Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry ja sie witam z lozka z goracym mlekiem z miodem i czosnkiem..
Dzis moze bedzie ciut lepiej bo kaszel powolutku zaczyna sie odrywac...
Cudowny dzis mamy dzien pierwszy nasz dzien mamy dla was dziewczynki jedno zyczenie... Oby nasże dzieciaki kochaly nas tak jak my kochamy je od tej malej kropeczki
A dla reszty dziewczyn... Oby wasze marzenia o maciierzynstwie zostaly spelnioneAnia_84, Malenq, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Aniu po tak pracowitych ostatnich dniach, i tym stresie, cieszę się że masz dzień odpoczynku:)
no i tez wpisywac lekary zeby ich rozliczyc
ale w domuprzyjemniej sie pracuje
pozniej przyjezdza babaci Michala wiec musialam zostac w domku
ja tez obchodze dzis dzien mamy
Bo ja jestem Kocia mama wlasnie mi moje malenstwo grzecznie zasnelo -
nick nieaktualnyTo jeszcze raz wszystkiego naj naj KOCIA MAMO:) Aniu to ja taką mamą jestem nieprzerwanie od 8lat...moje kocie damy - wypoczywają teraz na huśtawce przed domem:)
Paula mam nadzieję, że teraz ruszy z kopyta i szybciej minie Tobie ten kaszel...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudasek sie melduje na posterunku...
Mam nadzieje ze u wszystkich wszystko oki
Nie było mnie przez week bo raczej staram sie nie spędzać weekendu przed kompem :d choć szczerze mówiąc non stop o Was myślałam...u nas weekendzik udany, w sobote wycieczka w małe górki, na polanke, na kocyk wieczorem winkooo
a wczoraj też dzień na swieżym powietrzu a wieczorek zakończony sexikiem....
co u Was Kochane, piszcie szybko ?
Paula, Ruda, Ania itp...!!!!Malenq, Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasek ale mialas fajny i udany weekend ja bym tez chciala na kocyk i jaki piknik zrobic
U nas dobrze dalej sie bycze w lozku
Dzisiaj chyba nas moj tata odwiedzi, bo jest kierowca i akurat ma trase tu niedaleko i wpadnie na kawke i przy okazji przywiezie nam chyba ziemniakiMalenq, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Rudasku .. u mnie spoko.. w sumie niby po owulce ale nic nie czuje.. dziwne..zawsze po owu bolaly mnie cyce a teaz nic ;p
mialam sporo pracy przez weekend .. z mezem juz coraz to lepiej robi co moze zeby mi wynagrodzic ten niefartowny sms
na zgode bylo mega
a dzis wypoczywam po pracowitym wekkednzie
ps przeczytalam ze sexik na swiezym powietrzu u was bylRuda27 lubi tę wiadomość
-
A no fajny weekend w sobote szybkie zakupy i trawka choc w sobote dostałam taki straszny ból głowy, mogrenowy ze mnie położyło do łozka! wczoraj już wszystko oki.... byłam z moim R na meczu wiec tez posiedziałąm 2h na słoneczku i poczytałam książke
a wczoraj winkooo.... i takie tama małe baraszkowanie
Ja nie wiem czy te tablety tak na mnie działaj czy co ale non stop mi sie chce serduszkować..wczoraj od rana chodziłam z moim R i miałam ochote go zjeść...Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Rudasku .. u mnie spoko.. w sumie niby po owulce ale nic nie czuje.. dziwne..zawsze po owu bolaly mnie cyce a teaz nic ;p
mialam sporo pracy przez weekend .. z mezem juz coraz to lepiej robi co moze zeby mi wynagrodzic ten niefartowny sms
na zgode bylo mega
a dzis wypoczywam po pracowitym wekkednzie
ps przeczytalam ze sexik na swiezym powietrzu u was byl
Kochana mnie cyce bolą i jakieś takie duże
a sexik na trawce miał być i nawet czekaliśmy aby ludzie obok nas poszli sobie..i udało sie ale okazało sie ze na terenie było wesele i cały czas ktoś sie krecił wiec nic nam z tego nie wyszło...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
moje tylko sa duze i utkane z zyl <hahaha>
ale to chyba dobry znak bo zazwyczaj byly zylkijak wzrasal prog.. wiec moze jednak faktycznie owu byla -
RUdasku trzeba bylo wywiesci w okregu tabliczki nie wchodzic tern zaminowany w obrebie 10 km
Rudasek lubi tę wiadomość
-
no utakne z żył to ja też mam
wiecie co, może nie powinnam pisać bo to takie dość intymne ale napisze bo komu mam o tym powiedzieć jak nie Wam...to nic strasznego ale wczoraj byłam sama sobą zaskoczona, bo podczas byłam tam strasznie ciasna....czułam sie jak przy pierwszym razie
hehehe to tyle moich spostrzeżeńRuda27, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Kurde ale macie przygody
Ja niestety od kilku dni walcze z przeziebieniem i jestem dosc slaba...
Tez juz chodzi za mna ochota na mojego Miska ale coz z tego jak nie mam sil
Cżekam tez na pogode bo jak mi sie polepszy to może w weekend sie gdzies wybierzemyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Paula juz niedlugo wyzdrowiejesz i bedzie git
RUdasku a mzoe cos tam rosnie i dlatego tak sie czulas hehe
powiem wam ze chyba ostro daly mi do wiwatu te dni .. bo o 21 juz mi sie oczy zamykaja i uypiam