Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem... Weszlam do domu i mam swieczki w oczach....KURWA JEGO PIERDOLONA MAC!!
Sorry ale nie moge.. Jest w domu taki gnuj ze nasram na srodek i bedzie komplet
Mieszkanie jak po totalnym remoncie...a wlasciwie przed...
W kuchni szafki porozwalane, kurzu 10 cm ze jak oddycham to czuje go w ustach. Podloda wyrwana i deski tak przybite ze gwozdzie na wierzchu...plytki w kuchni potluczone. Piecyk zamontowany w innym miejscu a na miejscu starego dziura...
Okno od zewnatrz jakims gipsem ujebane ( tu okna sie calkiem nie otwieraja i trzeba bedzie zamawiac firme do mycia z zewnatrz)..
Bede to sprzatac chyba miesiac
-
Paula spokojnie.. nooo nie denerwuj sie jakos sie wszytsko posprzata..
a dzidzius nie moze sie tez denerwowac pamietajPaula55 lubi tę wiadomość
-
Z lepszych rzeczy... Bylysmy w knajpce na obiedzie. Jedlismy meeega bruschetty na przystawke plus kazde z nas danie glowne. Ja wzielam calzone. Pyycha
Wizyta lipa jak nie wiem.... Specjalnie wzielam na dzis tlumacza aeby o tej pepowinie pogadac a tu sie okazalo ze jest 15 min opoznienia a tlumacz tylko na pol godz byl
Wiec chuja nic nie zdazylam powiedziec!!!
Posluchalismy tylko serduszka przy okazji badala mnie tez studentka (wczesniej polozna zapytala cźy sie zgodze oczywiscie)..
No i dostalisny papierek zaniesiony juz do agencji wiec niech mi kaske sla
No i wysylamy tez do goscia od kredytu
Polazilam po sklepach, kupilam pierdol ale juz mnie na koniec brzuch mega ciagnal i ost pol godz siedzialam w samochodzie bo nie dalam rady chodzic juz
Teraz zamknelam sie w sypialni, leze i nie chce widziec tego burdeluRuda27, Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula to super ze wszytsko dobrze cmok cmok dla Tiaga
a mnei uwecznili jednak
http://tvswietokrzyska.pl/powiat-kielecki/miedziana-gora/item/6076-final-projektu-komputery-rozdane.htmlRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:U mnie nie widac foto
na Fb jestWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 18:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny