Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Daria
on taki jest kochany... Ma wspanialy charakter i dlatego nigdy sie nie klucimy
Co do cellulitu to ja tez mam wiec luzw ciazy mi sie tak uwidocznil. Ale wg mnie to bardziej callulit wodny ktory nie ma nic wspolnego z iloscia kg...
Jesli chce ci sie bawic to polecam peeling z mielonej prawdziwej kawykofeina super dzialana cellu. Tylko ńie wiem czy mozna go w ciazy stosowac...
Zaparzasz kawe jak do picia (tylko bes mleka). Czwkasz az ostygnie. Przecedzasz, mieszasz z sola lub grubym cukrem i pod prysznicmasujesz nozki
ja robilam fajna sprawa
Malenq lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:moze zmienmy temat na truskawki
bo ja juz tu zaslinilam laptopa jak czytam o K
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:u mnei juz sa zawiazki w ogordku
juz takie mini jak poziomki tyle ze zielone
Dzisiaj mam spokój z obiadkiem bo mam mielone z poprzedniego obiadu tylko ziemniaczki ugotować i otworzyć słoiczek sałatki z buraczków z piwnicy
Teraz coś bym zjadła tylko sama nie wiem co... -
ja nic niemam na obiad..mam nadzieje ze tesciow a nas zaprosi
heheh
zreszta w domu nic nie ma zabardzo ;/
tylko kanapki pzostaja ;/ -
nick nieaktualnyhej hej Ewela;-)
a ja mam poziomki, jeszcze kilka dni i będę się nimi zajadała, dla truskawek daję 2 tygodnie (mam różne odmiany: od wczesnych do późnych)....a dla odmiany ja już czekam kiedy w lesie jagody się pojawią...Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:hej hej Ewela;-)
a ja mam poziomki, jeszcze kilka dni i będę się nimi zajadała, dla truskawek daję 2 tygodnie (mam różne odmiany: od wczesnych do późnych)....a dla odmiany ja już czekam kiedy w lesie jagody się pojawią...Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
co tak Kochane moje
wszystkiego naj naj dla mam obecnych, przyszłych
ja to dzis same prezenty hahaha przyszły mi spodnie , któe zamawiałam na allegro, i nowy telefonik bo umowa mi sie konczy
a week porazkowyod piątku brzuch mnie bolał az w koncu poszłam wczoraj na pogotowie...na szczęscie wszystko ok, czop na swoim miejscu, szyjka ok a i położna sprawdzała serduszko to pięknie biło uff, dostałam zastrzyk i do domu, bo pani doktor proponowała, ze jak chce to mnie w szpitalu połozy
ale juz w ole w domku lezec niz tam.. w kazdym bądź razie mam sie nie przemeczac...
moje dziecko to chyba lubi mnie przyprawiac o zawał serca
a w ogole po cichu licze, że moze w koncu sie to moje dziecię odezwie hahaha dzis w ramach prezentuDorotucha, Malenq lubią tę wiadomość