Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia to trzymam kciuki za udaną rozmowę:D:D
oooo jak fajnie to babski wieczór jak nic...
Ruda powtarzaj mi tu jak an wizycie...byczek powiadasz, ale fajnie...
ja to do swojego A. jak wyszłam z gabinetu napisałam eska, a na koniec "i mam nadzieje tatusiu, że już niedługo będę taki duży (nie wiem, ale czuję że to chłopak jednak będzie) i zdrowy jak Ty będę".... cholerka nie wiedziałam, że jeszcze szkoleniu mu trwało, a ten wybiegł z hali do toalety i się popłakał...ech głupek bo jak zadzwonił i mi o tym mówił, to sama jak durna się rozpłakałam - a byłam w sklepie - hehehe mieli ludzie widowisko...Paula55, Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
No a od jeszcze innego sprzedawcy mam zamowic butelke, koszule do porodu i do domu, przescieradla do lozeczka, staniki do karmieńia, termoopakowanie na butelki i takie tam duperele
Jak to zamowie zostanie tylko wanienka, przewijak, lozeczko, materac i chyba tyle
Aaa no i takie rzeczy jak masc na sutki i do pupci cos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojj to ja juz wtedy z moim lobuzem bede w domu szalec hehe
Ale jasne... Nie masz sie co spieszyc. Ja nic do 22 tyg nie kupilam dopiero w pl
A na ostatnia chwile tez nie chce zostawiac bo roznie bywa.
Poza tym wszystko jeszcze musze z pl tu do siebie wyslac a to trwa bo bedzie kilka paczekMalenq lubi tę wiadomość
-
Dokladnie Paula - moja siostra sporo rzeczy zostawila na pozniej i masz ci los wczesniej urodzila
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula sliczne posciele ta pierwsza z sowami bardzo mi sie podoba i czytalam ze firma mamo tato robi dobrej jakosci posciele druga tez piekna jak chcesz podam Ci sprzedawce gdzie ja kocyk sowy minky wzielam. Jest przecudny
Malenq az mi lzy w oczach stanely jak to napisalas i ze Twoj sie rozkleil.. Jak slodko
Ania trzymamy kciuki!
Malenq na poprzednuej str napisalam o mojej wizyciePaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo takie, że chcemy...ale jak wyjdzie to zobaczymy....u nas są 3 imiona dla dziewczynki : nr1. Konstancja, nr2 Kornelia, nr3 Oliwia.....i dla chłopca: nr1 Tymoteusz, nr2 Nataniel (heheh już dobrych kilka lat temu to imię wpadło mi w uszy).....
ale skłaniamy się właśnie do Konstancji i Tymoteusza:)Ruda27, Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq a jak sie zdrabnia Konstancja??? Imie ladne ale mega trudne dla dziecka..
Kornelcia fajne. Mam w rodzinie oliwia tez bylo u mnie na liscie ale znajomi teraz tak dali..
Dla chlopca Tymus super
Ja mialam na liscie Natan ale tez juz kilka znajomych tak dalo...Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny