Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mozliwe..no zobacze za jakis czas . w sumei duzo niejjem.. wiec troche mnei dziwi ten przyost
no moze ostatnio sporo lodow
A wczoraj maz mnie zabral na pyszne lody do McDonalda polecane przez OLge -
nick nieaktualnyAniu..uuuu to nieciekawie z babcią wyszło...
aniu bo organizm chce szybko odzyskać to co mu ukradłaś, jak schudłaś....chociaż ja tak szybko tyję, jak tylko w mojej codziennej diecie znajdzie się pszenica, pod postacią placków, bułek, ciasta, kluch itp.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia moze to woda jak mowi Paula a kawke lubie zbozowa polecam
Jestem jestem, robilam obiad jednak zrobilam zapiekanke z ziemniakami, juz sie robi w piekarniku
Ciasto dobre, mezowi tez smakuje, ale powiedzial ze woli z truskawkami.. Za to muffiny zjadl 2 zrobilam z truskawkami i bananem. Osobiscie wiecej banana nie dam
My ogladamy samochody.. Liczymy ze teraz w czerwcu uda nam sie kupic bo malo czasu zostalo..
U nas duchota okropna, zaraz bedzie padacWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 15:44
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Aaa ja tez chce. No jajniki wam urwe za to ze smaka robicie
Daria pochwal sie jaka fure chcecie. Dawaj linka bo ja na autach srednio sie znam haha
My tez chcielismy kupic... Ale tak myslelismy i doszlismy do wniosku ze nasza skodzina poki co smiga jak nalezy stara bo stara ale tak mi sie super nia jezdzi ze szoda. Poza tym NIC sie nie psuje. Jedyne na nia wydatki to przeglad i ubezpieczenie
Moze po domku, po slubie i juz z malym na pokladzie zajmiemy sie samochodem
-
nick nieaktualnyJeszcze nie mamy okreslonego. Wczesniej bylo audi a4 albo opel insignia albo vw. Ale teraz patrzymy tez na mazde i inne. Najlepiej w kombiku. Jedno male autko mamy, moj kochany vw fox ale teraz potrzebowac tez bedziemy wieksze i solidniejsze.. Jak kupimy to wam sie pochwale
Ania_84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Oo insignia nam sie bardzo podoba
Znajomi kupili hyundai i40 i powiem ci ze jak na limuzyne to ma naprawde duzo miejsca i wielki bagaznik jejj jak mi sie to autko podoba. Czarne oczywiscie... Kurde nie caly rok ma autko, na gwarancji i wcale ńie tak mega duzo dali bo 11.000£
Niby po przeliczeńiu na zl duzo ale tu mamy znajomych co w tej cenie takie badziewia kupuja...
My chyba tez bysmy o kombi mysleli...Ruda27, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
my kupilismy nasza dacie sandero z zamyslem ze bedzie to rodziny samochod. i jakby bylo malenstw to wsyztsko by sie zmiescilo do niej
ja jestem mega zadowolona z niej z nie jest to kombi -
nick nieaktualnyNo moj sie uparl na kombi, ale jak znajdziemy fajne w sedanie to tez wezmiemy
Insignia jest sliczna, ale co znajdujemy co cos nie tak, albo cena za wysoka albo cos innego nie pasuje. Nie jest latwo znalezc samochod. Zobaczymy, mam nadzieje, ze uda nam sie teraz w czerwcu wziac, chociaz duzo czasu na szukanie meic nie bedziemy
Ale pojadlam jak sie zaraz ulezy to czas na loda snickersaPaula55 lubi tę wiadomość
-
Nasza octavia tez nie w kombi a duuuzo sie miesci haha. Jak rok temu bylismy w pl na swieta autem to wynosilismy i konca nie bylo haha
Ale jednak co kombi to kombi ale czasu na myslenie mamy poki jezdzi jak nalezy nie bedziemy zmieniacRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to Paula super
Ja tez mam jeszcze bon od meza co na uro dostalam. Wiec teraz w czerwcu chce na stopki i w lipcu chyba tez
My znalezlismy autko insignie ale zobaczymy czy bedzie do 2 tygodni jeszcze aktualna, ale maz dzwonil i maja na salonie wiecej insigni wiec moze sie udaAnia_84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
noopranie drugie powieszone
wymyslilam sobie dzis pene ze szpinakiem
znlazlam w lodowce szpinak mrozony no i dawaj duzo czosnku i cebulki, szpinak podlane wszytstko bialym winkiemRuda27 lubi tę wiadomość