Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasku ja to mam nocne bóle głowy i nie wiem dlaczego właśnie wtedy może ciśnienie w nocy jest inne albo od pozycji leżacej.
Malenqu już niedługo będziesz miała większy brzusio około 4 miesiąca to już widać na bankMalenq lubi tę wiadomość
-
ciesze sie póki co dziś mnie boli brzuch jak byk bo sie za brzuszki wziełam wczoraj 40 sztuk i codziennie 5 wiecej
a zdjęcia Wam nie podeśle bo kolega przy biurku obok, pomyśli, że jan jakaś wariatka jestem
a celulitu ja nie mam, ale mam rozstępy na udach....masakra powiem Wam:) Dobrze ze białe a nie fioletowe ale mimo wszystko widać -
nick nieaktualnyRudasek chcesz nas pewnie zdolowac tym kaloryferem.. tzn mnie napewno bo ja nigdy nie mialam i wiem ze bede miala flaka niezlego po porodzie
wiem wiem duuuzy jest
Paula ja uzywam tolpy dla mam na cellulit, polecam. Ja mam ogromny cellu ale cos pomagaMalenq, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ja całą poprzednią ciąże od 4 miesiąca używałam ale na rozstępy żeby ich nie mieć na brzuchu tego
Nie używałam go na udach i dwie krechy się pojawiły ale właśnie tym produktem się ich całkowicie pozbyłam. Na celulit nie zwracam uwagi bo nie widać go gołym okiemMalenq, Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
o widzisz Kochana...kupie to mimo tego ze mamą jeszcze nie jestem może coś pomoże wczoraj już zaczęłam ćwiczenia na to, ale niestety podobno już jest za późno...można zapobiec ale usunąć całkowicie nie
-
nick nieaktualny
-
Darka piękny brzusio a flaka nie będziesz miała Ja go miałam tylko kilka miesięcy. Ale mój strach gdy Młoda się urodziła i wyjęli łożysko że mi tak zostanie o maaatko kochana masakra już na porodówce to komentowałam a mój Mężu tylko głową kiwał . Później został tylko tłuszczyk ale brzuszkami i bieganiem go usunęłam
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale sie wkurzylam!!!!
Wlasnie polozna do mnie dzwonila gdzie jestem bo mam dzis wizyte!!
A ja oczy zrobilam bo na karcie mam zapisane ze wizyte mam miec 29 czyli za tydz!!!
A jak chcialam sie na dzis zarejestrowac to pipa powiedziala ze sie nie da!!!
Grrr.
-
Rozstępy póki są koloru czerwonego albo brunatnego można usunąć całkowicie kremami. Tylko trzeba stosować od razu gdy zaczyna się coś dziać
Bielenda jest chyba jednym z tańszych produktów dla ciężarnych ale moim zdaniem rewelka początkowo chciałam używać oliwki żeby nie mieć rozstępów ale jestem niecierpliwiuchem i za długo się wchłania a po drugie z tego co pamiętałam z pracy to oliwka pięknie natłuszcza skórę a ważniejsze jest nawilżenie i uelastycznienie skóry która się rozciąga wraz z rosnącym brzuszkiem. Ale ważne by w ogóle czegoś używać bo skóra właśnie od braku pielęgnacji najczęściej flaczeje -
Paula55 wrote:Ale sie wkurzylam!!!!
Wlasnie polozna do mnie dzwonila gdzie jestem bo mam dzis wizyte!!
A ja oczy zrobilam bo na karcie mam zapisane ze wizyte mam miec 29 czyli za tydz!!!
A jak chcialam sie na dzis zarejestrowac to pipa powiedziala ze sie nie da!!!
Grrr. -
Pierwszy raz mi sie to zdarzylo...
Ja jej mowie ze jak to skoro ja mam na karcie informacyjnej 29.05 godz 2.20pm
Moj specjalnie sie zamienil w pr,acy zeby z nami isc
A ona ze dziwne no ale ze zaprasza za tydz..,
A mi zalezalo wczesniej bo w zwiazku z kredytem tylko na zaswiadczenie od poloznej czekamy to mi powiedziala ze sie nie da w ten czw
No trudno. Czekamy do czwartku...