Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie moge kawy i w tym jest bol..
nie no ogolnie troche sie stresuje bo to pierwsze takie szkolenie ktore bede prowadzic i to jesczze z uczniami szkoly podstawowej
a dwa jakas jestem taka oklapnieta zmeczona... i zeby bylo smieszniej jeszcze chyba mnie owulka w ciula robi ;/
ani skoioku ani nic ;/a 14 czerwca chcebbyc bez @ bo mam urodzinki ;/ -
nick nieaktualny
-
A ja przegladalam gazetki z biedry i lidla i w biedronie sa dzieciowe i mamowe rzeczy.
Zaraz ide sbiadanko robic.
Z domu dzis nie wychodze jakiegos mega slonca nie ma wiec czeka mnie dzien w lozku
Moj ma dzis popoludniowke wiec obejrże wszystkie seriale haha
O porodach ogladasz??? Oszalalas? Potem bedziesz panikowac i sie bac
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula nie ogladam nic strasznego, raczej blog takiej dziewcyzny co opisuje swoja ciaze i pozniej jak juz maly przyszedl na swiat
Wlasnie slyszalam o tych promocjach w biedronce i lidlu ale ja i tak nie pokorzystam
Kuruj sie w domu Paula i wypoczywaj
Ania no no okragle urodzinki to musi byc duza impreza
Ja ok 12 zbieram sie za ogarniecie chaty i potem obiad.. Narazie korzystam i bycze sie -
Kochana ja tez sie bycze hahaha
Mj pojechal po swiezy chlebek i truskawy
A mnie cos glowa czaczyna bolec chyba dlatego ze bylam w szoku jak przeczytala wypowiedz tej mojej znajomej na fb na stronce "moda na brzuszek" w ktorej tez jestem odnosnie picia kawy w ciazy.... To ta znajoma co sie tak od nas z mezem odwrocila..
Wypisuje ze ona odstawila calkiem kawe bo troszczyla sie o dziecko. I probuje nam wszystkim wmowic ze jestes,y gorsze bo czasem sie napijemy rozpuszczalnej i ze picie kawy to to samo co alkohol czy papierosy
Chyba zalstala juz calkiem sama i musi jej sie bardzo nudzic ze wszystkim narzuca swoje poglady
Daria myszko a ty czasem nie ogladasz blogu neesiaa??? Takiej laski z uk z blond wlosami co ma synka jamesa??
-
nick nieaktualnyPaula no niektorym to tak odbije i narzucaja swoje zdanie.. Nie warto sie przejmowac
Ja ogladam blog lidia piechota. Na kanale na yt siostra ania wiele cennych porad, jak nosic niemowle, jak kspac itd
Tera wzielam sie za film, jak urodzic i nie zwariowac i zamiast wstac o
12 czuje ze poleze jeszzcze dlugo haha -
Ahh bo myslalam ze ogladasz to co ja
Zaraz obczaje to co ty napisalas chyba ze mi linka podrzucisz
Kochana ja sie nie przejmuje:) jak chce z kims madrym pogadac to mam was ale wkurza mnie to ze ktos mysli ze pozjadal wszystkie rozumy i probuje innym udowodnic ze nie maja racji, nie znaja sie i sa gorsze bo pija kawe hahaha no chore
Daria luz... Ja tez mam zamiar sie dzis obijac wczoraj sie narobilam
Kurde musze poszykac jakiegos przepisu na piersi z kurczaka z mozzarella i moze suszonymi pomidorkami...
-
nick nieaktualnyPtzez tableta nie umiem skopiowac linka na yt, nie wiem jak.. Musisz wpisac siostra ania i w pierwszym linku masz jej stronke i tam sa rozne kanaly i playlisty
Przestaje ogladac ten film i zaraz wstane sie ogranac.
Macie jakis pomysl czy przepis co zeobic z ryzem, kurczakiem i pieczarkami? myslalam o jakims sosie pieczarkowo kurczakowym nie wiem juz sama -
nick nieaktualny
-
Ja robie tak:
Pieczarki obiarem, myje. Kroje w paseczki.
Obsmazam z pokrojona w kosteczke cebulka.
Miesko kroje w nieduze kawalki. Obsmazam w duzej ilosci curry (jak sie w wierzchu troche miesko na bialo zetnie) i dodaje sol, pieprz.
Potem lacze miesko z pieczarkami i cebulka.
Zalewam smietanka (najczesciej 30% bo jest fajna gesta i slodkawa) wszystko razem chwile na ogniu trzymam.
Gotuje ryz.
Kulki ryzu polewam sosikiem
GotoweRuda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość