Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula my mamy piekarnik na tym mieszkaniu zepsuty i kupilismy sobie taki maly wiec najzwykleszy i nie ma termoobiegu. Dawalam na jakies 5-7 min dluzej ale tez zmniejszalam temp zeby sie nie spalilo z gory
Ewleina pewnie jakies naczynko peklo... Teraz wszystko jest bardziej ukrwione i bardzo latwo o to.. -
Pytam bo twoje bylo takie sliczne ostatnio jasne... A moje zawsze nie upieczone i jak trzymam dluzej to troszke zbrazowieje od gory a tez nie mam termoobiegu
Ewelus to zapraszam do mńie
A mam do was pytanko.. Bo na wrzesniowkach wrze bo zasialam dyskusje... Slyszalyscie o tym lub czy u was tak sie robi ze na slub na swiadkow prosi sie dwie kobitki albo dwoch facetow???
Bo ja jak to od nich uslyszalam to myskalam ze padne
U nas ZAWSZE jest babka i facet
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja sprobowalam ciacho jeszcże na cieplo!! Aaaa chyba zjem cale zanim moj t przyjdzie z pracy
Mi tez sie nic nie chce... Zaraz moze sie z mama na skypie polacze i zamowie w koncu posciel
Aa i podobńo nawilzacz mi juz przyszedlRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula zjadlabym ciacho chociaz nie wiem gdzie je zmescilabym
Ja tez czekam na mame na skype, ale teraz ma wnukow pod opieke wiec zadzwoni jak siostra ich odbierze niedlugo
Ja wlasnie nie myslalam o nawilzaczu powietrza w sumie..
A wy Paula macie juz lozeczko? -
Daria ja przed ciastem zjadlam 2 kanapki z pastetem i zaraz jeszcze ide po ciacho
My kupilismy nawilzacz bo znajomi bardzo polecali... Nie tylko dla dziecka. Oni sami podobno duuzo lepiej spia teraz...
A ja urodze we wrzesniu, zaraz sezon grzewczy i bedzie sucho w domu...
Lozeczkanie mamy jeszcze. Ja chce uzywane i takie co sie potem w lozko dla malucha zmienia. Juz kilka na gumtree widzialam
Ale czekamy z lozeczkiem przynajmniej do sierpniaRuda27 lubi tę wiadomość
-
A ja sie pochwale ze kolezanka z belly z innego watku przyslala mi ostatnio kupon na darmowa paczuche dla przyszlej mamy
Wiec odebralam dzis paczuszke z pieluszkami, probkami z johnsona, kremikiem na pupcie
Strasznie mily gest z jej stronyRuda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość