Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aneczko dziekuje nie jest tak tragicznie... Kaszle mnie ale juz nie sa to takie ataki...gorsze jest to ze mam mega nadciagniete miesnie na bokach az do brzucha i teraz kazde kaszlniecie poprośtu boli
Dobrze ze w czw wizyta to zapytam co moge brac...
Daria wszystko przyszlo super. Najlepsze pieluszki cudne
Dostalam gratis sliniak z krowka i cos jak wkladka ale nie wiem co to bo mama nie chciala otwierac
O ktorej wizyta jutro???Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewczynki
Ja odleciałam o 21 nawet chcica na szeksz nie dala rady mnie utyzmac w pionie padlam na łozko i usnelam -
nick nieaktualny
-
własnie podobno mleko i mieta wzmagaja zgage
moj maz mnie zaskoczyl.. wczoraj mial wolne siedzia caly dzien w piwnicy i wydowbywal z kabli straych miedz i z uzwojen dzis z rana pojechal i sprzedal caly ten zlom..zarobil 300 zl
i co.. pwada i mowi kochanie ubieraj sie jedziemy ci kupisc sukienke musze sie pochwalic jaka ma sliczna zonke na chrzcinachRuda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No zaskoczyl mnie bardzo
oki ubieram sie i jedziemy dzis mamy caly dzien dla siebeiEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc DZiewczęta....
co u Was?
Mnie wczoraj do końca dnia przesladowała "ryba" tzn taki zapach...wieczorkiem wcisnęłam mega hamburgera i o zgrozo był tam sos barbecue....no i śmierdział wędzoną ryba!! ehhhhhhh:D
a tak poza tym to bez zmian, cieplutko..słoneczko pieknie swieci
Aneczko..ale mąż sie stara...ojejejeje nadrabia za nieszczesnego smsaEweloka84 lubi tę wiadomość