Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wlasnie zrobilam liste i wywiesilam w przedpokoju podzialu obowiazkow
bo wkurzyla mnie tesciowa wchodzi i mowi ze nie umyta podloga i babcia jakby weszla to bleblebe.. ja pierdole.. kurwa nie bede ryla caly dzien i sprzatala.. wystarczajaca w tym domu ( nie naszym) narobilismy juz porzadkow ;/
w wejsciu wiadomo ze sie nanosi.a maz nawet sie nie odezwal.. i pozniej do mnie ze mama tak powiedziala i trzeba to zrobic.. no to mu dalam mopa i mowie to szoruj ;/
ta sie wkurwilam ze zrobilam rozpic=ske mycia garow codzienn , i innych co drugi tydzine on sprzata cala gore a ja dol.. itp itd.. mam gdzies kurde co ja sprzataczka .. ;/ -
nick nieaktualny
-
a zrobila ta liste zeby mu odowodnic ze on to sprzata od czasu do czasu ;/ ma wypisane dni jak nie zrobi to bede zaznaczala na czerwono ;/
dodatkow wypisalam co ma ie skladac na sprzatanie ;/ ze nie tylko zamiesc i to wszytsko tylko zamiesc umyc podlogi , kurze .. itp itd
b mowi ze on to co tydzien sprzata ;/ no tak tylko ja poprawiam ;/ -
nie wkurzylabym sie tylko zamiast powiedziec aa nie zdazylismy pozniej sie zrobi to ten nic.. i wyszlo ze ja nie sprzatam ;/
-
nick nieaktualny
-
o mamo...co za baba..nhie mieszka z Wami i sie rzadzi...ja bym odpowiedziała ze moge miec nawet gówno na środku...jestem u siebie :D ja yo sie nie pitole z ludzmi na prawde, tym bardziej z tesciowa!!
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
ehh z tyhmi chłopami i ich mamusiami... moj tez sie nie odezwie wiec zawsze sie musze pozniej nagadac to teraz po woli postepy robi ale tez teraz sprzata bo ja nie moge niech zobaczy jak to fajnie za przeproszeniem jak pot po dupie leci jak sie czlowiek nagimnastykuje. Aniu nic mu nie bedzie a Ty olej tesciową i jej gadanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 11:52
-
pokazal mu a ten mowi.. yy co to wtlumacylam mu.a tenok.. ale nei wiem czy mi starczy czasu.. to mu odpowiedzialam no widzisz a mi musi ..
wiecie nidgy sie nie wpieprzala.. ale mysla ze jak babcia bedzie myslala ze zawsze jest pieknie cytso to jednak przepisza dom.. a ja wiem ze gowno to wszytsko jest warte ;/
zawsze bylo czystko jak przyjezdzala i co ;/ ogrod zrobilam ladny i tez nic ;/
nie jeszcze nie bylismy bo wstawilam pranie a chce je szybkowywiesic bo o posciel moze unikniemy deszczu i zdarzy wyschnac -
wiem aleprzykro mi sie zrobilo bo weszla tylko do tego przedsionka..w dodatku jest to przedsionek laczacy piwnice wiec wiadomo zawsze sie kurzy ;/ a ta moje geba zamiast cos powiedziec to wysluchal mamus i pozniejmi to powiedzial..mogl nic nie mowic i umyc ..skor mysli ze to tkie wazne ;/
-
wiem aleprzykro mi sie zrobilo bo weszla tylko do tego przedsionka..w dodatku jest to przedsionek laczacy piwnice wiec wiadomo zawsze sie kurzy ;/ a ta moje geba zamiast cos powiedziec to wysluchal mamus i pozniejmi to powiedzial..mogl nic nie mowic i umyc ..skor mysli ze to tkie wazne ;/
-
nick nieaktualnyJa mam w nosie moją teściową jeśli idzie o sprzątanie. Żebym miała na błysk to ona i tak mi w butach wlezie do domu i po calym mieszkaniu będzie w nich łazić, nie wazne jaka pogoda.
A z mężem mam tak, że ja sprzątam on zmywa. A jestem tak zawzięta, że jak powie że mu sie wieczorem nie chce zmywac i zmyje na nastepny dzień, to ja garów nie ruszę dopóki nie opzmywa. Tylko potem biedak narzeka, że ma tak duzo do zmywania. No trudno, jak się nie robi od razu to jego problemRuda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj teraz to jesCze wiecej robi. Zmywa, odkurzy posprzata.. Pranie rozwiesza. Narzekac nie moge, zawsze jak cos poprosze to zrobi, albo nawet sam od siebie. Obiad czasami albo pomaga i kroi chociaz
Ciekawe jak to bedzie jak z malym dzieckiem zamieszkamy u tesciowej, az sie boje chociaz ona lajtowa, ale co se pomysli to pomysli..Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Oo kurde. Chwile mnie nie bylo a tu takie rewolucje
No tesciowa ńie potrzebie z tym ekstem wyskoczyla to "wasz" dom i bedzie tak jak uwazacie za stosowne. Ty jej w domu z biala rekawiczka nie chodzisz
Ale ja tam uwazam ze nie warto sie tlumaczyc i tyle
Za to u nas rozpiździaj na calego :p podlogi do desek gole burdel na kolkach
Moj tylko chodzi i sprzata porzadkuje... Powynosil wszystkie graty do komorki. Poodkurzal troche.. Ale jak fachowcy skoncza to dopiero bedzie sprzatania
Aniu luuzik nie ma sie co stresowacEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Wiem michał mi sporo pomaga ale dziś rycze z byle powodu na dodatek mi nie dobrE po prostu oderwała ku się dodatkowo aż prZyszedł później i się pytał co się stało dlaczego płacze to mu wszystko w
-
W końcu powiedziałam jestem ostatnio jakaś placZliwa rozdraznionau się skumulowaniapisze z tel sory za błędy