Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
do 17 szkola
pozniej praca, jutro chrzciny .. ipraca.. musze wpisac wszytsko do poniedzialku wiec bedzie ostro
na szczescie uporczywy bol brzucha wczorajszy przeszedl..ale okropnie bolal i na dodatek slabo mi sie robilo ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej. POnadrabiałam co pisałyście.
Ewelko zdrówka dla was!!
Co do świadków - u nas była para, u mojego szwagra świadkowało im dwóch facetów. Mój brat cioteczny miał w ogóle 2 pary świadków :]
Znalazłam przypadkiem taki blog dla mamusiek naszych : http://care-mg.blogspot.com/
Polecam wam dla dzieciaczków podkłady do przewijania - ja kupowałam w rossmanie. Świetna sprawa. Mało miejsca zajmuja iw szędzie można zabrać :]
Coś jeszcze chciałam i zapomniałam
No nic. Zbieram się do rpacy. Może zajrzę wieczorem. A na pewno we wtorek bo mam odpiero wolny :]Paula55, Ruda27, Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ale pospalismy
Ewelcia oby w koncu doszli co ci jest kochana i wypuscili szybko do domciu
A do nas przed chwila znajomi dzwonili cźy jedziemy nad morze bo piekna pogoda ci co maja ta 3-mies core
Ale ja sie dzis do kosmetyczki umowilam
Oni chyba zaczynaja zyc heheRuda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane ..ja siedze w szkole..uczniow nie ma a musze siedziec bo kutwa walnieta pani prezes napisala ze mzoe przyjechac wiec musze siedziec ;/ kurwica mnie zaraz strzeli nie dosc ze od lutego nie mam kasy t jeszcze mi tu wymagania bedzie pizda strzelac i nas wszytskich nauczycieli sprawdzac ;/
-
Jestem.
Aniu to upomnij sie o kase... Nosz kur*** chca żebys pracowala a pieniadze gdzie???
Masakra jakas.
My bylismy poza domkiem. Mojemu rano zab sie ukruszyl i musial do dentysty jechac. Potem ja bylam u kosmetyczki
Troszke sie zrelaksowalam
Teraz zjedlismy obiadek i odpoczywamyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki wpadłam na chwilke:)
siedzialam dzis i czytalam stare Wasze wypowiedzi. Wszystkie po kolei jak kazda z Was pisała o swoich dwoch kreseczkach. Trochę radosci wpuscilam do siebie i nadzieje ze kiedys moze ktos taka moja wypowiedz bedzie czytal:)
wierze ze za kilka lat kazda z nas z tego watku bedzie się cieszyc już malenstwem biegajacym po domu:*
buziakiRuda27, Eweloka84, santoocha, Paula55, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHalo myszki
Paula no to sie zrelaksowalas, super
Ania powinnas sie mocniej o swoje upomniec albo nie pracowac, bo to sa jaja zeby od lutego nie placili
Czekaja kochana, kazda z nas trzyma za Ciebie kciuki.. Uda sie zobaczysz!
My bylismy w gorach, zjedlismy cos i teoche pokorzystalismy ze swiezego powietrza
Teraz leze i odpoczywam i jem truskawkiEweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Jej wy juz w takich zaawansowanych ciazach. Lada moment i bedziecie juz z maluszkiem na rekach:) dla mnie to prawdziwy cud poczecie dziecka. Z niczego tak naprawde powstaje najwieksze szczescie. Niesamowite.
Czekam na pozytywne wiesci kazdej z Was i szczesliwe rozwiazanie.
Kazdej z Was zycze zdrowka i obyscie szybko maluchy mialy juz przy sobie:)
reszcie z nas tez sie uda!!!!!!!!!!!!!!!! musi nie ma innej opcji. moze nie jutro nie za miesiac czy dwa ale kiedys na pewno. Chce bardzo w to wierzyc:*Ruda27, Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny