Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania wszystko w porzadku , powoli przychodze do siebie chociaz w glowie i tak co chwile przychodza mmysli ze gdyby wszystko bylo w porzadku to juz pewnie slyszelibysmy niedlugo bicie serduszka.. ehh.. no nic trzeba sie jakos pozbierac i byc dobrej mysli ze moze jeszcze kiedys sie uda..
-
nick nieaktualny
-
Stokroteczko mam nadziejeze szybko dojdziesz do pelni sil.. wiadomo zawsze bedzie gdzies ta mysl sie pojawia ale trzeba wierzyc ze bedzie dobrze i wkrotce ujrzycie II
-
Aniu ja nie wiem co z tymi kotami, moze tak jak ludzie odczuwaja zmiane cisnienia itd....moja wczoraj była masakrycznie niedobra! ehhhhhhh myslałam ze ja zabije albo wywale..dzis mówie do mojego R ze na noc otwieramy balkon, jak pojdzie to pojdzie...bo inaczej zwariuje jak bedzie sie zachowywac tak jak wczoraj!!!
-
niestety nie raz tak maja..
a misie smiac dzis chcialobo termometr mam polozony na gorze na zagłowku..i kocica jka nie wstaje po 6 zeby dac jej jesc to wskakuje na zaglowek i zrzuca mi na łeb termometr
alo okulary
ale dzis byl wyjatkowo grzecznawtulila mi sie pod pache i pala od 4- 6
pozniej bylo jej za goraco i pozla sie poozyc na podloge
-
moja nie spi koło nas, nie nauczyła sie ewentualnie na kołdrze na wysokosci pasa, a najczesciej w nogach...
Kurde ale mi organizm zaczał coś swirować , nie wiem czy to po lekach czy po czym..od wczoraj chodze i mówie do mojego R ze czuje tłuszcz, taki przypalony z kotletów czy naleśników. Wczoraj cały wieczór i dziś rano....teraz jem pyszną kanapeczke z sałateczka, szyneczką, ogórkiem i serem zółtym i czuje RYBEEEEE!!!! bleeeeeeeeeeeeeEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eee nie spodziewam sie dopiero po ovulce jestem
ale moj R wczoraj już wkońcu mówi " jakie TY masz smaki, co TY czujesz " hahhaha dziś wstaje i to samo... " R czujesz naleśniki"? a ten do mnie...no pewnie smaży ktoś o 7 rano bo TY masz ochote
hehhehe no a ja ewidentnie czułam naleśniki
:D a teraz w kanapce rybeeeeeeeeee
aż napisałam do R smska czy też czuje rybe
Eweloka84, Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
ja pamietam....miałam taki!!!!
no ryba fuj..tzn uwielbiam ale dziś nie...kanapka jak nigdy mi nie smakowała, choć nadal mam głoda i wsysła bym nastepna ale nie wiem czy sie odważeAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość