Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja na tym pogrzebie jadlam mega pyszne ciasto z rabarbarem..
ciasto kruche, rabarbar, na to masa budyniowa i znou kruche ...az mi slinak cieknie musze d cicoi michala wziasc przepisRuda27, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no i babcia nie przyjedzie..bo zapomnialam klucza od pokoju ktory miala nam udostepnic ;/
a ja specjalnie wzielam wolne ;/
babcia tylko przyjechala zalatwic sprawy i pojechal -
Ruda27 wrote:Mmm takie ciasto bym zjadla co mowisz Ania
Te suknie to sa hiszpanki
Paula ja na cywilnym mialam krotka, ale na koscielnym taka hiszpanke
Aaa no tak racja a moge spytac czemu mieliscie i koscielny i cywilny??? O ile to nie zbyt osobiete kochana
Ja was zabije za te ciasta ;P tez chce!!!!Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Babcia Miska jest specyficzna..ona najlepiej czuje sie u siebei w dom na ws.. i odraz chce wracac .. wiec pewnie na lato nam sie nei uda dostac tego klucza ;/ a myslelimy ze pokoj nam udostepni..wtedy mielibyscmy dostep do najwiekszego ookoju- wreszciemielibysmy goscinny.. i dostep do taras ;/
-
Aha spoczko ja ciekawska jestem hehe moja przyjaciolka zeby nie zalatwiac potem formalnosci po porodzie tez miala wczesniej cywilny koscielny mieli duzo wczesniej ustalony ale przesuneli i dobrze bo w ciazy kiepsko z nia bylo i byla sporo w szpitalu.. Za to potem mieli koscielny i chrzciny malego razem
-
nick nieaktualnyAnia a nie mozecie wy po ten klucz jechac?? Czy ona po prostu wam nie chce go dac?
Paula no my juz po zareczynach bylismy i tak duzo rozmawialismy i ze najpierw cywilny a koscielny byl po 1,5 roku. Kase zbieralismy na slub tez i tak wyszlo i tak szczescie ze sala nam sie zwolnila co chcielismy, ktos zrezygnowalWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 14:36
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Moglibysmy..ale babcia mimo iz tam nic nie ma musi zobaczyc czy tam nic nie ma.. a jest dosc specyficzna i pozniej wymysla ze cos bylo..
np ostatnio powiedziala ze spalismy tam bo koldra jest inaczej ulozona, albo ze umylam okna i mi bardzo dziekuje za to.. a ja tam nawet nie bylam ;/ -
Jasne Daria rozumiem hehe ale fajnie tak miec dwa sluby kiedys tak bylo i tez bylo fajnie
My bedziemy miec jedno wesele i jednodniowe sale tez mamy taka jaka chcialam a tak sie balam ze juz nie bedzie terminow na 2 lata przed... Szok ile jest chetnych...generalnie juz mam plan na wszystko haha ale bede was napewno wypytywac jako juz doswiadczone
Aniu kurde nie ciekawie... Ale tez znam takie osoby.. Starsi ludzie maja swoje dziwnosci i nic sie juz z tym nie zrobi moj dziadek tez ma swoje manie ktorych nikt nie umie zrozumiec. Na poczatku mama, babcia i brat z nim walczyli ale teraz w wiekszosci odpuszczaja...Ruda27 lubi tę wiadomość
-
no wlasnie mialam kupic..ale zapomnialam a z braku laku musialam jakos zaspokoic .. a tak wogole to przytylam 2 kg.. musze to chyba przez te slodycze , i wszytskie imprezy, ale musze zbadac TSH .. bo moze cos zowu podskoczylo ;/