wiem wiem duuuzy jest :P
    Paula ja uzywam tolpy dla mam na cellulit, polecam. Ja mam ogromny cellu ale cos pomaga :)

Malenq, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda...ale masz piękniusi brzusiooooo :):):) cudnyyyyyyyyyyy :):):)

Ruda27 lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja całą poprzednią ciąże od 4 miesiąca używałam ale na rozstępy żeby ich nie mieć na brzuchu tego bielenda-sexy-mama-skuteczna-kuracja-przeciw-rozstepom-150-ml-b-iext21265017.jpg
    Nie używałam go na udach i dwie krechy się pojawiły ale właśnie tym produktem się ich całkowicie pozbyłam. Na celulit nie zwracam uwagi bo nie widać go gołym okiem ;)

Malenq, Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria widze ze lubisz takie gatki jak ja ;)

Super pila :) jak na 30 tc to powiedziala bym ze jest taki jak sie nalezy :) sliczny, slodki bez rozstepow :) SUPER :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzisz Kochana...kupie to mimo tego ze mamą jeszcze nie jestem :D może coś pomoże :) wczoraj już zaczęłam ćwiczenia na to, ale niestety podobno już jest za późno...można zapobiec ale usunąć całkowicie nie :(:(:(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o rozstepy to mam na dupce i udach ale to z czasow dorastania gdzie w ciagu kilku dni waga potrafila mi skakac nawet o 4 kg :/
    Sa biale, drobne i jak sie dokladnie przyjrzec to cos widac.
    Ale cellulit to moja porazka :( nigdy nie mialam :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny :) <3

Ja z cellu mam od zawsze problem :(
    Na rozstepy uzywam teraz oliwki z rosmana i olejku kokosowego :) plus wlasnie na uda ta tolpa dla mam na cellulit :)

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darka piękny brzusio :D a flaka nie będziesz miała :) Ja go miałam tylko kilka miesięcy. Ale mój strach gdy Młoda się urodziła i wyjęli łożysko że mi tak zostanie o maaatko kochana masakra już na porodówce to komentowałam a mój Mężu tylko głową kiwał ;) . Później został tylko tłuszczyk ale brzuszkami i bieganiem go usunęłam ;)

Ruda27 lubi tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda śliczna ta Twoja piłeczka:)
    Dorotucha ja mimo, że byłam bez ciąży to to używałam (przytyłam 30kg, po czym schudłam 30kg) i do tego z tego samego na biust:)

Dorotucha, Ruda27 lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh mój Zboczuch R wypisuje mi tu jakieś smsy...a ja w pracy do 17 :(:( skręci mnie zaraz :D

Ruda27 lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie wkurzylam!!!!
    Wlasnie polozna do mnie dzwonila gdzie jestem bo mam dzis wizyte!!
    A ja oczy zrobilam bo na karcie mam zapisane ze wizyte mam miec 29 czyli za tydz!!!
    A jak chcialam sie na dzis zarejestrowac to pipa powiedziala ze sie nie da!!!
    Grrr.

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozstępy póki są koloru czerwonego albo brunatnego można usunąć całkowicie kremami. Tylko trzeba stosować od razu gdy zaczyna się coś dziać :)
    Bielenda jest chyba jednym z tańszych produktów dla ciężarnych ale moim zdaniem rewelka :) początkowo chciałam używać oliwki żeby nie mieć rozstępów ale jestem niecierpliwiuchem i za długo się wchłania a po drugie z tego co pamiętałam z pracy to oliwka pięknie natłuszcza skórę a ważniejsze jest nawilżenie i uelastycznienie skóry która się rozciąga wraz z rosnącym brzuszkiem. Ale ważne by w ogóle czegoś używać bo skóra właśnie od braku pielęgnacji najczęściej flaczeje ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Ale sie wkurzylam!!!!
    Wlasnie polozna do mnie dzwonila gdzie jestem bo mam dzis wizyte!!
    A ja oczy zrobilam bo na karcie mam zapisane ze wizyte mam miec 29 czyli za tydz!!!
    A jak chcialam sie na dzis zarejestrowac to pipa powiedziala ze sie nie da!!!
    Grrr.
    To co oni tam za burdel mają :/ też bym się wkurzyła :<

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz mi sie to zdarzylo...
    Ja jej mowie ze jak to skoro ja mam na karcie informacyjnej 29.05 godz 2.20pm :/
    Moj specjalnie sie zamienil w pr,acy zeby z nami isc :/
    A ona ze dziwne no ale ze zaprasza za tydz..,
    A mi zalezalo wczesniej bo w zwiazku z kredytem tylko na zaswiadczenie od poloznej czekamy to mi powiedziala ze sie nie da w ten czw :/
    No trudno. Czekamy do czwartku...

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 1303 1304 1305 1306 1307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ