Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mysza tego sie nie da zepsuc
Jedynie co to mozna przypalic. Nic wiecej
A smiet 30% nie ma prawa sie zwazyc jesli jest swieza
Ojj to dzis dzien pieczenia i gotowańia widże ja mam truskawy juz ale mam jeszvze ciasto w lodowce wiec z nich zrobie pewnie koktajlRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaa to dobrze wiedziec ja nie wiem czy tu bedzie smietana 30 ale mysle ze tak.. Wkurza mnie tu to ograniczenie w produktach. Ale chyba rama crem jest 30 ale musze mojego do sklepu wyslac chyba ze podjade z nim.. Czyli obiad bedzie pozniej, bo mam tylko smietane 15..
Ja zjadlam wlasnie koncowke truskawek, jej zjadlabym chyba z kilo -
heloł!!!
wróciłam z lidla ii kupiłam sobie leginsy ciązowe i tunike lalala aaa jakie słodkie bodziaki były różowe aaa!!! i spodenki mrr i w biedronie tez są chyba nie dam rady dłuzej musze cos kupic!!
boze baby jak ja sie objadłam obiadu ledwo sie ruszama tu na autobus musze isc po 14 bo do Wrocka jade
Paula dostałam maila, ze jakąs karte mam wziasc i tam wpisac skojarzenie oni dają tą karte? bo ja blondyna to nie skumałam hahaha
jak tam mamuski brzuszki???Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Jestem jestem tylko poleguje bo leb mnie boli
Po obiedzie kawa jak nic bedzie az mi sie rymnelo
Ewela dawaj fote bo moze wysle mame do tej bierdochy
Dziewczyny na innych watkach tez sie obkupily.
W lidlu sa ladne i nie drogie staniki do karmienia... Widzialam fotke wlasnie.
Kochana przy wejsciu dawali nam wlasnie wode, ciastko, ankiete i ta mala karteczke do konkursuEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Jestem jestem tylko poleguje bo leb mnie boli
Po obiedzie kawa jak nic bedzie az mi sie rymnelo
Ewela dawaj fote bo moze wysle mame do tej bierdochy
Dziewczyny na innych watkach tez sie obkupily.
W lidlu sa ladne i nie drogie staniki do karmienia... Widzialam fotke wlasnie.
Kochana przy wejsciu dawali nam wlasnie wode, ciastko, ankiete i ta mala karteczke do konkursu -
Paula55 wrote:Super wyglada ta tunika
Ja tam wlasńie nie potrzebuje durzego.. Najlepiej jak by byl 70-75 b bo mysle ze bimbalki juz az tak nie urosna...
a tunika super musze powiedziec, materiał cienutki na taki gorąc rewelacja!! dla mnie mogła by byc ciutek dłuższa bo ledwo tyłek mi zakrywa ale jest fajna -
UHej Babeczki jak tam dzionek? U nas upał że na dworze oddychać nie można. Darunia porody oglądasz ja przestała się bać gdy właśnie sobie takie pooglądałam nawet cesarki podpatrywałam a potem laskom po terminie z którymi leżałam na podtrzymaniu na pokoju puszczałam na lapku bo się upierały że wolą cięcie niż naturalnie. Gdy zobaczyły jak to wygląda pozmieniały zdanie i w końcu rodziły naturalnie bo strach przed cesarką zmieniła ich nastawienie.
Ciążowe leginsy w Lidlu ??? Jutro jade do miasta to muszę kupić bo spodnie ciążowe które mam z pierwszej ciąży na razie są za duże. Teraz po za domem chodzę w luźniejszych kwiecistych normalnych leginach które u chinola kupiłam ale gdy się najem gumka ciśnie mnie na żołądek wiec muszę koniecznie coś poszukać bo sukienki jakoś mi na razie nie leżąEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Powiem ci tak. Cycochy nie wystrzelili bardzo ale takie sa okraglutkie i pelne. Wiec mysle ze B stykńie.
Jak kupuje usztywniane to musze miec porzadne C bo z innych wylatuja
Ale takie bez usztywńieńia mysle ze B bylo by ok.
A widzialas moze te koszyle do karmieńia?? Godne uwagi?Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-AB3B55A3-8016E404/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?id=295
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Czesc Dorocia
Kurde u was upaly a u nas wczesna wiosna
W sumie i tak dzis nie wylaze z domu bo sie lecźe. Cebulka mi juz syropek puszcza
Bede pic na wieczor
Ja tam w leginsach caly czas smigam mam jedne ciazowe mega wygodne. Kupilam chyba w 3 czy 4 mies
Reszta leginsow sprzed ciazy. Do tego koszulka i daje rade. W sumie to w domu w dresie laze
Ewelka kochana milego dńia i obys skozystala na warsztatach moze fotelik wygrasz
Jutro zdaj relacjeEweloka84 lubi tę wiadomość