X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria smacznego :)
    Noo mamy stosunkowo blisko do Primarka ktorego kocham :) to moja zguba tutaj :P tym bardziej ze maja tez ciuszki dla dzieci :P
    Jak wrocisz to pochwal sie co kupilas :)

Ewelciu u poloznej ok ale nic sie nie dowiedzialam :( a zawalu tez bym dostala jak weszlam do mieszkania :/

Ruda27 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    wczoraj w lidlu byłam i były jeszcze bodzy i spodenki mrr rózowe hahaha chciałam kupic ale jakos nie wiem czy juz moge zeby nie zapeszyc :P no i nie wiem jaki rozmiar hahahah

Ewela jakie zapeszyc? Oszlalas??? :P toz to juz 20 tydz :)
    Ja w aldim kupilam przescieradlo do lozeczka wczoraj :)

A rozmiar od 56 w gore :)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula moja zguba tez.. Jak wracamy z primara to minumum 2-3 torby :P mamy ok 20 km. Ciezko bedzie w polsce i bez primara, bo jak patrze jak laski wystawiaja rzeczy primarkowe za podwojna cene i sprzedaja to masakra jakas :P
    Napewno sie pochwale co upoluje :D
    Ewelina kiedy chcesz cos zaczac kupowac? :)

Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewleina a ile mialas Ty i Twoj maz przy porodzie?
    Ja mam prawie wszystkie od 62. Tylko 2 bodziaki 56 ktore dostalam. Lepiej kupowac wieksze niz za male. A dzieci przewaznie sie rodza minimum 54 cm wiec tyle tego 56 pouzywa ci nic :P a tak to mozna podwinac, dzidzia szybko rosnie :)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czecs DZiewczęta...
    co u Was???
    u mnie pogoda marna bardzooo...
    wiecie co...??? nie wiem czy dobrze zrobiłam, czy nie wywaliłam 80zł w błoto ale zapisałam sie na szkolenie e-learninogowe dla rejestratorek medycznych, obsługa pacjenta, pomoc dentystyczna!!
    Kużwa nie wiadomo co sie kiedy przyda a zawsze to jakis dodatkowy wpis w cv :):)
    co o tym myslicie..odbywa ktoraś z was szkolenie learningowe, warto to ???

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Rudasek :)
    Ja nie wiem, ale napewno nie zaszkodzi z tego skorzystac, a 80 zl to nir jest duzo :)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie...nie jest duzo a zawsze jakas dodatkowa wiedza ::)
    Własnie mi babka wysyła tony materiałów na maila :FD ale jaja...znów musze sie czegoś uczyc :D:D
    Moj mozg zacznie pracowac :D jeeeeeeeeeee

Malenq, Ruda27 lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam 54cm a męzu nie wiem ale duzo wyzszy nie jest ode mnie wiec mysle ze mógł miec gdzies tyle co ja :P

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bodziaki i spodenki były 50/54 i wieksze 62/68 tylko takie rozmiary zostały haha

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    50 to malenstwa to dla wczesniakow, nie kupowalabym.. Ile mieliscie wagowo przy porodzie??

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam 2500 :P a meżu 3 kg z groszem

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria kochanie moja szwagierka tak pokupila ciuszki dla malego w angli. Same wieksze od 62. I do teraz nie mieli by go w co ubrac gdyby nie my :P
    I tylko sie wkurzali bo may im uciekal ze spiochow :P i plakal...:) wiec lepiej kupic cos od 52 :)

Rudasek kazy wpis w papierkach sie liczy :) wiec jak masz okazje to kozystaj :) 80 zl nie pieniadze :P

Ehh my zawsze jak jedziemy do primakra to zawsze z torbami wracam haha :) teraz malego bede obkupywac :)
    Zreszta tam maja fajnie rzeczy i do domu :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    ja miałam 2500 :P a meżu 3 kg z groszem

To malutcy :) i nie zawsze sie sprawdza to ze ile rodzice mieli tyle dziecko bedzie mialo :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja to w ogole glisda , moja mama miała mega wielki brzuch ze mna i wszyscy sie smiali ze duze dziecko a tu prosze hahah

Ruda27 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja wiem ze nie ma sensu w moim przypadku malych ubranek. Dlatego pytam Ewleiny ile oni mieli przy narodzinach.. Czesto jest podobnie (wiaodmo nie zawsze) ale jednak geny to geny :) nasz synek bedzie duzy, a nie mam zamiaru kupowac za malych ubranek zeby lezaly, strata pieniedzy.. Mysle ze dziecku az tak zle nie jest jak ubranko jest ciut za duze (nie mowie ze maluch ponien miec 50 a ma 62) ale wystarczy popodwijac i napewno nie jest mu niewygodnie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z reszta, najlepiej wlasnie ubranka kupowac na pozniejszym etapie, jak juz ginekolog mierzy dziecko i jest mniej w stanie okreslic jak maly rosnie i widac czy jest wiekszy czy mniejszy :) a wieksze ubranka nigdy sie nie zmarnuja (typu bodziaki, spiochy)

Eweloka84, Malenq lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta...dostałam z tego szkolenia tone materiałów...moja drukarka chyba padnie :) kurde, zobaczymy czy to mi sie przyda ale na pewno bede wiedziała czy mnie w przychodni profesjonalnie obsługują :):):)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam uwazam ze i tak kupowala bym od 52 :) chyba ze wychodzi z usg ze dziecko jest wybitnie wielkie :)
    Ja mam przekruj ubranek od 52 w gore :)
    Fakt dzieci szybko rosna ale uwiez mi ze widzialam na wlasne oczy jak takie malenstwo sie denerwuje jak ma niewygodnie w ubraniu :/
    Oni juz grzali w mieszkaniu i trzymali malego w samych bodach...i wtedy dzecko jak aniolek.
    Dlatego tez nie kupowalam nic na mega wyjscia na poczatek :) postawilam na body, spioszki i pajace. A zacznego malego stroic jak juz sie do swiata przyzwyczai :)

Kazdy sobie oczywiscie kupuje to co uwaza :) ja tylko bazuje na tym co znajomi radza bo nie chce byc najmadrzejsza a potem sobie w brode pluc :P
    A kazdy mi do lba tucze zeby kupic po ok 4-5 szt malutkich rzeczy a potem juz same wieksze :)
    Nawet jak cos sie nie przyda to mi nie zal a mam spokojna glowe :)

Ja wogole tak mam ze wole miec i zeby lezalo niz potem na szybkosci kupowac :) wiec pewnie bede miec wiele rzeczy ktore sie nie przydadza haha. Taka moja natura :P

Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co ci Mysza powiem... Ja juz nie bede miec usg wiec nie wiem jaka wage czy wymiar moze miec moje dziecko przy urodzeniu :)
    Tutaj tez nie mierza w szpitalu dzieci na dl :) taki zonk :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja miałam 58cm, a teraz tylko 166 hehehehe, za to małż ma 185cm, a przy narodzinach 56cm hehehe...nic nie jest regułą heheheh

Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość

‹‹ 1346 1347 1348 1349 1350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ