Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHalo halo
Ja bylam ma miescie z kolezanka i wrocilam niedawno
Paula no to mialas rano akcje kaszlowa.. Kurde oby Cj to w koncu przeszlo..
Malenq wspolczuje kochana
Ale uwierz ciaza bez objawow tez schizuje i nie jest dobra.. Jak sa objawy kobieta uspokaja sie ze jest dobrze
-
Czy ja wiem Daria???
Ja oprocz mdlosci i zygania nie mialam innych objawow i bardzo sie cieszylam nie doszukiealam sie niczego bo trzeba miec zdrowe podejscie do zycia
Lekarz jasno mi powiedzial kiedy mam sie zglosic gdyby sie cos dzialo i tego sie do teraz trzymam:)
Przynajmniej moje dziecko nie urodzi sie nerwowe
Trzeba sie cieszyc a nie na sile doszukiwac Myszki
Noo wlasnie byl u nas ten menager i w czw od 8 musze wybyc z domu ale powiedzial ze pogoni chlopakow bo widzi ze w ciazy jestem i zebym szybko do domu wrocila
-
nick nieaktualnyPaula ale mialas wlasnie mdlosci..
Jakbys cala ciaze nic kompletnie nie czula uwierz ze bardziej bys sie stresowala miedzy wizytami bo nie widzialabys zmian w swoim organizmie..
Mdlosci z reguly swiadcza o tym ze z ciaza jest wszystko ok
Ja zjadlam arbuza i truskawki
Zaraz obiad, ziemniaczki mizeria i rybkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 14:28
-
Kochana ja bym z doplata te mdlosci komus oddala!
Wiele z moich kolezanek nie mialo zadnych objawow i spokojnie sobie funkcjonowaly ja poczatek ciazy strasznie wspominam
A to czy masz mdlosci czy nie wcale nie gwarantuje czy bedzie dobrze. To jakis glupi mit
Ewela haha beda placki jutro????
Kurde ja mam dzis do zjedzenia grejfruta, brzoskwinie, banana... Nic tylko bede jesc caly wieczorEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie zgodze sie ze to glupi mit nie mowie ze to swiadczy o zdrowej ciazy.. Ale jak juz jestes w ciazy a mdlosci przechodza mozliwe jest poronienie na poczatku.. Nie jest, ze masz mdlosci i dziecko w brzuchu nie zyje.. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi..
Ja sie ciesze z kazdych objawow ciaza to najpiekniejszy stan fakt nie wymiotowalam i tego wspolczuje innym, ale ja na objawy ciazy nie narzekam -
Daria... Uk jest najlepszym przykladem na to ze mozna miec wszystkie objawy ciazy i nie miec pojecia przez kilka tyg nosisz w sobie martwe dziecko niestety to straszne ale nie raz sie z takimi historiami tu spotkalam... Bo wiesz jakie maja podejscie.
No nie wazne w kazdym badz razie. Ja tam sie tylko ciesze ze mnie do lozka nie przykulo!!!
Lepiej sobie obejrzyjcie mamuski...
Ostrzegam... Film silnie wzruszajacy
https://www.bobovita.pl/home/klub/konkursy/zawsze-z-toba/Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
taak juztro placki!!
ja na początku ciązy nie miałam nic, sporadycznie mi było nie dobrze i cycuszki bolaly i sie martwilam a lekarz mi powiedzial zeby sie cieszyc ze bez objawowo a ja sie martwiłam a teraz nadrabiamPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie mowie o innych objawach a tylko mdlosciach. Nie spotkalam sie zeby ktos wymiotowal a ciaza sie nie rozwijala..
Kazdy ma swoje zdanie i opinie na ten temat
Zaraz sobie Paula ten filmik zobcaze tylko szykuje obiad..
Ewelina u nas tez bedzie padacEweloka84 lubi tę wiadomość