Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry...
Witam sie w srednim humorze...
Po 1 Aniu super ze maz tak wymyslil udanego dnia wam zycże
Na zgage nie mam pojecia bow zyciu nie mialam
Trzymam mega kciuki. Za wizyty
Ja znow mialam atak kaszlu o 4 rano pomaga tylko sok z goraca woda. Biedny ten moj T dobrze ze nie ma na rano to odespal do 8.30... Mam takie zakwasy na brzuchu ze w nocy kazdy ruch sprawia bol ciekawe co jutro połozna powie na to...
Musze jutro napompowac moja wielka pilke i na niej posiedziec podobno pomaga na bol...
-
nick nieaktualnyPauluś a zrobiłaś sobie ten syrop z cebuli?? Michaś mi kasłał tak samo, prawie do wymiotów, tak go rzucało. Po syropie z cebuli (dawałam mu 3-4 razy dziennie przez jakieś 5 dni) przeszło szybciutko. Na początku pierwsze dwa dni kasłał troszkę wicej bo musiał pooodkasływać a potem coraz mniej
-
Czesc Olga
Rudasku nie tylko ciebei mecza ryby .. ja dzis w polowie jak zjadlam makrele to mistanela w gardle i od tej pory mnie wlasnie meczy zgaga ;/Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
ha ha ha Anuś zeby mnie choć męczyły realne ryby które bardzo lubie ale nieeeeeeeee..... mnie męczy zapach ryb który czuje w zupełnie różnych potrawach ale jaja :D:D sama sie z tego smieje....
-
Olga pewnie ze oije syrop z cebuli. Z buraka tez pilam...poki co w dzien sie ciut zmniejszyl ale jak mnie ze snu atak wyrwie to przestac nie moge
A dzis w nocy tak sie pocilam ze budzil mnie pot ktory ze mnie splywal...
Ja nawet jak wczesniej chorowalam to tak nie mialam
-
nick nieaktualny
-
Ruda jeszcze tego nie wiem..póki co pije kawe która nie smierdzi....zobaczymy jak zjem kanapusie :D
bleee z tymi rybami :D
myślę, że dziś jest wszystko okiEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za pocieszenie jutro pogadam z polozna co z tym zrobimy.
W aptece nic oprocz wit c mi nie dadza. Poza tym sama nie wiem co ew mogla bym tu brac do jutra przezyje jakos.
Rudasek podejrzana sprawa z ta ryba haha
Rudasek lubi tę wiadomość
-
a fuj..teraz po tej porannej rybce a mnie odrzucilo jak o przeczytalam
Paula mam nadziejeze lekar ci podpowie co mozesz bracEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny