Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A my zaraz zgrzeszymy z moim.....
Zjamy po zupce chinskiej haha
Moje odkrycie dzis... Woda zywiec zdroj o smaku malinowym!!! Zakochalam sie. Musze nast razem zakupic zapas
W zyciu zadna woda smakowa mi tak nie smakowalaAnia_84, Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
wlasnie sie dowiedzialam ze mojemu koledze .. sie udalo znaczy jemu i jego dziewczynie .. podchodzili 2 razy do o in vitro i nic.. a t bach odpuscili przestali myslec o in vitro i ciach
Paula55, Czarnula87, Ruda27, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Znalazlam ceny nie na wszystkim ale na wiekszosci
Niestety duuzo drozej niz na allegro i wykonanie np ochraniacza...hmmm no musi troszke popracowac.
Ale materialy piekne
Na alle jest tylu sprzedawcow i taki wybor ze tez kazdy cos znajdzie
Dziekuje za link iczekam na wiecej tymczasem dobrej nocki
-
Dzięki dziewczyny za dobre słowa:-*
Ewelinaka skoro Natalka do tej pory mocno trzyma się brzucha mamy mimo tych licznych przeciwności to zostanie już tam do końca. Do momentu aż Mamusia powie że może wyjść do ludzi:-) miałam koleżankę w ciąży która co wstała to plamienia. Musiała leżeć bardzo dużo. Teraz ma 5 letnia córeczkę będzie dobrze. NATALKI to fajne mądre dziewczyny więc mała posłucha Mamy:-)Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Ania cudne wiesci czyli zawsze jest szansa i nadzieja trzeba wierzyc
Olga dzieki za link
Paula tez ja ostatnio pilam i sie zakochalam! Szkoda ze tu ich nie ma ja ogolnie gazowanych nie pije ale tu tak szukalismy czegos ze pije czasami zielone jablko z zurawina tez dobra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja przed ciążą piłam 2 litry dziennie niegazowanej....a teraz nie chce mi nawet łyk przejść przez gardło i w zapasie mam gazowaną niestety.....
tak wezmę i bułkę i jogurt, bo moje lab od 8smej, a wyruszyć muszę przed 7dmą, więc mam nadzieję, że wytrzymam.....
Ewlko jak tam???
ja spałam pełne 10h.....hahaha i się zapowiada, że ta noc będzie taka sama...