Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Kurde wyszly mi dwa bable .. chyab mnie komar gryzl ;/
Było mu się odgryźć :p
Uciekam, dostałam kasiorkę od męża na zakup czytadeł i zaopatrzyłam swoją biblioteczke o trylogię greya mogę teraz na spokojnie oddać się lekturze i nie mordowac oczu kompem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 22:32
Ania_84, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no jeden mc mam w centrum nie daleko ale jest dopiero od 9 otwarty
wiec pojade do innego. posiedze moze ze 2 godz i mam nadzieje ze mnie samej nie zostawicie haha
potem moze wroce pod dom. zostawie samochod i pojde do centrum poszukac prezentu dla T..
i oby czas tak do 13.30 zlecial bo potem jade po T do pracy i razem od razu do poloznej
ojj a z kaszlem troche lepiej. pierwszy raz nie mialam rano ataku. co prawda jak juz wstalam to mnie kaszlalo ale juz nie jest chyba tak zle
jak nocka u ciebie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa również dołączam się do cieszących się, że zaczyna opuszczać Cię ten wredny kaszel....
Ruda27 niewyspana jestem, jakoś tak, deszcz, i ogólne rozdrażnienie dało się we znaki...
kurczę, chciałabym któregoś dnia obudzić się wyspana, zadowolona i nie martwiąca się..... -
nick nieaktualny
-
Witam sie juz z mc z pysznym sniadankiem i cappucino
Pyycha ale dzies jestem chyba usprawiedliwiona ze jem takie smieciowe jedzenie. Ale jest takie pyszne
Dziekuje dziewczynki moje troszke mi lepiej
A ja wstalam o 5.15 i czuje sie mega wyspana zazwyczaj spie do 8 i tez jest ok
Daria mojemu wymyslilam ze kupie koszulke albo dwie barcelony bo wiem ze podobaja mu sie obie wiec jak znajde dobra cene to kupie dwie
On i jego brat sa fanami barcelony wiec... Moj to juz Tiagusiowi bodziaki wyhaczyl, buciki, spodnie.. Wszystko barcy
No plan mam zobaczymy jak z realizacjaRuda27 lubi tę wiadomość
-
Wogole to jak zostawialam robotnikom klucze od mieszkania to menager mowi do nich ze maja sie wyjatkowo dzis pospieszyc bo ja w ciazy jestem i nie mam tu blisko nikogo gdzie moge isc a on nie moze pozwolic zebym sama po miescie caly dzien lazila haha woec oby soe pospieszyli
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziweczęta widze, że padł temat imion super propozycje
co u Was...?u nas wczoraj nadciagała starszna burza ale na szczescie skonczyło sie na kilku błyskawicach nastomiast leje od wieaczora..paskudna pogoda..nienawidze takiej
hmmm....kupilismy wczoraj z moim R żelik o smaku marakui no i mój R nie mógł wytrzymac zeby nie powąchać...wiec na przystanku zaczął sie do tego dobierać a jakas baba na nas dziwinie patrzy,...a On do mnie " no co...zelu do włosów nie moge powąchać" ha ha ha haMalenq, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny