Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry kochane
my wczoraj zniklismy szpinak dodal nam vigoru heheh i z tego korzystalismy namietnie
chlebek w jajeczku to u nas w domu tradycja my zawsze z mezem jak juz widzimy ze chclm jest taki ni ebardzo t dawaj d tego roztopiony serek+ pomidorek i szczypiorek mniamEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Mm ja uwielbiam ten chleb w jajku
Ewelcia i jak? Wszystko ok?
Mnie okropny kaszel obudzil o 6!!! Myslalam ze sie udusze. Maly tez mial pobudke i tal kopal ze wszystko mnie boli. Na dodatek tak mnie bola zebra i mam zakwasy od kaszlu ze ledwo oddycham mam juz dosc...
Popogla mi dopiero goraca woda z sokiem i dospalam do 8...
Teraz ciut lepiej.
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane...
ja również źle spałam, poranek spędziłam na przytulaniu się do muszli, później znowu drzemka, a teraz staram się chociaż trochę posiedzieć w pionie, bo boję się że od tego leżenia ból głowy się rozkręci...
ech a do tego burza przychodzi i odchodzi i tak non stop.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewczynki o widze ze rózne przeżycie z rana i wieczora :D
u mnie spokojnie oprócz tego ze dwa razy sie obudziłamw nocy przez kota az w końcu dostała klapkiem w dupeeee......kurde ma długie paznokcie i tak stuka po prakiecie ze dostaje szewskiej pasji...a jeszcze cholera jedna przespi cały dzien a w nocy szaleje, dostałam dziś na nią taka nerwe ze myslalam ze ja wywale przez balkon! jeszcze rano sie na nią darłam! jakaś nerwe mamAnia_84 lubi tę wiadomość
-
ha ha ha
no na szczescie póki co to za mną.. u mnie jedyny rozpierdol to robi kot i czasem R...jak mi walnie torbę z treningu z brudnymi rzeczami na środku mieszkania....wtrrrrrrrrrrrrrMalenq lubi tę wiadomość
-
a odpukac "czysto" chociaz calą noc nie spałam bo sie zestresowałam wczoraj i teraz troszke brzuch mnie cmi.. moje dziecko chyba sprawdza wytrzymałośc moich nerwów haha a one są juz na skraju wytrzymałości..
łoo matkoo kobiety ja przechodzilam I trym bezobjawowo za to teraz nadrobiłam
na sniadanie zjadłam grzanki z dzemem agrestowym mam nadzieje, ze dziecku podpasuje -
hehe no to dobrze Ewelka ze wszystko git :D a agrescik hmmm..mi by nie podszedł ale dzieciaczkowi pewnie podejdzie a jak nie to po prostu zwróci hahahhah
Eweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Stokrotko jak tam sie czujesz kochana ??
Paula Malenq - trzymajcie sie dzielnie
Ewelcia lez lez kochana
Rudasku moja wczoraj dostala klapa w dupe.. bo tak wariowala .. podlatywala i chciala sie bawic naszymi rekami i nogami a ze pazurki ma to nam wbijala ;/ a na koniec zlala sie na moja torebe ;/ jak sie poznije okazalo juz niemiala zwirku za dzuo ;/Malenq, Paula55 lubią tę wiadomość