Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
o matko u nas przez ostatnie dni bylo prawe 30 C w cieniu..porazka ja to lubie jak jest przedzal 20-25 C
oo znowu zaczelo lac super moje pomidorki , truskaweczki inne dzyjaDorotucha lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:No właśnie chcemy tak stopniowo przed psem bo ja sama bardzo bym chciała psiaka bo pół życia zawsze mieszkał z nami jakiś piesio i brakuje mi tego
-
Pa Dorotka
Aniu u nas w cieple lato w goracy dzien jest ok 25-27 st ale tu tez inaczej sie odczuwa temp.
Ja jak bylam mala to mielismy rybki byla radocha ale potem pozdychaly. Potem byly chomiki, swonka morska, kot i pies
Zdecydowanie najbardziej jestem za psem ale tylko dla swiadomego juz dziecka
A ja mam dzis zadanie bojowe lezac w lozku... Musze zadzwonic do krawcowej spytac czy ma jeszcze terminy na przyszly rok (suknia slubna dla mnie), zadzwonic do salonu kosmetycznego umowic sie bo musze wykozystac reszte kasy z tego vouchera co mi mis kupil na walentynki, poszukac na necie video niani, nawilzacza powietrza do pokoju malego... Kupic sobie poduszke bo juz za nisko mi spac na jednej...Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
ja mialam kupiona ale czekalam 3 miesiace na nia bo jak sie okazalo zebrali moje wymiary i szyli ja w stanach bo stamtad sprowadzali
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Kochana a idziesz do krawcowej od sukien ślubnych czy zwykłej :D
bo jak nie masz wyszukanej sukni to zwykła krawcowa CI uszyje, za duzo mniejsza cene...
myśle, że z pół roku wczesniej musisz sie zgłosićPaula55 lubi tę wiadomość
-
Oo nie nie. Ide do takiej co ma salon zwyklej bala bym sie az tak zaufac
Ale babka nie bierze drogo bo przyjaciolka u niej szyla...z tad mam namiary. Za rzesliczna suknie z wszystkimi duperelami typu rekawiczki, bolerko dala cos kolo 1200 zl o ile cos nie pomylilam
Zadzwonie i zaklepie termin a umowie sie na zebranie wymiarow jak bziemy w grudniu w pl. Tylko musze szybko dojsc do siebie po porodzie
Bedzie motywacja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny