Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Daria on taki jest kochany... Ma wspanialy charakter i dlatego nigdy sie nie klucimy
Co do cellulitu to ja tez mam wiec luz w ciazy mi sie tak uwidocznil. Ale wg mnie to bardziej callulit wodny ktory nie ma nic wspolnego z iloscia kg...
Jesli chce ci sie bawic to polecam peeling z mielonej prawdziwej kawy kofeina super dzialana cellu. Tylko ńie wiem czy mozna go w ciazy stosowac...
Zaparzasz kawe jak do picia (tylko bes mleka). Czwkasz az ostygnie. Przecedzasz, mieszasz z sola lub grubym cukrem i pod prysznic masujesz nozki ja robilam fajna sprawaMalenq lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:moze zmienmy temat na truskawki bo ja juz tu zaslinilam laptopa jak czytam o K
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:u mnei juz sa zawiazki w ogordku
juz takie mini jak poziomki tyle ze zielone
Dzisiaj mam spokój z obiadkiem bo mam mielone z poprzedniego obiadu tylko ziemniaczki ugotować i otworzyć słoiczek sałatki z buraczków z piwnicy
Teraz coś bym zjadła tylko sama nie wiem co... -
ja nic niemam na obiad..mam nadzieje ze tesciow a nas zaprosi heheh
zreszta w domu nic nie ma zabardzo ;/
tylko kanapki pzostaja ;/ -
nick nieaktualnyhej hej Ewela;-)
a ja mam poziomki, jeszcze kilka dni i będę się nimi zajadała, dla truskawek daję 2 tygodnie (mam różne odmiany: od wczesnych do późnych)....a dla odmiany ja już czekam kiedy w lesie jagody się pojawią...Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:hej hej Ewela;-)
a ja mam poziomki, jeszcze kilka dni i będę się nimi zajadała, dla truskawek daję 2 tygodnie (mam różne odmiany: od wczesnych do późnych)....a dla odmiany ja już czekam kiedy w lesie jagody się pojawią...Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
co tak Kochane moje wszystkiego naj naj dla mam obecnych, przyszłych
ja to dzis same prezenty hahaha przyszły mi spodnie , któe zamawiałam na allegro, i nowy telefonik bo umowa mi sie konczy
a week porazkowy od piątku brzuch mnie bolał az w koncu poszłam wczoraj na pogotowie...na szczęscie wszystko ok, czop na swoim miejscu, szyjka ok a i położna sprawdzała serduszko to pięknie biło uff, dostałam zastrzyk i do domu, bo pani doktor proponowała, ze jak chce to mnie w szpitalu połozy ale juz w ole w domku lezec niz tam.. w kazdym bądź razie mam sie nie przemeczac...
moje dziecko to chyba lubi mnie przyprawiac o zawał serca
a w ogole po cichu licze, że moze w koncu sie to moje dziecię odezwie hahaha dzis w ramach prezentuDorotucha, Malenq lubią tę wiadomość