Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej Daria w koncu bo czekalam i czekalam!!!
Widzisz ze wszystko ok nie moglo byc inaczej bardzo sie z Tiagusiem cieszymy
Oby sie juz Nataniel nie obrocil bo tej mojej kolezance mala sie w ostatniej chwili obrocila (chyba w 36) tyg i miala cesarke...wiec te dzieciorki nasze wszystko moga ale oby nie kochana.
Mam nadzieje ze jestes spokojniejsza
A ja cale popoludnie siedzialam i szukalam jeszcze rzeczy dla malego znalzlam posciel i troche innych duperelow ktore mi brakuje. Bede zamawiac albo jutro albo w pt
A teraz znow robie tosty francuskie bo zglodnielismyAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
No sprawdzil bo powiedzial ze po ostatniej akcji nie chce walnac nastepnej gafy. a mysel ze cos kombinuje bo jak powiedzialam ze moze wtedy zrobimy grilla ..to ten do m nei ..a musi to byc w ten dzien ??
ja ide nalozyc salatki wiec paula nie bedziesz sama jadla z TiagiemPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzis tesciowa pochwalila moje placki i kwiatki
chyba chciala zatrzec ten incydentRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór:) moje kochane CIOCIE:-)
Z tej strony Tymoteusz lub Konstancja..u mnie wszystko w porządeczku mam 1,2cm, FHR (+) 164bpm, mój wiek odpowiada dacie ostatniej miesiączki, nie jestem ani za duży, ani za mały:) i sobie rosnę...ale wcześniej mamusia osiwieje, bo trochę problemów też jest...obok mnie w moim ciepłym i bezpiecznym miejscu jest jakaś obrzydliwa masa (pan doktor nie wie, czy to płyn czy jakiś krwiak:( i pode mną też mnie coś uwiera i tam jest taki sam skurczybyk.....
Pan doktor uspokajał, żeby się nie martwić, ale znacie moją mamę, teraz siedzi i schizuje, mimo że ma czarno na białym napisane "Obraz odpowiada ciąży pojedyńczej prawidłowej".....
kolejne badania 25.06 i mam nadzieję, że wtedy moja zestresowana mama chociaż trochę się uspokoi:)
Dziękuję za uwagę buziaczki wszystkim:)Ruda27, Ania_84, Paula55, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tymoteuszu lub Konstancjo
Ciocia Ania bardzo sie cieszy ze grzecznie rosniesz i i dobrze sie rozwijasz my tu zadbamy o mame zeby sie nie stresowala na pewno wszytsko bedzie dobrze całuskiMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciesze si ze wszytsk jest ok u maluszka a co do krwiaow o sie nieprzejmuj bo pewnie sie wchlona wazne ze serducho bije, i ze wiek odp wiekowi ciazy ;d
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jak Wy się czujecie?? Paula? Ruda? Rudasku?? Aniu?? jak Wam dzionek minął... przepraszam, że nie nadrobię, ale zakręcona, jestem....do tego sama w domu, bo małż na tygodniowej delegacji...a przydałoby się Jego ramię dziś...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq masz nas i dzisiaj mozes zz nami posiedziec zamiast z mezem pociesze Cie z emoj mnie wlasnie zostawil i pojechal se na mecze ale w sumie dobrze bo mnie draznil, czasami jak spi w dzien i wstanie to jest marudny
U nas dobrze, tez mialam wizyte i maly rosnie sobie. Juz spory byczek jest
Emily mysle ze nie przeskadzaja. Ale tez zalezy jakie chyba i gdzie.. W sumie nie wiemMalenq lubi tę wiadomość
-
Ja ok
Mezusiowi sie oberwalo za porzadki ale juz jest luz pok co skrzetnie planuje moje 30ste urodziny zobaczymy co wykombinuje
No i jesczze jedno jutro mam rozmowe w sprawie pracyRuda27, Malenq, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiec tak...
Od tego mam posciel w sowy niebieskie
Czyli kolderka, podusia i ochraniacz.
Plus rozek w tym samym wzorze
http://allegro.pl/mamo-tato-3cz-posciel-dla-dzieci-90x120-i4278114785.html
Musze tak wysylac wiad bo inaczej sie kasujeCzarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Od tego mam posciel
Ale tylko 2 cz sa czyli koldra i podusia
Kolor ten szaty z turkusem i ciemniejsza wstazka
http://allegro.pl/2-el-100x135-posciel-z-kokardka-dla-dzieci-nowa-i4253110534.html
Do tego od tego pierszego goscia ale domtej poscieli mam spiworek w groszki szary i ochraniacz do lozeczka szary
Tak pokombinowalam i pozestawialam zeby wszystko pasowaloRuda27, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość