Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hmmm ciekawe Aniu...czekaj na rozwój sytuacji..może jakiś nerw dał znać...ja CI powiem ze dzis rano miałam to samo, wstałam normalnie, kręce sie po kuchni i nagle takie skurcze u dołu brzucha ze szok...tez oparłam sie o krzesło, odczekałam z minute i przeszło...nie wiem co to
-
Rudasku ja to smialam bo wczoraj mojego tak zgielo a dzis mnei wlasnie jakby
mi kos wbill noz w podbrzusze az mi slabo sie zrobilo ;/ i takie skurcze .. ;/
Zadzwonilam do pracowni USG i chyba go ysle w poniedziale k na USg 60 zl a aj bede spokojna i przy okazji zrobie mu usg Jamy brzusznej -
Kur*** chcialam zamowic ta posciel i co? Net zwolnil i dupa. Wywalilo mnie z banku internetowego i chu** kupilam
Na dodatek nie wiem czy wyslalam zamowienie czy nie ńo to teraz musze chyba od nowa zamawiac ale to juz w domu na spokojnie bo nerwa dostalam
Aniu ja tez mysle ze to przyczyna wiekszej il plynow... Nie martw sie..
-
Mnie tak nakrecilyscie na ta cuknie ze wczoraj kupilam ;P wiec dzis placki z cukinii
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis mlode ziemniaczki z maselkiem klarowanym z cebulka koperkiem,jajko sadzone, nugetsy z kurczaczka i salatka pomidorek ogorek swiezy cebulka fioletowa szczypiorek sol pieprz i smietanka do tego
Eweloka84, Malenq, Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Stokrotka to widze full wypas
a ja zarz sie zbieram na ta romozwe zobaczymy co oni wymyslaEweloka84, Malenq lubią tę wiadomość