Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Ruda bo lato idzie i jakoś lubię patrzeć na moją kicię
rudasek...hehehe sexi mamuśka będziesz:)
No a jaka mowa pewnie ze bede.. czekam na ten dzien!!!
Ciuchy już kupuje ciązowe :d buahhahah :D
jak bede w ciazy i po ciazy jak moja Mam to nikt o tym nie bedzie wiedział moja mama w zwykłej koszulce chodziła buhahahah
Eweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Udanych zakupow
A moj sie wzial za sprzatanie... Wydarlam sie ze sam po cichu sprzata i nic nie powie
To kazal mi leze i mowi ze ja i tak caly czas pracuje. A ja sie pytam ciekawe w jaki sposob. A ten ze nosze naszego syna a to ciezka robota i on posprzata
WariatRuda27, Malenq lubią tę wiadomość
-
hej kochane
jak tam nasza nowo upieczona cięzaróweczka
Ja po wizycie u neurologa dostalam skierowani na ciczenia, masaze, lasery i krioterapie ...dodatow powiedzialm lekarzowi o tych stanach lekwoych okazjuje sie ze to dosc czesty skutek uoczny moich lekow dal mi lekkie leki na stany lekowe
moj maz osttanio ma nadwyraz duz poped.. ja nie wiem jakby mi go podmienili
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no uspokoilam sie
ale widzialm ze lakerz odrazu zareagowal i dobrze ciesze sie ze do niego trafilam.. bo to juz drugi raz jak daje mi fizjoterapie..i to neurolog..
dopytywal sie jak nam ida starania opowiedzilam mu o wszytskim powiedzial mi ze jak cos zebym z mezem przyszla to jemsu tez da dla odprezenia zabiegi
ten lekarz to naprawde loty czlowiek odrauz powiedzial ze jak bedziemy mieli jakies pytania zeby doradzil nam jakich lekarzy wybrac to zeby walic smialo bo on czesto jezdzi na sympozja wlasnie o oddzailywaniu lekow na plodnosMalenq lubi tę wiadomość
-
Jestem ale pojedlismy znow
Jej Ewelka poloz sie moze...
Aniu czesc Kochana no to super ze masz takiego lekarza. W dzisiejszych czasach to skarb
A do nas jednak pan robotnik zawital moj poszedl do pracy a ja sama z obcym chlopemAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny