Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Myszka ja go mam od tesciowej haha. Bo tak mi u niej zasmakowal
Dobrze ze go wczniej przetestowalam i wiedzialam juz ze jest na duza blache. Ja zrobilam w malej i nie dosc ze sie dlugo piekl to te owoce w nim zginely
Grunt ze u ciebie wyszlo super ja na drugi raz bed wiedziec
Jak cos to wal smialo ja tam lubie eksperymentowac w kuchni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No witam ponownie
Probiłam trochę porządki umyłam naczynia i jednak nie zrobiłam tej babki bo Młoda się zaczęła dopominać zabawy w herbatkę i zrobiłam tylko ciasto na pizzę na 2 kolację jak Mężu wróci właśnie garuje
A ciasto na babkę Daria mam z WŻ http://www.wielkiezarcie.com/recipe7186.html tak mi się tytuł przepisu spodobał że postanowiłam wypróbować. No i została u mnie już na stałe. Tylko autorka nie napisał że powinno się ją piec na termoobiegu bo gdy piekłam ją pierwszy raz na grzaniu góra dół środek był surowy i musiałam około 15-20 minut ją dopiekać by pozbyć się surowizny ale poza tym jest pyszna i zawsze mi wychodzi. Ja mam dwie lewe ręce do pieczenia i jak już mi coś wyjdzie to zostaje w moich przepisach na stałeRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWow jak fajnie!
My tu tylko niemiecka moj oglada a ja w ogole.. Jedynie seriale na necie..
W sumie wy macie fajnie, pl tv polskie sklepy, znajomych tez polakow tam macie nie??
U nas lipa z tym wszystkim.. Mamh jedna kolezanke ale z nia malo sie widze.. Pod nami mieskaja polacy z ma,ym dzieckiem to tez tylko na czesc jestesmy.. -
nick nieaktualny
-
Z tymi piekarnikami to każdy inaczej grzeje np u mojej mamy na tych samych ustawieniach co u mnie wszystko się pali. U Ciebie na pieczeniu góra dół to pewnie po prostu dłużej byś musiała piec a najlepiej po czasie który podają w przepisie sprawdzić patyczkiem czy jest w środku mokre i już. Jak będzie ciasto na patyczku to piec dalej i na pewno wyjdzie
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Dzieki Dorota. Pieklam tak 5 min dluzej wlasnie. A nie chcialam zeby sie z wierzchu spalilo.. A patyczka nie mialam wlasnie musze kupic bo w koncu zamierzam teraz kucharzyc
Ruda27 lubi tę wiadomość