Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
mezu kupil mi pol litra....lodów pojechalismy do centrum ale nic mi nie wpadlo w oko ;/
ale podjedziemy jutro albo w sobote na targ tam sa fajne..o kurna zapomnialam p chinczyku jutro podjedziemyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
a ja zjadlam ludy i mam w buzi trepa
stasznie mi sie chce jesc ale tesciow zaprosila nas na pierogiRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My tez po obiadku byl makaron z krewetami w pomidorach ze swieza bazylia mmmmniam
Misiek wlasnie wyszedl do pracy a my lezymy bo przez chwile brzuch okresowo mnie bolal. Ale juz ok wiec sie nie martwie
Jejuuu ruskie pierogi kocham!!!! Siostra mojej babci przed wyjazdem do siebie do domku calej rodzinie narobila pierogow z: kapusta i grzybami, serem, ruskich, z miesem, z owocami plus uszka z miesem. Policzcie ile tego zrobila skoro robila dla 4 rodzin po kilkadziesiat szt kazdego rodzaju
A mama wczoraj dzwońila ze ta ciocia wlasnie miala juz 2 zawal w ciagu 2 lat jest w szpitalu i babcia z druga siostra do niej jada do Opola...Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:z ziemniakami smazonymi? pierogi? nie jadłam takich jeszcze z kapusta i grzybami tez lubie ale z niesem nie rusze
Olgus hahaa udana jestes
ziemniaki jak na placki ziemniaczane, dobrze doprawione podsmazamy na patelni a potem ten podsmażony farsz do pierogów sie wsadza :] - mega pycha jak odsmażasz potem pokrojone w kawałki!! robiłam też z gotowanymi ziemniakami ale nie są az tak dobreEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula no to trzymamy kciuki zeby ciocia szybko wrocila do zdrowia!
Ja juz jestem przygotowana do gina, pozniej sie jeszcze raz podmyje. Golenie sie to jest masakra, ale szczerze mowiac Robilam to byle jak tym lekarzem sie nie przjemuje
Za godzine wizyta, trzymajcie kciuki prosze!Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje dziewczyny tez mam nadzieje ze bedzie ok
Olgus ciekawa sprawa z tymi pierozkami
Ewela widże ze u ciebie kazdy ma co innego na obiad haha smecznego
Daria pewnie ze trzymamy kciuki. Wracaj szybko i pisz bo bede sie denerwowac
A o goleniu ty mi nie gadaj haha tragedia
Dobrze ze mnie tu nie badaja ginekologicznieRuda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny